virtuves iekārtas

labas!

tikko piestellējos pie dzivoklis. news'iem, atbrauca >16k ziņu, pafiltrēju pēc "virtuve", lai iegūtu info par virtuves iekārtu pasūtināšanas vietām.

šis tas atradās, bet infa diezgan novecojuse, tāpēc painteresēšos vēlreiz

tātad, ir interese pasūtināt virtuves iekārtu. bilde jau ir praktiski radusies, šobrīd zīmētāji Skaita Tāmi, dies vien zina, ko saskaitīs, jo gribas jau smuki, tāpēc arī ir interese par alternatīviem variantiem. pašam nodarboties ar skrūvēšanu pa vakariem.. baigi nevelk . dzīvokļa lietu pārzinātāji - kuros kantoros iesakāt painteresēties?

Listes iepriekšējos postos g. k. figurē divi - "skabardis" uz čaka ielas un "edelveiss eg" ulbrokā. kas tie par kantoriem - nav ne jausmas kas vēl ir apskatīšanas/apjautāšanās vērts?

< 1 2 3 >

Ja jau gribeetu tikai sviestu, bet gribas tachu arii kaviaaru maizes skjeeles biezumaa)

Tas ir kvalitaates/cenas attieciibas jautaajums. To DVD var dabuut par velti, bet cilveeki tomeer izveelas maksaat, jo uzskata, ka autors to ir godam nopelniijis.

Man šķiet, pa velti to DVD var tikai nozagt. Ja labi padomā, arī mēbeles var nozagt. Bet atrodas cilvēkiem tomēr motivācija nezagt, ne

Tieshi taa - ir motivaacija DVD nopirkt, jo redzi, ka ir veerts maksaat. Bet, ja tev piedaavaa sazaagjeetus skaidu plates gabalus par 500 Ls, tad taa motivaacija kaut kur pazuud )

Nunez. Nu, nozagu to dvd intereses peec, a tur. exe faili - maajaas man taadus vispaar nau kur baazt, darbaa neskaidras izcelsmes exekuutabljus ne tik nelaidiishu.

Nuinafig, pa to laiku labaak urbt un zaagjeet.

> Man šķiet, pa velti to DVD var tikai nozagt.

nu, paarkaapt autortiesiibu likumu vai kaa nu tur bija defineets

> mēbeles var nozagt.

peec tam origjinaalajam iipashniekam vairs nebuus meebelju

Jaavot, gribeeju tikai pie reizes atgaadinaat no svaigas pieredzes

Ja kaadam ienaak praataa kauko buuveet no atkritumiem ko DEPO veikalos sauc par liimeetajaam meebelju plaatneem, tad centiigi paarbaudiet katrai loksnei biezumu, platumu, deformaacijas, griezumu lenkjus, un visu paareejo. Tur ir taads zveerudaarzs, ka sirms var palikt meegjinot sakombineet. Galiem lenkji taadi ka izskataas bezmaz uz aci griezts.

Visu saraksti vlom lasiit, bet kaa sapratu, jautaajums bija par viruvi "taisi pats".

Jau kaadu laiku atpakalj rakstiiju, ka gribu savaakt virtuvi. Rezultaataa sanjeemos un uztaisiiju ar. Biju slinks un detaljas pasuutiiju attelsr. lv - korpusam un fasaadei.

Korpusam tika ABS malinjas (milimetrus 2 bieza plastmasa, glaabj no malinjas uzsishanas), durtinjas no MDF, kuras kraasoju laku un kraasu servisaa pie VEFa.

Furnituuru - AB furnituuraa, kur arii alumiinija durtinjas, rokturus bishi taalaak turpat

Chieriitii. Virsmu ar izlietni atstaaju veco - no nelsa 3m pa 24ls. 2.60 garums - augshaa un apakshaa ar skapiishiem + stuura skapis liidz griestiem no 30mm saplaakshnja (apliimeets ar plastikaatu, ko parasti presee uz virsmaam), ar iebuuveetu akvaariju pa vidu. Izmaksas virtuvei - 500ls. Vareetu leetaak, ja nebuutu

Blum mehanismi, ar bremzeem atvilkneem un durtinjaam un ABS. Skatos, ka citiem, kam pasuutiits, ar to zhmiedzas, taapat nekaunoties panjemt normaalu peljljnju. Taa padomaaju, ka meenesii 4tras nelielas virtuves vareetu pavilkt, ja buutu kaada darbniica, kur skruuveet skapiishus (cik saprotu, tad vairums vinjus neskruuvee pie klienta, tas tomeer aiznjem pilnas divas dienas 2 cilveekiem) un kaadus 4kls nopelniit Excelii saskaitiiju izmeerus detaljaam, durtinjaam nonjemot nost 1.5mm no katras malas attieciibaa pret korpusu. Pasuutiijums bija jaagaida 5 nedeeljas+2 ned kraasoshanai. Nepiecieshamie instrumenti ir urbis un akumulatora sruuvjgriezis, virsfreezi atvilknju dibenu iefreezeeshanai aiznjeemu no choma. Veel izmantoju metaala lenkji un smalko ziimuli. Lobziks ar laikam tika pielietots - vienu muguras sieninju biju pasuutiijis par platu.

Vienu kljuudu it kaa tomeer pieljaavu - naakamreiz taisiitu korpusa dibenu paari saaniem. Man sanaaca, ka dibens ir iespiests starp saaniem. Sanaak, ka skapja svars turaas tikai uz skruuvju vietaam. Pieliku paaris papildus plastmasas kaajas droshiibai.

Kaut kādas bildes no darbības ir www.underground.lv/piepe/cic/v...

liidz .... v10. jpg - pusgatavais apskataams www.draugiem.lv/gtop/?9145456

Traki skaisti!

Jautaajums - kaapeec Tu netaisi virtuves, ja tik labi sanaak?

Es psihologjiski nespeeju paarvareet skaidu plates barjeru, no taas ko noderiigu taisiit, bet ja kas gatavs, jau staav priekshaa un skaidas aaraa nelien, varu tureet.

ko mucinju ar frizuuru variaacijaam iznjeemi? smuks bij

Taas plates labaak Kurshos pirkt, tur parasti vinjas ir daudz un no taam daudzajaam var dazhas pusliidz lietojamas izlasiit, bet taapat bez shpakteleeshas neiztikt.

Vispaar taa ir baigaa probleema - kur normaalus kokmateriaalus nopirkt (sheit nerunaaju par skaidu plateem).

Kurshos imho ir tikai tajos kas briiviibas ielaa, kas ir transportiski nepieejama vieta, ibo sastreegumu sezonaa ar vaagji uz centru neliidiishu principaa :]

Deelj shito materiaalu kvalitaates arii paargaaju uz saplaaksni - bet jamais atgriezumos nemeedz buut tik lielos gabalos kaa shad tad vajag

Mja, kaa jau bij sagaidaams, uz to adresi kas krievu meebeljnieka staastinjiem bij pieraxtiita, naak krieviskas izcelsmes spams vairaak kaa agraak

Ja jau par kokdarbiem spamojat, pajautaashu luuk ko:

Man veel joprojaam maajaa un pie maajas vajag kaapnes.

Gribu, lai viens taisiitaajs taisa un uzstaada gan ieksheejaas, gan aareejaas kaapnes.

Shodien biju kaarteejaa trepnieku kantorii, kuraa visaadiem veidiem man meegjinaaja iestaastiit, ka koka trepes aaraa likt nevar. Vinji esot vieniem liimeeto seetu uzlikushi, bet peec meenesha seeta esot "uzplaukusi". Staastiiju, ka padomju laikaa dziivoju 2 staavu koka maajaa un shai maajai aarpusee bija koka kaapnes, kuras tasiija namu paarvaldes galdnieks, dzeeraajs peec profesijas. Tasiija prasti, bet neljodziijaas un bija taisnas. Pec taisiishanas taas nokraasoja ar griidas kraasu... Cik zinu, tad 15 gadus trepes kalpoja godam. peec taa mani noveerojumi beidzaas, jo devos dziivot citur. Man arii 15 gadi godam, apmierina.

Savukaart shodien, galdniekkantorii man staastiija, ka buushot vajadziigas ekstra daargas lakas, lai koku pasargaatu. Buushot vajadziigas ekstradaargas liimes, lai liimeejums neuzbriestu. u. t. t. t.

Savukaart prasiitaas durvis, kuras atdaliitu 1 staavu no otraa "meistars" man ieteica pielikt pie pashaam kaapneem....

Vai tieshaam nav vairs galdnieku, kuri vareetu uztaisiit kaapnes taa, kaa vecajaas koka maajaas?

Bez liimes, bez jebkaadiem "vijeboniem", vienkaarshas, taisnas, stipras, eerti lietojamas.

Shim pasaakumam man ir pienjemams >5001Ls teerinjsh... varbuut kaadam ir interese?.

Varbuut kaads zin kaadu, kuram ir interese?

Buutu diennaktii ~40 stundas un nedeeljaa ~12 briivdienas, es tev uztaisiitu

Gribu palabot rakstiito, aakjiitis > pirms summas uz otru pusi domaats bija. Pareizi buus

vairaak par 5001 ls??? nav perebors?

ahaa...

swolotch, laikam tomeer nekljuus par galdnieku - paliks vienkaarshi dzeeraajs: D

blin reaals bizness.....5001Ls!!!!

bet ja nopietni tad kaadas, cik garas, cik platas, no kaada koka, ar margaam, bez,... utt., tev interesee??? man te ir viens kekss kursh vareetu uztaisiit.....

uujee. man prieksh lauku maajas taisiija prastaas padomju laiku tipa kaapnes, vienlaida, bez liimes, ieksheejaas, bez apdares. ar margaam.

skjiet ka 150 vai 200Ls. bet paprasti.

nu ja tevi apmierina dzeeraaja tipa kaapnes, kaapeec nevari pats uzbliezt taas aara kaapnes? cik esmu redzeejis, tu taads sportisks ar richuku braukaa, tad jau kaapnes vareetu sanaakt normaalas. galva arii straadaa. vienu dienu noziedo un buus kaapnes. un arii laku vareesi nopirkt visdaargaako un izturiigaakoa un tas viss tev izmaksaas zem 100 latiem pa vienaam trepeem.

manupraat jau tur nekaa sarezjgjiita nav.

Tev tur gadiena neder kaukas no saliekamajam modulkapnem. Tadas kuras pasam ka konstruktors jasaskruve?

Reku var apskatit sortimentu www.arke.ws no kura lielu dalu var dabut ieks DEPO.

Pie reizes varbut kadu interese sito trepju www.arke.ws/karina-1723-579.ht... margas?

Sudrabotas metala trubas ar visiem stiprinasanas mehanismiem. Palika pari jo neiederejas interjera.

Paldies par padomiem, bet lai nebuutu mineeshana, ielieku apskatiishanai, aptuveni, kaa tas vareetu buut. Klaat vajag durvis, kas atdala pagrabu no pirmaa staava un pirmo no otraa.

www.metaldetector.lv/kapnes/k1...

www.metaldetector.lv/kapnes/k2...

www.metaldetector.lv/kapnes/k1...

www.metaldetector.lv/kapnes/k3...

nu, varbuut tad tieshaam, kaa jau ieteikts, ir veerts panjemt kokzaagjeetavaa kokus & saskruuveet kaarteejo reizi ieteikshu uzlikt kaadu labu laku (alja jahtu) - buus manaami daargaaka, bet, taateikt, ilgterminjaa atmaksaasies

aa, un taas kaapnes buus virtuves iekaarta?

Peec savas pieredzes varu ieteikt lietot dazhas RLKR lakas, relatiivi leetas, un iztur sliktus apstaakljus tiiri labi. Dazhos pielietojums man taas detaljas vienkaarshi vislaik uudenii mirkst.

< 1 2 3 >

Jaunākais forumā