Par Edelveiss AG - nebija iisti virtuves projekts, bet viens no
www.edelveisseg.lv/albums/25/2... shaa tipa objektiem - publiski negaaniishos, ja kaadam interesee varu privaati apstaastiit.
Es no savas pieredzes skābārdi neieteiktu - krāsas nesakrita ar skicē redzamajām, uzstādītājs nolauza gāzes plīts rokturi un tamlīdzīgi. Lēti tiem laikiem arī nebija.
Nākamo virtuvi pasūtīju poļu mēbelēs www.pollatss.lv - salons nekāds, meistari brauca pa vairākām reizēm līdz atcerējās visas durtiņas paņemt, par saprātīgajām cenām pieejami tikai standarta risinājumi. BET cena ir kolosāli zema (neliela virtuvite nedaudz virs Ls 500), vizualizāciju uztaisīja uz kompja un tā atbilda patiesībai un gala rezultāts ir ērtāks un patīkamāks par skābrārža virtuvi.
Tagad atkal plānojās kārtējā dzīvesvietas maiņa, līdz ar to arī ir aktuāls virtuves jautājums. Šajā reizē mēģināšu www.rauko.lv - ir zināms, ka ne-virtuves darbu kvalitāte viņiem ir pilnīgi OK, esmu noskaņojies riskēt. Vakar uzņēmuma cilvēks bija manā jaunajā mītnes vietā - gaidu vizualizācijas un kalkulācijas...
Paldies par info! Es arī vēl gaidu kalkulācijas, tad varēs paņemt bildi un aizdoties uz rauko, ko viņi no tā spēj izdomāt..
man te viens čoms taisa pats, cik esmu atsauksmes dzirdējis, tad sanākot ok. bet nu tā pats vēl neesmu viņa pakalpojumus izmantojis, tā ka konkrētāk pēc kāda 1/2 gada varēšu pastāstīt.
Ja runa ir par kantainu laminaata risinaajumu un rokas neaug no peecpuses, urbamshiina rokaa turas un lineaals ar ziimuli arii tad var pats uzraut..... Atkariigs no sarezgiitiibas un prasiibaam...
Tu gribej teikt - par kantainu laminata risinajumu ar robainaam zagjejumu vietaam?
jā, jo visi, kas dara individuāli strādā slikti, bet tie kas firmās, tie ir roboti, kam brāķis sanākt itkai tad, ja to speciāli ieprogrammē.
Nu lai pats uztaiziitu labi, tomeer vajag diezgan pieklaajiigu instrumentu/tehnikas kraajumu, un arii kaukaadu pieredzi.
Man ir pa gadiem savaakushies shtrumi un drusku arii pieredze, bet vienas virtuves deelj es diezvai gribeetu to visu taa uzreiz nopirkt... Un arii ar visu pieredzi gljuki gadaas apbriinojami regulaari, tikai taa pieredze ljauj vinjus nosleept tur kur mazaak redz
> jā, jo visi, kas dara individuāli strādā slikti
Nee, man te viens onka (darbnīca netalu no zemitanu tilta) kādreiz taisīja skapishus, - visi zaagji, ripas, galdi, etc, bet vienalga zagjejumvietas bij ar robiņiem.... tada nu ir ta dzive....
viedi vārdi.
rokas nav pavisam līkas, nav arī neganti taisnas, šo to esmu darījis, bet bez darbnīcas un instrumentiem es negribētu tādai lietai klāt ķerties. zāģi vajag, labu darbgaldu arī, stacionārā urbjmašīna kaulus nelauztu, utt. es savulaik mēģināju virtuvē uz ķeblīšiem kko zāģēt un veidot - neiepatikās
.
gaterī jau arī no baļķa uzreiz lāvas dēli neizzāģē.
ir jau bariem kantoru kas piedaavaa piezaagjeet materiaalu peec taviem izmeeriem, sareekjini ko kaa vajag sazaagjees un tik pasham jaaliek kopaa....
tik neaizmirstam paarbaudiit cik preciizi sagriezts... Jo shaadiem noluukiem izmantotie formaatzaagji meedz buut nodraazti liidz klinkjim - pashiem tak taas skiibaas detaljas kopaa jaastutee nav, pshkam iespringt ar darbgalda kopshanu un reguleeshanu...
Lenkjis ne gluzhi taisns, plaaksnes viena mala par milimetru garaaka kaa otra, un smalki izdomaataa virtuve vairs kopaa korekti nestikjeejas.
Ir shitaada krievu lapa
www.sdelaimebel.ru
Parakstiijos uz to 7 dienu kursu - tiiri interesanti. Pats savulaik sienas skapim detaljas pasuutiiju Bolderaajaa, sazaagjeeja preciizi, probleema meedz buut skjiibajaas sienaas, man arii naacaas piedziit sazaagjeeto, lai deretu vietaa.
ja ir skaidrs ko gribi un neesi izlēmis tikai par fasādes materiālu un krāsām, tad vari griezties pie Vadima no Jelgavas (26379154) - zīmēt un ģenerēt idejas ne visai, toties price/performance pa pirmo.
Taisa labi, vienīgais montieriem jāskatās uz pirksitem jo ir tendence izdarīt pa fikso un sanāk kādu durtiņu pēctam pieregulēt (man bija viss OK, bet māsicai vēlreiz brauca ciemos).
Termiņi pieņemami.
> Ir shitaada krievu lapa
> www.sdelaimebel.ru
Man taa krievu lapa dikti iepatikaas (nu, tb infa, ko var dabuut tajaa kursaa). Tik vot jautaajums - kur pie mums visizdeviigaak pirkt to furnituuru un plaatnes?
Tipa pamaniiti ir shaadi resursi:
amf.idata.lv/lat/
www.ciekurs.lv/pub/index.php?i...
quadrex.lv/products/40/
Bet nu varbuut kaads ir veicis cenu saliidzinaashanu vai ir kaadi citi kriteeriji kaadam par labu. Un, protams, ja ir tad labaakus veikalus arii labpraat uzzinaatu.
---------------------------
Janis D, "3-ciems", visticamaak uzreiz tagad neko netaisiis, bet nu interese radaas.
nunez, palasiiju to stuffu, tak vish tur tovien dara kaa plaataas cik viss ir vienkaarshi, skaisti un ienesiigi, bet par pashu procesu runaa kudiiish mazaak
Un kaukaa negribas piekrist ka skaiduplates gabalinju saskruuveejums nu buutu taa ideaalaa meebele uz kuru visiem jaatiecas.
Plaaksnes jau parasti graiza ieksh atteels-r, maskavas ielas taalajaa galaa.
Nu, bija pietiekami, lai es saaktu domaat. Agraak kaut kaa nebija praataa naacis, ka vareetu pats to visu izdariit. Piemēriem, kur bija konkreets izstraadaajums, izskatiijaas, ka infas ir pietiekami, nekaadas neskaidriibas nepalika, to izlasot.
Un sekcijaam, skapjiem, virtuveem, galdiem vai tad vajag kaut ko citu?
Ja pirksi veikalaa, taapat taa skaidu plaatne vien buus, ne?
Vinjam veel dvd esot, kur tipa baigi labi un siiki viskautkas aprakstiits un paraadiits video.
Bet nu tev varbuut citaadaak, jo tu daudz esi pats kjimereejies. Es ar meebeleem tikai tik, cik salikt veikalaa pirkto.
Pareizaak buutu nevis ciekurs.lv bet www.vissmabelem.lv
un veel ir attelsr.lv - sortiments nav tiks plashs bet nodarbojas ar piezaageeshanas pakalpojumu un ir arii furnituura uz vietas shaada taaada - pats sen neesmu bijis preciizi nezinu
> Vinjam veel dvd esot
Nutak kaareiz to ar vinsh reklamee, ar noluuku paardot
> Bet nu tev varbuut citaadaak
Mja, kaareiz pilla istaba skaidaam :]
Un pilna galva secinaajumiem ka vaidzeej tomeer pro shtrumus pirkt, nevis kauko pa vidam.
Un es teikshu ka neslikti aprakstiits un paraadiits. Galvenokaart knifinji ar kuriem pirmoreiz darot noteikti iebrauksi auzaas.
Protams ka ja ar to kautvai amatieru liimenii nodarbojies labu laiku un dazhi kilogrami saals apeesti, tad varbuut ar nav veerts. Bet sanjemot taami par 500Ls un nesaprotot par ko taada summa, taa vien rokas saak niezeet izsleegt televizoru un pasham to izdariit par kaartu zemaaku summu. Un shinii gadijumaa tas DVD ir kaa kulaks uz acs. Pashreiz studeeju no torenta vilkto, bet zini - man jaatziist ka laikam nopirkshu oficiaali, jo manaa skatijumaa tie 30Ls muusu naudaa kas sanaak (viens mazs paseedeejien vecriegaa ar chomiem), ir to veerts, lai dzhekam buutu sviests uz maizes un entuziasms taisiit naakoshaas versijas. Vieniigi tas gemorojs ar webmoney...
"Po sekretu vsemu svetu" varu pachuksteet, ka tas DVD krievu torentos ir novelkams... Nav jau iisti labi, protams, bet ja nu akuraat krupis znjaudz
)
Nu, es arii tagad ar gandriiz taadu pashu domu velku to dvd no torrentiem. Tipa ja kaut ko ar taa paliidziibu uztaisiishu, ietaupot naudu, tad nopirkshu oficiaali ;)
A kapēc jūs uzskatat ka tas DVD filmas taisītājs ir pelnijis sviestu uz maizes likt, bet mūsu pašu mēbeļu taisītāji ir deviņu ādu plēsēji? Viņi arī grib tikai uz maizes latvju dārgo sviestu uzlikt nevis dzīvnieku tauku margarīnu.
Retorisks jautājums. Runa jau nav par to, ko cik kurš pelnījis vai grib, bet kā klienti novērtē veikumu. Tā ir ģenerālā līnija. Mēbeļu taisītāji var gribēt smērēt visu ko un daudz kur, bet ja nespēj piedāvāt to, ko pircēji vēlas, un pircēji nespēj novērtēt piedāvāto, tad ir tā kā ir.