virtuves iekārtas

labas!

tikko piestellējos pie dzivoklis. news'iem, atbrauca >16k ziņu, pafiltrēju pēc "virtuve", lai iegūtu info par virtuves iekārtu pasūtināšanas vietām.

šis tas atradās, bet infa diezgan novecojuse, tāpēc painteresēšos vēlreiz

tātad, ir interese pasūtināt virtuves iekārtu. bilde jau ir praktiski radusies, šobrīd zīmētāji Skaita Tāmi, dies vien zina, ko saskaitīs, jo gribas jau smuki, tāpēc arī ir interese par alternatīviem variantiem. pašam nodarboties ar skrūvēšanu pa vakariem.. baigi nevelk . dzīvokļa lietu pārzinātāji - kuros kantoros iesakāt painteresēties?

Listes iepriekšējos postos g. k. figurē divi - "skabardis" uz čaka ielas un "edelveiss eg" ulbrokā. kas tie par kantoriem - nav ne jausmas kas vēl ir apskatīšanas/apjautāšanās vērts?

< 1 2 3

Nu tam tavam k3. pdf specifikacijam gandriz 1:1 var dabut to Arke Kompact.

Un pietam ar pakapieniem pagrieziena kas padara katra pakapiena augstumu mazaku un pasu pakapienu garaku lidzarto trepes ir ertakas.

Tikai jasaliek divas tadas viena virs otras.

> Traki skaisti!

> Jautaajums - kaapeec Tu netaisi virtuves, ja tik labi sanaak?

Thanx!

Nu ir jau lietas, ko taisiitu savaadaak - pirmais kuceens tomeer

Es taa padomaaju, ka vareetu, bet tad man buutu viss jaapamet. Kaut no otras puses - visticamaak vareetu vairaak nopelniit :> Par taam skaidaam - nav jau tik traki.

Skaidenes un lamineejums muuslaikos meedz buut arii bishi labaaks, nekaa

Bolderaajas kaadreizeejie briinumi, viss attiistaas. katraa gadiijumaa tas ir veids kaa aatri un sameeraa leeti var ko sakombineet. Redzeeju atteelaa pasuutiijumus - liimeejumus. Saliimeeta virsma vai siena no liidziigaam kraasaam kaa man fasaade - tuvumaa pat ljoti simpaatiski izskatiijaas. Tagad jau vairs nav taa, ka tikai prasti nozaagjee. Protams, skaidene nav tas kas pavelk, bet kas cits? Nekaa cita jau dizhi nav ..

PpZz

> ko mucinju ar frizuuru variaacijaam iznjeemi? smuks bij

Prese nesaprastu: D

Kas tas pa DVD, kaa sauc, kur var nopirkt?

sdelaimebel.com

Tur ir visa oficiaalaa info.

< 1 2 3

Jaunākais forumā