Veljas zaaveejamaa mashiina!

Kur mekleet, ko iesakaat, kaadas domas?

Paldies!

< 1 2

RE: Veljas zaaveejamaa mashiina!

Ja negribi dabuut aaraa palagus strikjiitii un T-kreklus sliipajaa diegaa piegrieztus, tad 1200 labaak tomeer nelikt. Sausaaks(bet ne sauss) varbuut arii buus, bet nu paskats. . . Un veljas zhuushana/nezhuushana uz strikja/veljas statiiva ir atkariiga no mitruma pakaapes dziivoklii un temperatuuras. Nebija apkures, zhuva dienu, ir apkure - pa vienu nakti ir ok, ja vien ne paaraak cieshi uz statiiva saliek.

Bet miikstus dvieljus, kaa reklaamaas, dabuut var tikai ar zhaaveetaaju un peec tam nav jaagludina: )

Ineta, ar AEG vashmashiina+zhaaveetaajs 2 in1.

Nu nez, iepirku pirms nedeeljas 1200 apgriezienu mazgaajamo mashiinu, palagi nebuut nebija strikjiitii. Un t-krekli arii ar normaalo piegriezumu joprojaam.

Zhaaveetaajs ir kruta, bet atsevishkja vieta (ja nau 2 vienaa) +elektriibas pateerinjsh. Lodzhija mums maza, bet nav taa, ka galiigi nebuutu, kur izkaarties.

Maaris

Nu pameegjini izmazgaat ar 900 un 1200 apgriezieniem un paskaties, cik lielaaks burziijums ir vienaa vai otraa gadiijumaa(pie 900 man viira kreklu gludinaat nav probleemu, pie 1200 peec izshuushanas gludeklim ir ko paciiniities). Un taas sliipaas viiles jau neparaadaas pirmajaa reizee un atkariigs arii no T-krekla kvalitaates - dazhiem taadas nerodas nekad, citiem paraadaas diezgan aatri.

Starp citu, velju zhaaveeju istabaa uz saliekaa veljas statiiva, jo balkons riebjas(liist aaraa uakstumaa ar slapju velju, brrrrr), bez tam nevajaga arii veljas knagjus un jebkuraa briidii var sauso dreebes gabalu novaakt no statiiva. Kad viss izzhuvis, statiivu saloku un nobaazhu stuurii aiz aizkara. Nav man liels dziivoklis, bet nu statiivam vieta atrodas un tas sadziivo arii ar mazuli(viengadnieku).

Zhaaveetaajaa zhaaveeju liidz galam tikai dvieljus. Paareejai veljai peec mazgaashans rezhiima uzlieku 20-30 min zhaaveeshanu, lai velja mazliet "izgludinaas". Taadaa veidaa nav nepiecieshamiibas gludinaat beerna dreebiites un taas ir miikstas un patiikamas. Protams, savus topinjus, viira kreklus utt. gludinu.

Ineta

Re: Veljas zaaveejamaa mashiina!

Vai nav taa, ka visas muusdienu mashiinas ir kondensaata tipa? T. i. , ka viss sazjaaveetais tvaiks tiek paarveersts uudenii un novadiits kanalizaacijaa (man iet kanalizaacijaa, bet te arii tika mineeta speciaala tvertne). Es pat nezinu, kaads veel buutu variants - ka tvaiku laizj ventilaacijas trubaa, vai?

Vineta

Laikam jau mashiinas ir dazjaadas. Mans noname (Philco) neko strikjiitii negriez uz 1200. Patiesiibaa es ne reizi neesmu paarsleegusi centrifuugu uz mazaakiem apgriezieniem. Vieniigi vaariigaakas dreebes meedzu izmazgaat sinteetikas rezjiimaa - tam ir mazaaki apgriezieni.

Vineta

A varbuut tavai nonamei tikai virsuu rakstiits 1200 a iisteniibaa teiksim tikai 800? : -)

N.

Taac arii ir tas otrs variants ka mitro gaisu puush araa ventilaaciijaa. Un taas ventilaaciijaa puuteejas ir 1/3 vai pat uz pusi leetaakas par taam kondensacijas tipa. Daargaakas taas ir tapeec ka uudenim divreiz jaamaina agregaatstaavoklis no uudens uz tvaiku un atpakalj liidz ar to arii energji vairaak tiek pateereeta, bet nav vajadziigs to piesleegt pie ventilaacijas.

Kaadas muljkjiibas! Nekas tur nav ne strikjiitii, ne diedzinjaa.

Un ar 1600 ar, btw, nekas taads nenotiek.

sp

Nu neticu, ka tu iznjemt to visu laukaa smuki jau salociitu bez neviena burziijuma. . . Vienkarshi pie 1200 izgrieztas veljas burziijumus peec izzhaaveeshanas uz "auklas" ir daudz gruutaak izdabuut laukaa no auduma, kaa izgriezhot ar 900. Vismaz variants - smuki saloki, izkarini zhaaveeties un bez gludinaashas liec skapii - pie 1200 apgriezieniem cauri neiet, prasas peec gludeklja. Pie 900 jau var padomaat, vai ir veerts gludnaat. . .

Nemazgaa tachu tu 1 gab palagu, piemeeram, bet parasti jau ir palags, paarvalks, dvielji. . . . . pilns bundulis, kur arii griezhot laukaa lieko uudeni sanaak visi taa smuki "salipushi" ap bundulja malu.

Varbuut man nav paveicies ar T-Krekliem, ka tiem shitaa saanu viiles aiziet shkjeersaam ar laiku. . .

Ineta

Atkal muljkjiibas! : )

Pirms patreizeejaas Zanussi ar 1200 tika lietota Electrolux ar 600, palagi naaca aaraa tik pat saburziiti, tikai slapjaaki. Es gribeetu redzeet, kaa mazgaajot nesaburzaas kokvilnas palagi vai krekli vai dajebkas: ) neatkariigi no apgriezieniem. Ja vien tas devaiss neietver sevii arii zhaaveetaaju un gludinaataaju: )

Ka T-krekliem aiziet viiles man vispaar nav gadiijies. Tas laikam no T-krekliem atkariigs. . .

Anyway, lai izvairiitos no gludeklja - mazgaajamam materiaalam jaabuut atbilstosham. Muusu gjimenee tiek prefereeta kokvilna. Un tiek piekopts bez iipashas vajadziibas neko negludinaat, kaa rezultaataa paarsvaraa tiek gludinaati krekli: )

sp

< 1 2

Jaunākais forumā