Kur mekleet, ko iesakaat, kaadas domas?
Paldies!
Kur mekleet, ko iesakaat, kaadas domas?
Paldies!
Re: Veljas zaaveejamaa mashiina!
Pasham ir whirpool, baigi labs aparaats, tagad pat nevaru iedomaaties kaa bez taa var iztikt. Pazvani Ronaldam 6522653, vins ir izplatiitaajs latvijaa, atsaucies uz mani, iedos atlaidi.
Ja tas ir tas ko es domaaju, tad PTA muitas ielaa bija man liekas!
Tev ir elektriskaa vai gaazes?
Kaadas firmas un pa kaadaam naudinjaam?
Pie mums leetaaku zhaaveetaaju pa 300Ls neesu redzeejis bet parokoties internetaa atradu ka pa 150 maarcinjaam Anglijaa var dabuut diezgan labu.
Kapeec tad mums tirgo tikai daargos modeljus ne jau visiem ir lodzhijas vai beeninji kur zhaveet velju.
Maris
Neesmu dzirdeejis, ka shie agregaati buutu arii uz gaazi darbinaami.
Pasham ir veljas mashiina ar zaaveeshanas funkciju, bet taa kaa gjimene palielinaas, ut. t. ir doma iegaadaaties atsevishkju agregaatu. Shtatos tika lietotas divas iekaartas viena bija mazgaashanai otra zaaveeshnai.
Reaali rulleeja. Kameer viena mazgaa otra jau izzaaveejusi.
Ieksh www.euroshop.lv ira pa 170 Ls
tas ir viens, otrs ir tas, ka velas mashiina ar zaaveetaaju dreebes sapachkaa un bojaa, jo reaali karsee tas metaals, savukaart zaaveetaajaa ir lielaaka telpa veljai, taa netiek taa saspiesta un zaavee tikai ar siltu gaisu, liidz ar to nebojaa dreebes.
Par gaazes neesmu dzirdeejis. Elektriskais, bikiit mazaaks kaa veljas mashiina. Viens gals rozetee, otrs gals ventilaacijas trubaa taapat kaa tvaiku nosuuceejam virs pliits. Man ir wirpool ar atlaideem pa aptuveni 200 naudaam. Ir veel taadi daudz daargaaki, tie ir kaut kaadi kondenseejamie vai kaut kas tamliidziigs, kaada shkirba, nezinu.
Kur juus visi esat raavushi, ka veljmashiina ar zjaaveetaaju kaut ko sabojaa? Kad pirku otro veljmashiinu visi paardeveeju ar skandinaaja to pashu.
Jau padaudz gadus taadu lietoju un neviens dreebes gabalinhs nav sabojaajies. Nav jau vienmeer un viss jaazjaavee, bet mitrajos rudenjos vai kad aatraak vajag dabuut sausu, tad ljoti noder.
Vineta
es kaa Fagor paastaavis arii sev njemshu dzivoklim Fagor veljas mashinu ar zhaaveetaju - peec kaada laika vareeshu padalities pieredzee.
kaut gan liidz shim tieshaam atsauksmes par shadaam "2 vienaa" iekaartaam ir divejaadas, bet man kaa tirgotaajam pasham jaazina
starpcitu ir man arii Fagor zhaaveetaaji zem 200 LVL ____________________
Ilvars
Tiem 2 vienaa truukums ir taac ka tajaa zhaaveet var tikai 1/2 dalju no izmazgaataa.
Ja kaa mazgaajamaa mashiina tas mazgaa 5kg tad zhaavee tikai 2kg un lidzarto paradas problema kur to izmazgaato veljas dalju kura netiek zhaaveeta un otrais ka visas izmazgaataas veljas zhaaveeshana ievelkas 2x ilgaak.
taisniiba
Fagor piedaavaajumaa ir 6kg mazgaat un 4 kg zhaaveet, bet jaapiekriit ari tam, ka ne jau visu var/drikst/vajag zhaaveet
njemot veeraa vairaakus privaatus mailus un interesi, labaak iemetu info visiem par Fagor attieciibaa uz sho lietu
www.fagor.com/mundo/pub/produc...
ir 4 modelji
2 parastie
3SF-6 E, 225 LVL
3SF-6, 175 un 2 ar saucamo kondensaaciju
3SF-6 CE, 345
3SF-6 C, 295
un listei, protams, atlaide negatiivais ir tas, ka zhaaveetaaju liidz shim standart piedaavaajumaa nenjemam, tapeec, ja ir vajadziiba, tad ietveram kaarteejaa pasuutiijumaa - shobriid pasutijumu varu modificeet lidz kaadam 6. oktobrim, ja prece ir sarazhota un dabonama Spaanijaa
un garantija 3 gadi
1. -2. gads kaa likums prasa jebkurai iekaartai 100% garantija
3. gads 50/50 daliitaa
Ilvars
Ilvar, cik daudz elektriibu apeed shitaads sildiitaajs/zhaaveetaajs?
G.
Labdien!
Gribeeju padaliities iespaidos.
1) iegaadaajos lietotu Siemens veljas zaaveejamo pa 95 ar 6 meen garantiju, jo maksaat par jaunu 300 Ls kaut kaa negribeejaas, pie tam taas jaunaas pa 300 Ls bija nebrandname. Ar draudzeni apspriedos un nosecinaajaam labaak vecs mercedes nekaa jauna lada. Godiigi sakot ar zaaveejamo mashiinu piedaavaajumu visnotalj beediigi. Izveele praktiski nekaada. Man veel bija nosaciijums, lai taa buutu kondensaata tipa mashiina. Pirmstam apskatiiju Wirpool pa 3XX Ls, bet neiepatikaas, jo bija diezgan skalja. Ar sho viss OK
2) Pasaakums reaali rulle, kameer veljas mashiina mazgaa otro porciju ar dreebeem, tikmeer zaaveetaajs visu jau izzaaveejis. Videeji lai izzaveetu 5 Kg veljas nepiecieshams ~40-50 min.
3) Zinu, ka daudzi iebildiis pret sho pasaakumu, bet tas ir taa pat kaa ar trauku mazgaajamo mashiinu, kameer nepameegjinaasi, nesapratiisi.
Dainis
RE: Veljas zaaveejamaa mashiina!
Ko nozime _kondensata tipa mashina_?
maara
nu bet veljas mazgaataajs tachu ir ar 1000-1200 centrifuugu vai a to nepietiek prieksh "preliminary" zhaaveeshanas? tad 1/2 stunda uz strikja virtuvee un sauss, ne?
a/
Man ir veljas mashiina ar 1200 apgriezieniem, bet vienalga velja peec centreeshans ir diezgan mitra.
Toties peec zaaveeshanas njem un liec skapii. videeji peec zaaveeshanas sakraajas 2L uudens, tas ir tas uudens, kursh paliek paari peec zaaveeshanas. Nezinu vai uz strikjiisha virtuvee var kaut ko izzaaveet.
Dainis
P. S. Kondensaata tipa mashiina ir taada kura uudeni uzkraaj specaalaa tvertnee. Otras ir taadas kuraam ir truba, tipa kaa gaisa nosuuceejam virs pliits, kuru sleedz klaat pie skurstenja vai pareizaak sakot izsit caurumu sienaa un izvada pa sienu.
un cik energijas taa apeed, taa ir elektriskaa vai kaa?
a/
> taa ir elektriskaa vai kaa?
Nee, ar diizeljdzineeju.
maara
Kaut kur lasiiju, ka mashiinas pateerinjsh ir ~2 Kw stundaa. Taatad, ja straadaa ~1st, tad 10s par sho pasaakumu ir jaamaksaa.
nu principaa vareetu buut arii ar rakeshdzineeja sprauslu ar, ar taadiem verkiem zhaavee skrejceljus, ja kas
Dainis
Vai tas zhaaveetaajs nerada lielu siltumu gadiijumaa?
Tjipa ja zgaaveetaaju ieliek vannasistabaa ar kopeejo platiibu 6m2 vai taa kondensaata tipa nerada siltumu telpaa? (domaac paarmeeriigu siltumu)
Taa kas puush aaraa pa trubu droshvien ka to visu puush kaukur aaraa.
Vai tu to zhaaveetaaju liec uz griidas jeb uzliki veljmashiinai pa virsu?
Re[2]: Veljas zaaveejamaa mashiina!
mashiina ar zhaaveeeshanu rullle. . . . liec hotj uzreiz skapiii. . . .
par siltumu - peeec esoshaas pieredzes: electrolux rubina perfekti, neko nejuut. . .
bet no General Electric izplataaas dushnjaks pa pus dziivokli . .
Ne-e, nepietiek.
sp, ar 1200 mahiinu p. s. nekaada atshkjiriiba 1200 vai 1000: ), bet krietni labaak, kaa 600. . .
es neapshaubu iekaartas deriigumu, jautaajums vairaak ir par Price/performance attieciibu
var jau iepirkt arii karoshu aplaiziishanas agregaatu (piem suns to arii maak dariit) jautaajums cik tas reaali nepiecieshams.
a/
Re: Re[2]: Veljas zaaveejamaa mashiina!
Hmm. . . peekshnji radaas ideja - a vai gadiijumaa nevareetu taadu devaisu uz lodzhijas novietot. . . : )
Shinii sakaraa tik jaaprecizee detaljas:
1) Kaadi ir devaisa glabaashanas/opereeshanas noteikumi? Tjipa, ja aaraa -30, uz lodzhijas vareetu buut arii kautkas miinusos - vai to elektroieriici driikst taadaa temperatuuraa uzglabaat vismaz, ja ne lietot?
2) Vai devaiss rada lielu troksni/vibraaciju opereejot?
3) pa cik resnu cauruli izzhaaveetais uudens no dreebeem tiek novadiits kautkur?
sp, ar svaigi izremonteetu lodzhiju