Aaderes

Vai kaads var pastaastiit, kaa noveerst aaderu ietekmi?

Gadiijaas viens riikstnieks, un shis konstateeja, ka guljamistabaa gar gultas galvgali iet aadere. Tjipa, liidakas aste bija jaatur, bet kur? Veel zem gultas kaut kas bij jaaliek, bet kas?

Vineta

1 2 3 >

Re: Aaderes

Noveerst nevar. Nu labi - uz iisu briidi un sev sirdsmieram, bet tas tik taa.

Karlis

> gultas galvgali iet aadere. Tjipa, liidakas aste bija jaatur, bet kur? Veel

smirdees! : D

KPL, par aadereem neintereseejas: )

Parbiidiit gultu. Nopietni.

Ir dzirdeti arii shadi tadi varianti, ko darit, ja nevar parbidit mebeles, bet tos gan neatceros. Zinu tik, ka Deko kaut kad (skiet, pasen) bija raksts par aadereem. Ja ljoti vajag, varu apstiities.

Solvita

Piekriitu-noveerst nevar, bet var mazinaat ietekmi. Es lietoju zem gultas piilaadzha zaru, apm. iikshkja resnumaa un 1, 5m garu. Censhos to sagaadaat reizi gadaa ap jaanjiem. Veel laba maajas sveetiiba, bet tur man nav skaidrs par to novietoshanu-kaadaa liimenii l. aste un m. sveetiiba jaaliek, lai dariitu labu-vai uz aaderes vai manas guljvietas tuvumaa? ? ?

Agnese

Jasez pie loga un jagaida zilais putns kad sagaidis, tad ari aderes pazudis: )))

Re[2]: Aaderes

K-Pax: )

Li.

--

linda.kalnina¤ttc.lv

RE: Aaderes

> Parbiidiit gultu. Nopietni.

Gultu paarbiidiit prakstiski nav kur. Un ja tomeer tiks paarbiidiita, tad viss pasaakums kljuus tik neerts, ka driizaak saslimshu no neertaas guleeshanas, nevis no aadereem: )

Te jau koleegji rakstiija, ka iisti neko liidzeet nevar. Laikam buus jaaaizmirst par taam aadereem: ) Btw, veseliigu tachu ietekmee arii simtiem citu faktoru. . .

Vineta

> Jasez pie loga un jagaida zilais putns

> kad sagaidis, tad ari aderes pazudis: )))

dazhs labs filmas par daudz saskatiijies. . . ? ? ? : ))))

Solvita

viss ir galvaa/domaashanaa. .

Li.

--

linda.kalnina¤ttc.lv

Re: Re[2]: Aaderes

ne gluzhi. t. i. tikai dalja no visa ir galvaa. . .

Solvita

a kur vish tev gadiijaas? mar ar taakaa ir interese lai pastaigaa un paskataas, betnu nau ne mazaakaas nojausmas kur taadus iistos zinaataajus mekleet un kaa taadi izskataas, pashlaik man jebkursh var pieteikties, pastaigaat ar daarzenju riiviiti un visgudri pieliet pilnas ausis ar to ka te vinja ir a te nau, gribaas taa lai ir ticami tie rezultaati

reinis

senie latvieshi jau bij viedi viiri un ja vinji uz aadereem neguleeja tad jau zinaaja ko dara un man atliek vien ticeet

Ja nav kvalitaates, jaaspiezh uz kvantitaati. Jaasauc vairaaki aaderu experti, lai tie neatkariigi viens no otra sniedz tevis intereseejosho infu. Ja par kaadu punktu vairaaki viedoklji sakritiis, tad ir liela varbuutiiba, ka taa tieshaam ir.

Karlis kam akas vieta jaasameklee: (

Ui, tas bij garaamskrejoss kontakts, nav man nekaadas koordinaates. : ) Bet ausis diez vai var pieliet - onkuls iedeva pietureeties pie riikstes un tad vareeja just, kaa shii pati griezjas. Taa riktiigi stipri.

Vineta

Heil, Karlis,

ir civleeki, kas to redz ar aciim, bet vinjiem par to jaamaxaa.

----------------------- -=Sacrosanct Listniex=-

RE: Re[2]: Aaderes

Nu ka jau spamot, tad spamot. . . : )

Tatad, punkts pirmais, galva ir mazaka dalja, viss svarigakais ir bikses: )

Punkts otrais - aderes ari, iespejams, ir tikai mazaka dalja no visa, vel to maju var but apsedis ljaunais gars, ta ka bez kartiga ekzorcista neiztikt. A kamer atrodi ekzorcistu, aiztaisi visus logus, durvis un dzivojama istaba uztaisi mandalu: )

Vispar jau nothing personal, tikai esmu viegli parsteigts, ka cilveki, kas gulj ar piladzha rungu pagulte un dievkocinju roka, aridzan lieto I-netu : )))

Vel var pameginat istaba ielikt Einara Repshes portretu. Tas ari palidzot.

Nopietni! : )

Cik, zinu ne visiem - ir zinaami prata attistiibas ierobezojumi - jo augstaaka izgliitiba, jo mazak paliidz!

K.

Tu zini, tas viss sham cilveekam netraucee lietot inetu-peec tava uzskaitiijuma tak viena roka paliek briiva, nu un redz` par to galvu tev spozha atzinja vispaar: DDD

aaderu ietekmi noveerst NEVAR. Vieniigais variants - paarvietot gultu citaa vietaa. visas taas aitaadas, pukjes un sazin kas veel pa niekiem aaderu ietekmi nekaadaa veidaa nebremzee.

PpZz, kam faacha shitaas lietas labi rubii

labaak lai aadere ir uz kaajaam, nevis uz galvas.

bet vispaarcilveeki ir dazhaadi - citiem aaderes neljauj guleet un liek skriet naktii uz tulkji, raadaas murgi, saap visas malas, neizguleejies, utt, citiem ietekme ir mazaaka (tie arii riikstiiti vartureet vai netureet - taapat neko neraadiis - es piemeeram esmu no taadiem). Citi gultai pieriiko ritentinjus un izstumj izstabas viduu, un cilveeki gulj pavisam citu miegu.

Visbeediigaak ir noraudziities uz tiko uzbuuveetaam maajaam, kad cilveekis meebeles izvietojot saprot, ka kaada iztaba ir pilniibaa ar aadereem un guleetnav kur, bet citur arii vairs nevar: >

PpZz

ar taam aadereem ir taa. vispreciizaak raadiis ar riikstiiti, bet tad arii cilveekam ir jaabuut juutiigam. riiviite vai 90 salociits stienis raada praktiski jebkuram, citi njemas ar gredzeniem, utt.

tad veel ir taadi varianti, ka saziimee pilnu dziivokli ar kaukaadaam striipaam ka neko saprst nevar. Tiesa, taas arii ir aaderes (ja vispaar ir pareizi noteiktas un saziimeetas, tb atbilstoshi), bet vinjas ir maznoziimiigas. Riktiigaas iet kaut kur 2+. . (atkariibaa no vietas) metru attaalumaa viena no otras un apmeeram metra platumaa, veeraa ir jaanjem tieshi shiis te speeciigaas aaderes un jo sevishkji vinju krustpunkti (nemaz nenojautu, ka guleeju tieshi uz taada, kameer faacha nepaskatiijaas), kas meedz buut ljoti speeciigi. No tiem irjaizvairaas. Veel ir dzirdeeti visaadi briinumstaasti par "labajaam" (baltajaam) un "sliktajaam" aadereem - mulkjiibas. Labas nemeedz buut. btw uz asfalta varbuut esat ieveerojushi striipas paari celjam - taas ir aaderu vietaas.

Interesants piemeers - pazinja uzbuuveeja maaju, vinjam bija 3 dazhaadi cilveki (tie bija pa pikji). Apmeeram jau sakrita, bet tomeer atshkjiriigi.

Kaa 4ruto, lai galiigi sajauktu galvu panjeemu savu faachu turp aizvedu.

Stipraakais punkts maajaa sakrita visiem, paareejaas speeciigaakaas bija ar diezgan novirzeem. Kur meitene ar gredzenu kauko bija saskatiijusi un saziimeejusi, tur faacham ar riikstiiti nekaa nebija. . : ) Izskatiijaas vinji sameeraa apmulsushi un redzams, ka vietaam iisti neticeeja: ) Vispaar ir kaut kaada riikstnieku asicoaacija, varbuut paintereseeties tur pie kaada cilveeka. Speejas noteikt veel liidz galam neko nedod, veel vajag saprastkaa vinjas dabaa iet, lai pareizi saziimeetu.

PpZz

>labaak lai aadere ir uz kaajaam, nevis uz galvas.

>bet vispaarcilveeki ir dazhaadi - citiem aaderes neljauj guleet un liek

>skriet naktii uz tulkji, raadaas murgi, saap visas malas, neizguleejies,

>utt, citiem ietekme ir mazaaka (tie arii riikstiiti vartureet vai netureet -

>taapat neko neraadiis - es piemeeram esmu no taadiem).

A vot shito nesaki gan - visu muuzhu esu uz aadereem guleejusi, neruup man tas, nesuudzos ne par bezmiegu, ne ar par kauko citu taadu. Bet ar riiksti un citiem priekshmetiem - uzraada labi. Kaukad jau stipri pasen viens riikstnieks ar staazhu un pieredzi iedeva to savu amata riiku izmeegjinaat - rezultaati sakrita perfekti.

Tjigra

P. S. Un patiesiibaa - nevaig mekleet probleemas, kameer jamo nau.

Kameer nezinaaji, ka tev tur aadere, droshi vien probleemu nebija, tagad zini, tagad vairs taa neaizmirsiisies, un tiiri pashsugjestijas deelj arii probleemas radiisies. Citaadi ir, ja cilveeks tieshaam noveero sev probleemas kaadaa vietaa guleet - tad var apskatiities, vai mosh nav aaderes pie vainas. Bet, kameer probleemu nav, tikmeer labaak vinjas nemekleet.

P. P. S. Tas par taam pukjeem un piilaadzhu mietiem toch i bleenjas, vieniigais, kas kaut cik to iedarbiibu noveersa, bij kaukaac materiaals, kas "ekraneeja" gultas apakshu, tolji follija, tolji kaukas taac. . neatceros, sen tas bij, kad par shito teemu tika spriests. .

> Vispar jau nothing personal, tikai esmu viegli parsteigts, ka cilveki, kas

> gulj ar piladzha rungu pagulte un dievkocinju roka, aridzan lieto I-netu

>: ))) "Vispar jau nothing personal, tikai esmu viegli parsteigts, ka cilvekiem, kas lieto I-netu" tik ljoti ruup, ko un kaa un kapeec domaa citi, ka vinjiem nav slinkums to visu pierakstiit un justies ljoti pareiziem, gudriem un vispaar ne no shiis pasaules; )

ar cienju,

Maartinsh

Salasijos tik daudz, ka gribejas man arii savu dalju iemest, ja vel shodien kadam tas interesee. Ja taalakais kaadam liekas noderiigs, tad laipni lugti pielietot, savukart, ja taalakais kaadam shkiet pilniigas mulkiibas, tad varat to vienkarshi ignoret, tikai ludzu neterejiet laiku ar rakstishanu par to, cik tas ir stulbi, nejedzigi, pretrunaa ar liivu, zemgalju, kurshu, slaavu, kjeltu utt. mentalitaati vai kaa savadak. Tachu, ja kaadam ir kaads konstruktiivs jautaajums, tad labprat savu iespeju robezhaas atbildeeshu. Tad luuk:

Pilsetas dzivoklii un veel daudzdzivoklju maajaas visa spriedelesana par adereem ir diezgan bezjedziiga. Kanalizacijas caurules, radiatori, elektribas kabelji u. c. tiikliem pieslegti jebkura veida vadi, lai arii tie nav tieshi tas pats, kas aaderes, ir ar tadu pashu iedarbiibu kaa aaderes. Nez vai atradisies kads, kuram gulamtelpaa nav neviena elektribas vada, vienigi butu jaizvairaas no taa, lai shads vads ietu tieshi gar gultu vai, veel sliktaak, butu zem taas. Augi, neraugoties uz to labveligo ietekmi visumaa, nav paraak ieteicami guljamistabaa, it iipashi ziedoshi augi. Man uz palodzes zied orhideja, bet vakaraa aizvelku tai priekshaa aizkaru. Ja gulamistabaa atrodas arii dators un televizors, tad to iedarbiiba buus ne mazaaka kaa aaderei. Tas pats attiecas uz jebkuru pret gultu paverstu spogulvirsmu. Pats zinu, ka no visa minetaa izvairiities nav visai reaali, tacu to var meginaat mazinaat lidz minimumam. Vislielakaa uzmaniba butu japieversh pasahi gultai: nevienai taas daljai nevajadzetu atrasties taisnaa liinijaa pret guljamistabas durviim; guljvieta nedrikst atrasties tieshi uz griidas, tai ir jabut uz kaajinjaam. Gultai nevajadzetu buut metaala vai veel sliktaak, no sintetiskiem materiaaliem, tas pats ir speekaa arii uz matraci. Visieteicamaakais materiaals gultai ir masiivs koks, taapat jaaseko, lai pati gulta nebuutu izljodziijusies un nestabila. Par spiti dazhadiem pienjemumiem, arii telpai zem gultas ir jaabuut pilniigi briivai, tai skaitaa no zariem, dzintarinjiem, spoguljiem vai mantu glabaatavaam, protams, arii putekljiem. Shie ir dazhi vienkarshi padomi, ko katrs var meginaat pielaagot savai dziives telpai.

Xav

Dereeja kaads pamatojums shiem ieteikumiem.

Karlis

1 2 3 >

Jaunākais forumā