Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Es labpraat padiskuteeshu, bet nevis par fak vai falk, bet par apsardzes firmaam vispaar utt.

Shobriid muusu maaju sargaa 1 firma, bet man kaukaa nav sajuuta, ka man patiktos, kaa vinji straadaa.

Tad nu domaaju par iespeejamu apsargu mainju - vai kaadam ir personiiga pieredze un atsauksmes par sho pashu Falck, par Koblenz, Kobra & G. Varbuut par kaadu citu firmu, kuru vajadzeetu/noteikti nevajadzeetu izveeleeties?

JanisPuu

< 1 2

Re[8]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

grmh. negaisu laikaa pirms paaris gadiem bergjos gaudoja sidzenes chupaam. apsargi neesaajaas turpu-shurpu un tad atkal turpu. kaa ir shaadaa gadiijumaa?

lai gan. . . gan jau shaadas lietas ir liigumos. interesanti tikai, kaada ir standartpieeja: )

Rich

RE: Re[6]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

> Ja signalizacija nostrada, nevienu pie rokas nenokjer, nav

> bojatas durvis, logi etc, tad maksaa par viltus izsaukumu. Al.

Mineetajaa Kobras liigumaa kaut kas taads bija gan rakstiits, bet reaali vinji nekurneeja. Paaris reizes gadiijaas "viltiigie" izsaukumi - bija zjurka ieviesusies. : )

Vineta

1)falks nav vieniigais apsardzes kantoris.

2)pienjemu, ka cena atshkjiraas atkariibaa no taa kaadas veel funkcijas veic apsargs.

ja taa ir smuka meitene, kura atbild arii uz telefona zvaniem, uzvaara tev teeju, utt, tad cena buus viena, bet ja kaut kaads kex, kursh seedees buudaa un lasiis graamatu, tad cita.

peecis

Re: Re[6]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

man daudzreiz ir nostraadaaajis infrasarkanais sensors uz kuroshos kamiinu.

un arii pie valjaa esosha loga uz veeja sapuustiem aizkariem.

ne reiri neesu neko maksaaajis. . . .

RE: Re[8]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Btw, vai apdroshinot dziivokli, ir iespeejams apdroshinaat arii mantu? Vai tas nesanaak leetaak kaa apsardze?

Vineta

Re: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

ja ir $, var apdroshinaat pilniigi visu!

Li.

Mees jaunajaa maaja maksaajam ap 300 Ls meenesii par dezjureejosho "seju".

Kaut kaada noname apsardzes firma. Par zaudeejumu atliidziibu gan neko nezinu - pagaidaam pietiek ar to, ka huligaani nelozjnjaa.

Vineta

P. s. Tiem puishiem gan nekaada saldaa maize nav - vinji sanjem 8 Ls par diennakti.

Par taadaam naudinjaam Tu labaak tieshaam buutu apdroshinajusies. . .

Apdroshinaashanas sabiedriibaas vismaz ir garantijas (valsts). Zinu nedaudz to apdroshinashanas virtuvi, taapee taa saku.

Li.

P. S. Mazaak domaa par apsardzes puishiem, bet par savu mantu: )

Jaa, Balta man shitaadu variantu piedaavaaja - kompleksaa polise, var veel arii civiltiesisko atbildiibu apdroshinaat, par ko es, btw, apdomaatu, ja veel dziivotu dziivoklii, un dziiviibu arii laikam pie reizes, kaadi 5 veidi kopaa sanaaca. Un es arii apdroshinaaju, par mantu taa preemija bija smiekliiga, ja tagad nekljuudos, 0. kaukas. Tikai, man shkjiet, bija kaukaada minimaalaa mantas veertiiba. . .

Ja es dziivotu dziivoklii, tad par apsardzi uz pulti diezvai domaatu. Maajaa savaadaak.

JanisPuu

RE: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

: )))))))))))))))) tas par taam valsts garantijaam. Piedod, bet es arii nedaudz zinu to virtuvi, taas garantijas (btw, kur tad taas ir mineetas, intereses peec? ) var sarulleet un iebaazt ziemeljpusee. Ja negribees maksaat, nemaksaas un izdomaas visaadus viltiigus un mazaak viltiigus veidus, kaa atkratiities. Atliks vai nu mekleet galus vai arii caur tiesu no shiem piedziit.

Btw, Vineta, cik noprotu, ar tiem 300 lashiem domaaja daudzdziivoklju maaju, nevis savu jauno privaatmaaju.

JanisPuu

Nu, man bija iipass staasts - ne jau to vienu kompi un 2 TV vajadzeeja sargaat, bet driizaak cilveekus. Un kaa jau mineeju, ar to vinji netika galaa.

Vineta

RE: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Ak, nu protams. : ) Kobra par 17 Ls bija vecajaa hrushchovkaa. Tagad, jaunajaa daudziivoklju maajaa ir tie smukie puishi par 300 ls uz visu maaju.

: ) No dziivoklja sanaak kaadi 8 Ls.

Vineta

Offt: Re: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

> Paaris reizes gadiijaas "viltiigie" izsaukumi - bija zjurka ieviesusies. : )

> Vineta

Nokjeera? : )

Karlis

jaaskataas, kas tavaa chuhnjaa ir pieejams.

jaazvana uz visiem kantoriem, jaanoskaidro, kur shie tuseejas (ir noteiktas vietas, kur shie staav ar auto), tad jaaskataas, kaadu iespaidu atstaaj kokreetais kantoris. falkaa ir dalja no vecaa apsarga, es domaat, vinji 50% vismaz ir sagraabushi sev, riigaa mozh pat vairaak. ir jau veel visaadas paarslas un labriit saglabaajushies, kantoru daudz, galvenais atrast iisto.

Bet vislabaakais noteikti ir tas, kas vislielaakais (falks taatad), ja vien vinji nav kaadu 20 minuushu brauciena attaalumaa, kad viss, ko var aiznest ir aiznests.

ja liek sidzeni, veelams padomaatpar taadaam lietaam, kaa pareizie kustiibu datchiki (piemeeram, sunji, kakji - tiem ir 20, 40kilogramiigi datchiki, tb liidz tiem nenjem).

PpZz, liek sidzenes

< 1 2

Jaunākais forumā