Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Es labpraat padiskuteeshu, bet nevis par fak vai falk, bet par apsardzes firmaam vispaar utt.

Shobriid muusu maaju sargaa 1 firma, bet man kaukaa nav sajuuta, ka man patiktos, kaa vinji straadaa.

Tad nu domaaju par iespeejamu apsargu mainju - vai kaadam ir personiiga pieredze un atsauksmes par sho pashu Falck, par Koblenz, Kobra & G. Varbuut par kaadu citu firmu, kuru vajadzeetu/noteikti nevajadzeetu izveeleeties?

JanisPuu

1 2 >

RE: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Es lietoju taadu kantori GENS.

sargaa gan maaau gan dziivokli gan ofisu

Man bija Kobra.

Kameer viss ok, tikmeer jau liekas ka normaala firma utt, bet kad kaut kas notiek. . .

Gadiijaas, ka naacaas spiest trauksmes pogu. Peec mirklja zvanu, saku, tjipa kaapeec nebraucat. Vecha atbild - spiediet pogu. Labi, spiezju veelreiz to pogu. Atkal nekas nenotiek, zvanu veelreiz - shii atkal - juus pogu nespiezjat. Nu, f. . . spiezju tak - nezinu, kas tur ar to pogu bija, bet ja es piezvanu, tad kaadas veel pogas? Taa arii no vinjiem paliidziibu nesanjeemu, probleema izbeidzaas pati no sevis (dziivoklja stikls bija izsists shaa kaa taa). Peec tam man paargaaja veelme maksaat 17 ls meenesii.

Par Falck zinu tik to, ka tas nav fufeljkantoris, tjipa vinjiem tur kvalitaates sisteema ir ieviesta utt. : ) Vai tam ir kaada noziime, nezinu.

Vineta

par Falck, LSS utml.

man nav paaarlieciibas ka shajos kantoros straadaaajoshie vaaargulji speeetu tikt galaaa ar reaaalu un nopietnu apdraudeeejumu. . . .

Re[2]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

> Es lietoju taadu kantori GENS.

> sargaa gan maaau gan dziivokli gan ofisu

nu a kur shiem ir kaut kaadas baazes stacijas?

Rich

RE: Re[2]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

jaaprasa centraaa atbrauc 5 minuttees tagad kad nav migalku

man uz riigas rajonu gan (uztaisiiju testu) brauca 7min

Re[2]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

> par Falck, LSS utml.

> man nav paaarlieciibas ka shajos kantoros straadaaajoshie vaaargulji speeetu

> tikt galaaa ar reaaalu un nopietnu apdraudeeejumu. . . .

Nu nu nu. . .

Reaals apdraudeejums kam? Tavam dziivoklim? Es vel saprastu ja tu buutu bankas iipashnieks.

Ja nemaldos Falck ir regulaari obligaatie treninji, un veseliibas un tml paarbaudes. Un dazhkaart peec redzeetaa: kaa vinji straadaa [2-3 sec un huligaans ir izlauztaam rokaam] un cik operatiivi ierodas - Falck ir labaakie.

Atshkjiras Falck darbinieki - tie kas straadaa viekalos un tie kas brauc uz izsaukumiem. Igaunijaa veikalos vispaar staav trauslas damiitiites, ar to arii maldinot zaglju uzmaniibu.

katram savi uzdevumi. zeeniniem centra uniitii pietureet kabatzagli vai mazgadiigo, kas snickeri nospeeris. . . puishiem mashiinaas, kas uz izsaukiem brauc. . . hm. . . citi; )

reiz kad deelj manis atbrauca Falck grupas ekipaazha (signalizaaciju biju aizmirsis atsleegt), man nebuut neradaas aizdomas, ka vinjus veejsh puush prom; )

un veel atcereejos - paaris gadus apakalj kad sveeru 85-90kg, tikos ar puisi, kas kautkaadaa multibankaa vai kautkur tur straadaaja par apsargu - pusgalvu mazaaks par mani, komplekcija normaala. sarunas laikaa kautko atstaastiija un satveera aiz pleca. . . palika neomuliigi, jo tveeriens bija ljoti labi treneets un peec atstaastiem treninji arii nopietni.

tas cik nu man ir gadiijies sadurties ar apsardzes darbiniekiem; )

Re[4]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

hmm. a cik maksaa? : )

Rich, maaja mezha viduu, pa dienu neviena nav, negribaas kompiiti tur nemaz tureet: /

RE: Re[4]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

maksaaaju Ls 20/meeen

maajaa staav 2 kompuuteri, 2 TV 29" un 21", vissadi citi labumi. . . . .

shodien piemeeeram durvis valjaa staaav, jo meitene maajaaa bija peedeejaaa palikusi a atsleega shameejaaaas manaa auto.

signalka gan iesleeegta.

tu provocee; )

nee, ilustree veco taisniibu - visvaajakais elements nav signalizaacija, bet pashi "smartie" lietotaaji. . .

1kaart, lielaakaa dalja no mums nezin, kur Dainis dziivo.

2kaart, zaglis nezin, ka durvis ir valjaa

3kaart, ja vinjsh gribees tikt iekshaa, arii sleegtas durvis vinju neatturees. Taadi garaamstaigaajoshi zagleeni jau neliidiis chekot, ir valjaa durvis vai nav. It iipashi, ja ir seeta. Un pastaav arii iespeeja savu iipashumu apdroshinaat, ja nu nenosargaa ne durvis, ne sidzene, ne apsargi.

Secinaam - tas lietotaaju vaajums taads nosaciits.

JanisPuu

Ja jau piektdiena, tad piektdiena! : )

1. To uzzinaat lielas probeemas nav. Diemzheel: (

2. Nu listee visi zina un tas nav maz: )

3. Vieniigaa piebilde ir par apdroshinaataajiem - imho, no vinjiem peec tam pikji dabuut ir nereaali - aizsleegts ta nebija. . .

Secinaam - Daini, iemaaci draudzeni sleegt durvis un uztaisi otru komplektu: )

Re[6]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Varbuut taas ir baumas, bet vai nebija, ka akada apsargu firma atliidzina kautkaadu % no zaudeejumiem, ja vinju vainas deelj nav nosargaats [piem, apsargi tikai peec 30min ieradushies]? ? ? Peec principa apsardzes firma nenestu zaudeejumus, ja sho risku buutu paarapdroshinaajushi. . .

RE: Re[6]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

Bet kaa tad savaadaak? Par ko tad es vinjiem maksaatu un kaada vinjiem buutu interese steigties? Laikam max summa bija 10K Ls. Varbuut arii ko jaucu, katraa zinjaa veel toreiz nodomaaju, ka summa daudzkaart paarsniedz mana dziivoklja satura veertiibu. : )

Vineta

Re[7]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

vispaar tas kaut kaa arii shkjiet logjiski - pakalpojums ir apsardze, pakalpojuma nesniegshanas gadiijumaa radushies zaudeejumi.

lai gan tur jaaskataas liigumi, es nevienu neesmu redzeejis: )

Rich

Cik esmu redzeejis apsardzes liigumus, visos ir noteikums par to, ka zaudeejumus par laiku no trauksmes signaala liidz liigumaa noteiktajam ierashanaas briidim objektaa apsardze neatliidzina (es taa saprotu, ka tas buutu, piem. , izsistais logs, salauztaas durvis u. tml. ). Ja vinji nokavee ierashanaas laiku, vai ja zaudeejumi rodas arii peec tam, tad atliidzina.

Liidz noteiktam limitam. Un pashi vinji parasti ir apdroshinaajushies, cik redzets.

JanisPuu

nu - piemeeram "apsargaajamaas" staavvietas neko negarantee, ja es pareizi zinu. . . taaka nebriiniitos, ja tas pats buutu ar apsardzes firmaam; )

Maartinsh

Re[8]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

taa, te pazondeejot izdevaas secinaat, ka, piemeeram, facks; ) sedz zaudeejumus par diezgan nopietnu summu, bet nesedz nekustamaa iipashuma zaudeejumus (izsists logs, izgaaztas durvis/siena)

taa ka par mantu telpaas pusliidz nrml, bet apkaarteejais gan pasham buus jaaremontee.

joprojaamir aktuaali, kuraam apsardzes firmaam ir baazes stacijas vangazhos/tuvumaa; )

Rich

Apsardzes firma liguma apnjemas apsargat objektu. Staavvietaa maksaa par atljauju novietot tachku.

Al.

Re[6]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

btw, man taa shkjiet, ka interesantaaks ir jautaajums, kaa shaads gadiijums defineets liigumaa?

nav kaut kaadi miinusi par shaadu prieku?

Rich

afaik ja visu laiku viena seja tur seezh uz vietas, tad jamie atliidzina +- visus zaudeejumus.

24h apsardze (1 seja) laikam 7xx lvl +PVN (Ls 1/h+pvn).

ja $$$ ir, tad tik uz priekshu: ))) pie viena mok ziemaa ar kexiem vareesi sarunaat ka pa papildus naudinjaam tev izdzen auto no garaazhas, notiira sniegu, utt: )

peecis

Ja signalizacija nostrada, nevienu pie rokas nenokjer, nav bojatas durvis, logi etc, tad maksaa par viltus izsaukumu.

Al.

Falckam defaultaa 2 sejas. Stunda laikam 5ux vienam. Laikam: )

Re[8]: Par apsardzes firmaam RE: Peerku maaju. . .

hh. nu. nav tik traki: ) arii tad, ja ir tikai sidzene ar zinjoshanu un izbraukshanu sedz nopietnu summu zaudeejumu.

Rich

1 2 >

Jaunākais forumā