Aardurvz

Labriit!

Shoreiz jautaajums par dziivoklja aardurviim. . . . koka vai metaala? ? ?

Kaadi plusi un kaadi miinusi? ?

Paaaaaaaldies! !

Putekliic

< 1 2

Re: Re[4]: Aardurvz

kaa saka programmeetaaji: ja grib var jebko uztaisiit, tikai cik tas maksaa: )

Re: Aardurvz

nu shitas jau akal diskuteejams jautaajums ir arii maajas kur kaapnjutelpaa dari ko gribi un neviens pat galvu pa durviim neizbaaziis

par ieieshanu pa logu - pilniiga taisniiba, iipashi njemot veeraa teemas uzsaaceejas dziivesvietu

Metaala durviim viena priekshrociiba taada, ka taam maz ko var padariit nejaushi garaamejoshi kretiini, kuriem vienmeer gribas kauko sachakareet. Toties, ja tomeer sachakarees (iebaaziis kauko sleedzenee) tad suudi ir uiuiui ku lieeli.

Ja var kaukaa aizsargaat galveno sleedzeni, tad cita lieta.

Tamdeelj pac joprojaam sliecos uz citu variantu - aardurvis actaat koka, varbuut pat vecaas, skiibaas; savukaart ieksheejaas nopietnaakas, varbuut metaala. Nekritiis aciis, bet zinaama aizsardziiba ir. . .

Bet vispaarjau pirmais staavs likvidee jebkaadu jeegu likt nopietnas durvis.

KPL

>>Ja urbsi metala durviis buus baisais troksnis, bet atkal koka durviis

>>tas notiek klusu! Kad kaimins meeginaja tikt galaa ar savaam metaalenem,

>>tad puspagasts saskareeja skatiities, kas notiek!

ir zinaams gadiijums kad 9-staavenes 5. staavaa ~40 minuutes tika ar fleksi " atsleegtas" metaala durvis, troksnis taads ka aaraa vareeja dzirdeet. Un neviens neko: )

KPL

RE: Re[2]: Aardurvz

1kaart, metaala durvis kaa prestizha/modes pasaakums ir jau pasen (gadus 10 vismaz), ne tikai tagad.

2kaart, ieiet kaiminju dziivoklii caur sienu - koka maajaa taa var: )), panelju vai kjiegjelju maajaa tas nebuus tik vienkaarshi. Cik man zinaams, taadi gadiijumi ir ljoti reti, parasti izmanto durvis vai logus.

JanisPuu

RE: Aardurvz

Kaadi, kuram kaiminji! Ja briesmiigi veriigs, kas dziivoklii, labaak ir noliigt kadu apsardzes firmu! Vismaz buus, kam vainu uzgruuzt!

Re[2]: Aardurvz

kojaas taas jau nebija durvis mums dzeki ar visu kaarbu izgaaza. . . .

Sveiks Dainis,

nevajag jau iet uz krutiem saloniem bet pa taisno pie normaaliem meistariem tad i sanaaks pa 300 tiiri labas man domaat. . . . . .

hm - kas tad ir "kaartiigas koka durvis" par 500ls?

materiaals, fasons, mehaanismi?

jeb tas par kokgriezumiem? ; )

nezvai 500, bet nopietnas koka aardurvis, ar kuraam pavaargaakus viireljus var vairumaa nospiest - tas izmaksaas vairaak nekaa metaalenes tochna: )

galu galaa, koceneem ir vairaakas probleemas - nedriikst mesties, piebriest, enjgjees pamatiigi jaaiestiprina, lai peec kaadiem dazhiem gadiem nesaak seesties, atsleegas nopietna ievietoshana sarezhgjiitaaka. gan jau kaads galdnieks-durvjmeistars var veselu sarakstu saveidot: )

Rich

Tavam kaiminjam vaidzeja griezties nevis pie metinataja bet kramplauza es domaju vinjs tiktu gala pa kadam minutem 15.

Tauta stasta ka vajag tik enges sasaldet ar skidru slapekli un ar amurinju, talak buus vieglak.

Archers

Engju pusee jau arii ir pumpas kas durvis aizverot ieiet stenderee. . .

Bez taadaam nemaz nav maniitas.

AgriX

Es jau nebiju mans kaimins, es butu dariijis savadak: )

Re[4]: Aardurvz

Priekaa Kaspars,

Junaakajiem modlejime ir kautkas lidiziigs PIN kodam - peec taa koda autorizeetaa servii izstaisiis jaunu atsleegu. Tikai ja PIN ir istabaa, bet tu aaraa. . . : )

VAR! : )

Vizuaali gan tikai, bet. . . Ir divu veidu kraasoshana vinjaam, vienkaarshi nokraasotas un ar pulveri kraasotaas. Pulverkraasotaas protams jau krietni elegantaak ziskataas un tml, bet gadiijumaa ja vinjas noskraapee atjaunot kraasu ir krietni gruutaak.

P. S. Skraapeejas sliktaak, bet ar naglu var lielu skaadi nodariit.

Ja vajag atveert, protams, atveers viskautko. Metaala aardurvis vairs nav nekaada shika paziime, bet viens, kaapeec nelikt metaala durvis iekshaa ir:

pastaav taada uzparikte, kas darbojas nu apmeeram peec domkrata principa horizontaalaa virzienaa un taas durvis vienkaarshi tiek izspiestas uz iekshu, taa kaa veershanas virziens taam arii ir uz iekshu.

Lai to izdariitu, vajag kautko pret ko to domkratu atspiest: )

KPL

Jaa ir, un uzparikte saucas hidrauliskais domkrats un parasti izmanto, piem. , lai fuurei mainiitu riteni. : ) Vieniigi ka teerauda durvis ar zirnekli cik man domaat shaadi var izgaazt tikai kopaa ar raami un taa kaa raamis ir sienaa, tad arii ar bishku sienas. Vai tas ir klusu to gan nezinu, man teica ka paaraak skalji neesot. Ja vajag tad par atbalstu (pret preteejo sienu) var izmantot kaadu koka blukjiiti.

Kovacs

Sienu var izgaazt ar taadu: )) Nu saadu darboshanos kaiminji nevaretu uzskatit par remontu un nezvanit policei

nu, tad jau jaasaak laikam ar sienu veidoshanu no nezkaa - ieliks krutaas durvis, atnaaks dzheki, izgaaziis sienu blakus durviim un ieies: >

Rich

nezinu vai tikai jaunaakajiem, bet jau laikam 3 gadau vecai abloy atsleedzinjai naak liidzi lapinja ar ciparinjiem ko var atstaat dajebkur aarpusmaajas vai pasleept kautkur www plashumos, un ja atsleega pazuud tad njemam ciparinjus un abloy centraa viileejam jaunas uz vella paraushanu, tas gan visticamaak tikai uz to vidushskjiru shiem, taam droshaakajaam cik sapratu gan veel dochi jaastiepj liidzi, betnu jebrkuraa gadiijumaa manupraat variants sakariigs un jau izmantots

reinis

< 1 2

Jaunākais forumā