Aardurvz

Labriit!

Shoreiz jautaajums par dziivoklja aardurviim. . . . koka vai metaala? ? ?

Kaadi plusi un kaadi miinusi? ?

Paaaaaaaldies! !

Putekliic

1 2 >

RE: Aardurvz

Pirmas koka, otras metala.

Koka lielaakais miinuss ir tas, ka taas parasti izlido peec pirmaa kaajas speriena.

hoho: D

gribu redzeet. . . : D

Maartinsh

Re: Aardurvz

kvalitatiivaam koka aardurviim nebuus nekaada vaina, uzlauzt taapat var jebkuras. . . . .

Nu, nez, kaimins pazaudeja reiz metala durvju atslegu un nacaas taas greizt ar autogenu - tas prasija 1/2 dienu. Tik daudz laika zagliem jau nu nav. Koka ardurvis jau nu uzlauzt nav problemas! Ja nu veel liek durvis no 10-20 cm bieziem ozolkoka deljiem ar niknaam engjem. . . Bet tadas maksaas krietni dargaak kaa metaala duvis. Reklamaas parasti metaala durvis taisa pa 120-150 Ls. Es domaaju, ar taadaam vajadzetu pietikt.

K.

Nu pagaidaam, kaa vieniigo + metaala durviim, esmu dzirdeejusi droshiibas aspektu. Kaa lielaako miinusu skaljumu.

Savukaart koka durvis ir klusaakas. Atsleegas it kaa abaas tb gan metaala, gan koka var ielikt liidzveertiigas. Koks kaa materiaals man pashai liekas patiikamaaks un maajiigaaks. Cenas arii it kaa esot daudz maz liidziigas gan koka, gan metaala durviim.

Vot taapeec tagad nesaprotu, kuras tad tomeer labaak izveeleeties.

Putekliic drusk samulsis; )

Re[2]: Aardurvz

? ? ? ?

pēc pirmā kājas spēriena? piekrītu, ja tu runā par preskartona vai kaut kādām plastmasas durvīm, bet _normālas_ _koka_ durvis ar vienu vai pāris kājas spērieniem neviens neizsitīs. teorētiski vēl varētu piekrist, ka var izspert koka durvis no iekspuses uz āru, jo tad visa slodze ir tikai uz slēdzeni, bet tad noziedznieks jau ir ieksā un nafig vēl tās durvis spert? . . .

k, karatists; -)

Sveiks Kaspars,

Vajag shaados gadiijumos izsaukt dzekus no kada atsleegu servisa. . . . .

tad ir tikai jaunas atslegas jaasaliek nevis durvis jaamaina man domaat. . .

koka miinuss vieniigais ir tas ka koka durvis ir daargaakas par metaala

Sveiks Kaspars,

nu pievest tevi pie kaartiigaam durviim, kaajas tu izlauztu man domaat spaardoties. . . . .

Nejaukt taas durvis kas ir daudzstaaveneees parasti ar koka durviim. . . .

Uz koka raamaj uzsists preskartons, vai griidas pape kaa dazhi vinju sauc. . . .

> Nu pagaidaam, kaa vieniigo + metaala durviim, esmu

> dzirdeejusi droshiibas aspektu.

Tieshi taa - izveertee, cik liela var buut zaglju veelme apciemot Tavu dziivokli - rajons, staavs, dziivoklja satura veertiigums. Ja ljooti gribees, tad tiks iekshaa tik un taa.

> Kaa lielaako miinusu skaljumu.

Kas tur skaljsh? Ja gluzji ar sparu ceert ciet, tad varbuut.

> Koks kaa materiaals man pashai liekas

> patiikamaaks un maajiigaaks. Cenas arii it kaa esot daudz maz

> liidziigas gan koka, gan metaala durviim.

Vai tomeer koks nesanaak daargaak? Metaala durvis ar visaam atsleegaam maksaa 120-150 ls, no koka tikai pashas durvis par taadu naudu sanaak, vismaz es tikko taisiiju priedes _iekshdurvis_ - maksaaju 135 ls gabalaa. Un ne ja daargaa kantorii.

Bet piekriitu, ka koks paliek koks. Btw, vai tik netaisa arii koka durvis ar metaala iekshu?

Vineta

Re: Re[2]: Aardurvz

man kaa cilveekam no laukiem liekas ka taas metaala durvis tagad ir baigais tjipa prestizja pasaakums: vo vinjam ir, un man arii vajag droshiibas plusi nekaadi - ko liidz dzelzs durvis, ka sienas paliek taas pashas, var uzlaust kaiminja durvis un caur sienu ieiet vajadziigajaa dziivoklii. var arii caur logu ienaakt ja vaig.

ja kas, taisot koka durvis, pa vidu mieriigi var ielikt paaris cm biezu teerauda plaaksni: )

manupraat, vislabaak, ja ir dubultaas durvis - areejaas metala, ieksheejaas koka.

ir jau arii atkarigs, vai taa ir maja vai dzivoklis un kaadaa rajonaa.

Li.

Koka durviis zirnekli ielikt? ? Tb. Atsleegu, kurai ir meeliites visos virzienos, ne tikai blakus rokturim. . . Kaukaa nav maniits. Neesmu gan iipashi peetiijis taadas iespeejas.

Mandomaat, ka plashaak lietotais variants ir koka aardurvis un metaala iekshdurvis. Koka aardurvis izskataas nepretenciozaak un labaak slaapee skanju, metaala durvis savukaart labaak aizsargaa pret zagljiem. Ar vienaam durviim skanees labi cauri, vienalga, koka vai metaala. Ar divaam durviim jau arii diezgan labi var dzirdeet, kas kaapnjutelpaa notiekaas: (

JanisPuu, savulaik dziivoklim aarpusee atstaajis vecaas durvis, chtobi njevisovivatsa, un iekshpusee ielicis smukas koka durvis - lai klusaak, siltaak un smukaak: )

Parasti jau liek liek ieksheejas durvis no metaala un areejaas no koka, var arii otradi. Ja mazs dzivoklis, tad gan, svakaak! Principaa var arii koka durviis iestraadat metaala daljas, lai nevar tik viegli uzlauzt, kaut vai ar lauzni izlauzt sleedzeni!

Man ir metala druvis, kartigi noizoletas ar akmensvates pildiijumu, un arii ieksdurvis no koka, man jau skjiet ljoti labi. Galvenais miinuss mana skatiijuma - metaala durvis nav nekaads skaistums: )!

Vispar, ja dziivo privaatmajaa, tad gan ir koka durvis - taa vai taa parasti suns pagalmaa vai signalizacija tiek likta.

RE: Re[2]: Aardurvz

Rukicc

Nu, krutaas ASSA sleedzenes nevar uzlauzt tik viegli: ( nevareeja atsleegu serviss neko paliidzet: ((

Jaa savulaik kojaas koka durvis nevis ar speerienu bet ar gruudienu maucaam valjaa: )))

pac gan neesmu izmeegjinaajis, bet viena tante teica ka standartaa metaala durviis naakot "zirneklis" pa stienim uz katru pusi.

vaigot ar urbi ieurbt pareizajaa vietaa, un stienji paarbiidaas atsleegtaa staavoklii

vieniigais plusss metaala durviim - to leeetums

nu kaartiigas koka durvis buus kaadi ls 400-500 vismaz

RE: Re[2]: Aardurvz

Metaaleneem laikam bija taa sauktais "zirneklis" - tipa sleedzene, kura nostiprinaas no 4 skaldneem, laikam jau kocinieceem tagat arii ir.

Domaaju, ka tieshi sleedzeni ar lomiku izlauzt vieglaak ir koka durviim, nevis metaala.

Praktiskums pirmajaa vietaa: )

I.

Re[4]: Aardurvz

Sveiks Andris,

nu nevar tik viegli ielikt to plaaksni ja taas durvis taisa kaa durvis ar gliishiem pildinjiem. un atsleegai jau ar pa vidu ir jaabuut man domaat, kur tad tu to liksi ja viduu buus plaatne?

Re[5]: Aardurvz

nu, duravas uztaisa nopietna biezuma, pa vidu plaaksne, atsleegu metaala kaarbaa, kas sametinaata ar to plaaksni.

vot tik cena gan laikam iespiedzas un izlec cauri jumtam: >

Rich

Ja urbsi metala durviis buus baisais troksnis, bet atkal koka durviis tas notiek klusu! Kad kaimins meeginaja tikt galaa ar savaam metaalenem, tad puspagasts saskareeja skatiities, kas notiek!

Man ir uzstaadiitas tikai 1 durvis - metaala, nav nekaadu aukstuma vai trokshnja probleemu kaut arii ieksdurvju nav.

Ieprieksh lietotajaam metaala (liktas pirms apm. 7 gadiem) durviim gan bija shie miinusi, taa ka laikam ir starpiiba kas taas durvis taisa un kaa izolee. . . Tagad taisa daudz labaakas.

Pie tam netruukst ljauzhu kas uzskata ka metaala durvis jaaliek iekshaa, areejaas atstaajot salauzshanai, vai lai neredzeetu ka tev ir metaala durvis: -)) Draugi arii bija taa izdariijushi, tagad vinjiem ir divas metaala durvis, arii aareejaas. /

AgriX

Magabariita dziivokljos ir probleemas ar taam dubultajaam - ja veras vienas durvis uz iekshu, rodas baigaas neertiibas: )

K.

1 2 >

Jaunākais forumā