Somu maajas

Laba diena!

Mekleejot variaacijas par dziives telpas paplashinaashanu nonaaca redzes lokaa taada lieta kaa somu maaja ( www.finndomo.lv ) nu un shajaa sakaraa jautaajumi:

1) + un -

2) varbuut kaads no listes lasiitaajiem mitinaas shaadaa izstraadaajumaa?

Ideaalaa variantaa protams buutu labi, ja vareetu sarunaat ar kaadu " somu maajas lietotaaju" ekskursiju

E.

< 1 2

"nekaa tu nopelniitu" ir absoluuti garaam, jo aarpus darba laika es neko nepelnu. Liidzarko, jebkas kautcik lietderiigais shajaa laikaa padariitais, uzskataams par haljavu.

Aarpus darba laika es nepelnu, un tad taa ir tikai mana pasha dariishana kaa es to briivo laiku pavadu. Katram savs, kam patiik seedeet un skatiities TV, kas labaak chakareejas un pats lipina sienas. Kam nepatiik ne viens ne otrs, iet un pakaras.

--

KPL

Re: Somu maajas - jau gjipsis pa sienaam

Noleemu spraigajai diskusijai pievienoties;)

Jaunceljamajaaa buuda paslaik plaanaa ir sienas taisiit no fibo blokiem, pa aarpusi putuplastu, bet iekspusee gjipsha kartonu pa taisno uz fibo blokiem virsuu, liimeet laikam. Vai tas ir paraatiigi;)? Varbuut taas salmu pakas forshaakas?

Maris

Buut bijis izstaadee, buut vareejis pienaakt klaat un apskatiities.

Tagad buus kaaddien jaasarunaa un jaapienaak uz Vieniibas gatvi 20.

Salmu paneljiem bliivums ir ~20kg uz vienu m2. Ar vienk. koka skruuveem (nekaadu speciaalu prichendaalju) pie taa var skruuveet plauktinjus, gleznas, radiatorus etc. Durvis ar var pieskruuveet.

Virsma gan gjipshkartonam, gan salmkartonam ir kartons, taalaakaa apdare liidziigi kaa vienam taa otram, aiz tam kalkulaacijaa iekshaa neskaitiijaam. Veel pie izmaksaam abiem sienu veidiem jaapieskaita arii elastiigaa lente skanjas tiltinju mazinaashanai.

Jans

ps es ar kaadreiz darba izmaksas neskaitiiju, tagad gan, ieguldiijumu objektiivaakam noveerteejumam par darbu skaitu vismaz tik daudz cik man par to buutu jaamaksaa kaadam citam. tipo, pateereetajaa laikaa nopelniiju un preciizi tikpat uzreiz izteereeju par ieguuto rezultaatu.

< 1 2

Jaunākais forumā