iesakiet banku dros'am kreditam

Sveicinaati!

Reklaama veesta: " No atsauciigas bankas n'emt krediitu izdeviigaak" ; -))) tac'u reizeem var izraadiities pavisam savaadaak - nu ir tipa dzirdeetas baumas par Parexu un tml.

Ir nobriedusi doma n'emt krediitu dziivokl'a iegaadei taadeel':

vai kaads vareetu man ieteikt kaadu banku vai ties'i preteeji - briidinaat nen'emt krediitu kaadaa bankaa kuraa var buut " zemuudens akmen'i" ? Varbuut ir kaada l'oti pozitiiva vai l'oti negatiiva pieredze, draugu staasti, baumas utt. ?

Veelams mailot privaati. Paldies!

janis_g¤fastmail.fm

< 1 2

Re: Re[2]: Izbesiija

>

> varbuut var atveert liecinieku klaatbuutnee, papildus veel visu

> dokumenteejot uz video? vai tiesaa tam buutu maza jeega?

>

Notaara kabinetaa mosh?

KPL

RE: Re[2]: Izbesiija

Par taam baltaam lapaam var riikoties sekojoshi:

GALVENAIS saglabaat gan lapu, gan aploksni. Esmu paarliecinaats, ka ir n paziimes peec kaa var secinaat vai baltaa lapa ir tiesi taa, kura ir bijusi aploksnee (pirkstu nospiedumi, pasta ziimoga nospiedumi veel dazhaadi pribambasi. . . )

Veel labs variants ir taisiit pretuzbrukumu - paveestiit ka ja baltaas lapas suutiishanai sekos kaadas citas darbiibas, kur shii baltaa lapa tiks meegjnaata izmantot, var iestaaties preteejs efekts - apsuudziiba kraapnieciibaa. Cik zinu taa tiek uzskatiita par kriminaalu. . . Diezi vai peec tam tie baltaas lapas suutiitaaji gribees riikoties taalaak taapat. . .

Juris

RE: Izbesiija

> Jaanim - tas atkal ir riskanti, jo, ja tur ir kaads briidinaajums tomeer

> paarmainjas peec (tu jau nezini, kas taaa aploksnee iekshaa), tad atkal

> var smagi iegraabties. . .

Pat tad ja puses to ir atrunaajushas liigumaa?

Re: iesakiet banku dros'am kreditam

> Mums shobriid neslikta akcija iet: www.hipo.lv

es shamo banku izveeleejos jo shie piedaavaaja lielaako procentu no summas ka tik ne 90 dziivokli pirku pa 2. 5 kls a bankai pateicu ka dziivoklis maksaa 3kls, shamie ne noveerteet naaca neko: ) par krediita naudinju sanaaca gan dziivoklis gan zemes graamatas papiiri gan notaari es gan iru laukos, riigaa varbuut savaadaak skanaak ar tiem krediitiem

RE: iesakiet banku dros'am kreditam

Njaa. . . ja perk dzivokli par 2, 5-3k tad es ticu, ka banka pat nebrauc novertet, jo ta iespejama starpiba pat nesegs viniem pashu verteshanas procesu: )))

I.

vot ieprieksheejaas nedeeljas sanaaca latgali drusku apceljot. . .

piem Kraaslavaa 3 istabu dziivoklis maksaa Ls 450 videeji, vecie saimnieki pat reizem ar mieru visus papiirus nokaartot

vot vareetu kaukaa izshtukot kaa to dziivkli uz riigu aizteleporteet, taads reaals bizness sanaaktu: )

A

a cik Siguldaa, un taadaa attaalumaa no Riigas padalas ar info ____________________

Ilvars

www.snaige.lv

www.fagor.lv

RE: iesakiet banku dros'am kreditam

Tieshi vakar gadiijaas dzirdeet, ka Aizkrauklee tikko ir paardots normaals 2 istabu dziivoklis par 2000 Ls, tiesa ar paraadiem, nezinu, cik lieliem.

Vineta

< 1 2

Jaunākais forumā