Sv.
Taatad, ieprieksh jau reklameeta situaacija.
Nopirku dziivokli. Ieprieksheejam saimniekam, kaa izraadaas, paraads apsaimniekotaajam. Apsaimniekotaajs saka, ka nesleegs liigumu.
Naak reekjini, adreseeti ieprieksheejam saimniekam. Es aizsuutiiju ar ierakstiitu veestuli zemesgraamatas aplieciibas kopiju, aktus par skaitiitaaju nomainju, un veestuli tjipa ar tekstu taa un shitaa, tagad te iipashnieks "kopsh
3. juunija" esmu es, luudzu cieniit un lutinaat un piestaadiit reekjinus. Un ka ieprieksheejais saimnieks te nedziivo, un ka par ieprieksheejaa saimnieka paraadiem neko zinaat negribu.
Pienaak reekjins - still uz ieprieksheejaa saimnieka vaarda, kaut gan veestuli jamie ir sanjeemushi.
Man daudz un dazhaadi jautaajumi rodas shai sakaraa - vai tiehsaam nav kautkaads likums un pants, peec kura man pienaakas samaksaat (Latvenergo gadiijumaa taads ir, LG gadiijumaa nav, par paareejo HVZ), vai es varu uzskatiit, ka apsaimniekshanas maksa man tiek 100% atlaista, vai paraads apsaimniekotaajam ir kaa apgruutinaajums nekustamajam iipashumamm (manupraat, paraadaa var buut tikai cilveeks, nevis lieta).
Summa apmeeram 250 Ls - pie jurista iet pa daargu, atstaat nerisinaatu jautaajumu. . . hwz.
Vareetu jau kaadu gadu seedeet nemaksaat, mosh ta kaukas saaktu risinaaties, bet nu ir lietas, par kuraam gribas apsaimniekotaajam uzbraukt, liidz ar to apgruutinaata komunikaacija - graamatvede telefonaa auro, ka es zlostnijs nemaxaataajs, un ka nerunaas, kameer nesamaksaashu.
It kaa informaaciju par iipashuma saimnieka mainju es piesuutiijis apsaimniekotaajam esmu. Reekjini (taapat kaa veel viskautkaads stafs, LMT reekjini un veestules kautkaadas) pienaak uz ieprieksheejaa saimnieka vaarda. To visu stafu es paarvietoju uz miskasti, un man uz to ir pilnas pravas, vai ne?
Liidz ar to, gribot negribot, rodas domas, ka reekjina nepiestaadiishana noziimee neveelmi iekaseet maksu. . . varbut kautkaa taa var to lietu novirziit?
Maaja pati tjipa veel nav pilniibaa prihvatizeeta, bet apsaimniekotaajs privaatkantoris, un Maajoklju agjentuuraa krataas no manis valjaa, tjipa "esmot maaja nonjemta no bilances", vopshem suuta nah. Liidz ar to es pat nezinu, kuraa instancee veersties, lai sakaartotu sho jautaajumu.
Kaadam ir kas liidziigs? Komentaari/padomi?
sp