izzinjas

varbuut kaads var nokomenteet situaaciju, kad zg pieprasa izzinju, kuru izsniedz vzd, bet izsniegshanas terminjs ir. . . meenesis?

tas taa var buut? kur tad paliek jaukaa pljeksteeshana par informaacijas lieku nepieprasiishanu, ja taa jau ir valsts iestaazhu riiciibaa, aatriem terminjiem utt?

--

Rich

RE: izzinjas

Vai tad nevarsamaksat vairaak un dabuut atraak, skiet pat oficiāli?

K.

Imho taa tieshaam ir, un pat oficiaali.

Re: izzinjas

taa tas ir. . . tiesa, vienaa no shiem kantoriem bija pakalpojums, nosaukums tipa "kompleksa dokumentu noformeeshana" vai kaut kaa taa, resp. , shie kantori bija legaali dariit to, ko liidz tam nelegaali dariija dazjaadi maakleri etc. viens no variantiem - vai nu izmanto sho piedaavaajumu vai ariidzan sameklee kaadu, aks profesionaali nodarbojas ar zg dokumentu noformeeshanu. profesionaali - tas ir nedeeljas laikaa vai pat aaraak.

man, kad vajadzeeja kadastra izzinju no laikam vzd, iereednes apgalvoja, ka aatraak kaa peec nedeeljas tieshaam nekas nav iespeejams, jo "visi datori buus remontaa" un teju jau tagad viss ir atsleegts - peedeejaas

10 minuutes darba un tad uz nedeelju "datoru profilakse", tachu reaali naakamajaa dienaa man taa izzinja bija rokaa, jo vakaraa piezvaniiju chomama, kas ikdienaa ar to nodarbojas un vinjsh man to sagaadaaja, neskatoties uz visaam profilakseem.

kur paliek pljerkshkjeeshana - tur arii taa paliek. . .

andris

Zemesgramata nav iestaade Administratiiva procesa likuma izpratnee, resp. , uz to neattiecas normas par objektiivo izmekleeshanu (iestade pati ievac visas nepiecieshamas zinjas).

100 latus? : ) neenu, kas visaa shajaa pasaakumaa bish uzjautrina - soliijumi par dubultu informaacijas nepieprasiishanu, valsts iestaazhu darba kvalitaates uzlaboshana. . . neshkjiet, ka tas attiektos uz visiem: )

hmm. abet kaadeelj tas taa ir? un vai ir paredzeets, ka tas vareetu mainiities?

shajaa valstii ilgi vien nekas nemainiisies. . . protams, ir patiikami iznjeemumi - CSDD, piemeeram. bet jebkuraa gadiijumaa - vismaz saistiibaa ar zg lietaam izdeviigaak ir algot profesionaaljus - samaksaataa nauda nebuus tik liela attieciibaa pret pateereetajiem nerviem & laiku - taa vietaa, lai niiktu kaut kaadaas rindaaas etc. , es labaak staadaaju savu maizes darbu, daru to, ko maaaku un samaksaaju profesionaljiem par to, ko nemaaku. protams, ja shkjiet interesants pats saskarsmes process ar valsts iestaazju darbiniekiem un ir bezgaliigi daudz laika vai veelme nokaartot dokumentus kaut kad gada laikaa, nevis vienaa nedeeljaa, to var dariit arii pats: )

andris

Kur lai rauj tos profesionaaljus?

Karlis ar nestandarta probleemu

domaaju, ka paliidzees jebkursh maakleru kantoris. . . kad man bija taada vajadziiba, sievai bija pazinja, kas paliidzeeja, sorry, koordinaashu nav. . . .

a.

Jautaajums ir, cik tu nopelni stundaa, cik briivs ir tavs darba rezhiims (ja straadaa par fikseetu algu) un cik mineetais profesionaalis paprasa par savu darbu.

Pavisam nesen vairaakas reizes biju VZD Pushkina ielaa, gan izzinjas pasuutiit/sanjemt, gan regjistreet. Rindaa pavadiiju min. 15 minuutes, max 1 stundu.

Kas attiecas uz VZD izzinjaam (konkreeti man vajadzeeja par dziivoklja invent. veertiibu) - 1 dienas laikaa ~ Ls 27. Tai konkreetaa gadiijumaa nekas nebuut trauceejis to izzinju pasuutiit laiciigaak un attieciigi maksaat mazaak, bet cilveeki nokasiijaas liidz peedeejam briidim.

JanisPuu

Jaunākais forumā