Re: Par i-netu Purvciemaa
Es piesleedzos pie fastneta, esmu ljoti apmierinaata, cilveecinji aatri un korekti piesleedza, ja rodas probleemas cauru diennakti, varu kaadu dabut rokaa.
Es piesleedzos pa 15 Ls, bet ir piesleegums 10, 80, man vienkaarshi tie dzheki teica, ka labaaks esot tomeer pa 15.
Piesleegshana man bija bezmaksas, jo atsleedzos no citiem interneta sniedzeejiem, bet taa piesleegshana laikam 5 Ls. Nekaadaa gadiijumaaa nesapinies ar Maksinets, Pronets un Mits.
Pagaidaam par Fastnetu varu teikt tikai labu, bet tas ir mans viedoklis.
Visaadaa gadiijumaa veelu veiksmi.
IK
>. . . . . Nekaadaa gadiijumaaa nesapinies ar Maksinets, Pronets un Mits. . . .
Pamato sho luudzu ar konkreetiem argumentiem.
Yorg, lieto mits un esu arii ljoti apmierinaats
Veel Purvciema aktiivi lipina reklaamas lapinjas kaads www.optiline.lv tiesa nezinu neko par kvalitaati. . .
AgriX
Purvciema internetu caur kabeli var dabuut gan no
Teliamtc maksinets balticom maltcom ehome fastnet
Lattelecom un varbut velkaukas viss atkariigs no vietas purvciemaa!
maris
RE: Par i-netu Purvciemaa
Pats 4 meeneshus esmu Pronet klients.
Aatrums peedeejaa laikaa uz aarzemeem caur proxy daudzmaz OK, tikai nelaime taada, ka aizgriezti visi servisi, iznjemot HTTP. Taa kaa man ir vajadziiba peec SMTP/POP3, SSH un FTP uz aarzemeem (viens serveris administreejams), zvaniiju vinjeejam administratoram, SMTP/POP3 un SSH man atveera, bet FTP ne - to varot vai nu visiem, vai nevienam, un aiztaisiijushi tieshi pumpeetaaju deelj, jo tie aizsitushi visu trubu.
Es vinjie savu saapi izstaastiiju, adminis soliija runaat ar direktoru, lai man to FTP jautaajumu kaut kaa atrisinaatu, tagad gaidu. .
Armands
mnja, shaadas lietas gan labaak buutu noskaidrot jau saakumaa & ierakstiit liigumaa
--
Rich, negrieb apgraiziitu piesleegumu
Brachkam pashliak stav PIT www.pit.lv - vinsh ir loti apmieirnat!
Es jau laikam rakstiiju - mums ir fastnets jau vairaakus meeneshus - nevar suudzeeties. Katraa zinjaa nevar saliidzinaat ar Baltcom/Telekom.
DC++ straadaa, aatrums pienjemams, serviss cieshams. Ieprieksh bija
Pronet, tas nepatika (neprasi man detaljas, es pati maajaas inetu prakstiski nelietoju, siikais ar to njemas).
Jaa, veel, par Mits ir dzirdeetas labas atsauksmes, tikai manaa ielas pusee vinji nav ieperinaajushies.
Vineta
Nu man ir Baltkom's un mans saliidzinaajums ar tipo fast vai kaadiem tur netiem ir taads- jaa. lv ir aatraaks internets shitiem mazajiem kantoriem (jo tipo aatrums nav limiteets, vai limiteets ljoti minimaali), toties aarzemes ir ljoti nestabilas un leenaakas nekaa man ar savu 128/64 (jo shaads aatrums arii reaali visu laiku ir). Imho aarezmju aatruma stabilitaate ir aktuaali, ja grib nokachaat kaut ko, kas nav pashlaik populaars. Piemeers ar filmaam- filma LV hubos ir dabuunama tikai ar krievu tulkojumu un nav originaalaa, i vsjo.
Bez tam- BTV porti nav nogriezti, tipo dari ko gribi. : )
Vieniigais kas man protams nepatiik BTV ir cena, kaut arii ja pareekjina nav nemaz tik liela- par inetu sanaak ~15. xxLs meenesii (kopaa ar modema iiri).
Kovacs
Kapeec neizveeleeties Pronetu- pronets ir zem Maksineta, vinji peerk no
Maksineta nezinu, ko un kaa taas lietas tur sauc bet respektiivi sanaak, paaarmaksaat un Mits ir tieshi taapat zem Maksineta. Par Maksinetu - cilveeki, kas darbojas tur ir ljoti nekorekti un savas lietas neprateeji(pusmeenesi centaas mani piesleegt, bet reekjinu gan piestaadiija) un aaatrums vispaar nekaads pat garenteetaa nav.
IK
Nu nezinu nezinu. Tas ka mits ir zem kaukaada maksineta neticaas nu nemaz. Iespeejams ka kaukaadi partneri vinju un mits pa daargu nadu iirr dalju tiikla purvciemaa bet nu zem vinji toch nevar buut. kuatgan patiesiiba ir zinaama drosgvien tikai vinjiem. Mits (tiesa, mezhciemaa) piesleedza 2h laikaa kopsh mana pieteikuma zvana. Bija sagatavots jau liigums liidzi, atlika parakstiit un viss. Dzheks paraadiija ka viss straada un miers. Cik naacies sakarties ar supportu arii poziitiivi.
Neesu gan uzdevis baigi specifiskos jautaajumus bet vienmeer ir atbildeets korekti un vienkaarshaa valodaa.
Yorg¤mits
Ar mitu ir taa, ka arii kaartiigus jautaajumus jamie speej atbildeet. Tur tas sisadminz ljoti labi rubii fishku, nekad nav bijushas probleemas, ja neskaita to, ka kaac iiblis bija trepees vadu paargriezis un 2 dienas i-neta nebija. . . Zem maksineta vismaz mezhciems toch nav. Neatceros, zem kaa gaaja, jamais man teica. Bet aatrums ir laps. . .