RE: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
tas gan vairs nav par pierakstu. . .
Pamats - CPL 620. 5 - 620. 8 panti par ieveshanu valdiijumaa;
skatiit sadaljaa pie tiesas noleemumu izpildes.
Pec piedzineja luuguma vienlaiciigi ar izsoles akta apstiprinaashanu apgabaltiesa pienjem leemumu par piedzineeja ieveshanu valdiijumaa.
vai tu esi A?
: )
Re: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
Ne, es neesmu A, bet A ir man diezgan ta sacit tuva persona, kuras problemas daljeji risinu. Shobrid man ir interese noskaidrot, ka tad tur iisti notiek ar to iemitnieku tajaa dziivoklii un cik strauji tas viss var notikt.
Situacija ir tada, ka dzivokla tirgus cena (atrodas laukos dzili ellee) shobrid ir ap LVL 300, turklat ir ari paraadins par apsaimniekoshanu un komunalajiem, ap LVL 150. Prasibas summa ir ap LVL 1500, kas isteniba ir nomaksati, tacu bez dokumentiem. Vardu sakot, izkrapti, bet tas nav pieradams. Viens variants ir kjepaties ar tiesam, bet baidos, ka tas var iznaakt veel dargaak, otrs variants ir palaist pashplusmaa, sliktakaja gadiijuma pieteikties uz izsoli un to dzivokliti nopirkt vai varbut nopirkt tadu pashu kaiminu maja par tadu pashu cenu un lai tur vecenes pleshas.
Jautajums ir, kur to muteri var likt, jo meitai (A) nekadas citas savas platibas nav, iisteniibaa abas ir pensionares.
RE: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
Man liekas ka shajaa gadiijumaa visleetaak buutu nopirkt dziivokli turpat vai veel dziljaakos laukos pa tiem pashiem Ls 100 - 150;
Izsolee pirkt variants diezgan bezceriigs - diez vai saakumcena buus Ls
150 - driizaak kadastraalaa veertiiba (bet to jau pie tiesu izpildiitaaja var jebkuraa briidii noskaidrot);
Re[2]: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
tas kas tev izkrapis naudu tam konkreti vaidzeetu pa muti to var nokartot vairakos variantos >> tiri manas domas: ))
RE: Re[2]: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
shitaa var arii dabuut terminju par izspieshanu.
Re[4]: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
pasham tak nebuus nekas jadara un nebus nekadi pieradijumi ka esi ar to saistiits. vai tad tu nezini kaa karto shitadas lietas. protams tas ir pedejais variants no ka es neatteiktos ja man taa sanaaktu.
RE: Re[4]: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
Nu, es, personiigi, bez papiiriem naudu nedodu: )
Bet citaadi protams tev var piekrist.
Re: Re[4]: Ari par pierakstu. Briesmigi vajag konstruktivu info
Man tada doma bija. Bet tas summas nav tik lielas, lai ietu sho celju.