Sveiki tauta, vai kaadam nav pieredze ar internetu purvciemaa. Iznjemot pronet, mits un maksinets, jo ar shiem ljautinjiem diezgan smagi ieberzos.
IK
Sveiki tauta, vai kaadam nav pieredze ar internetu purvciemaa. Iznjemot pronet, mits un maksinets, jo ar shiem ljautinjiem diezgan smagi ieberzos.
IK
RE: Interesee interneta piesleegums
Paldies ka pabriidinaaji: )
Veel te viens kantoriitis uzradies un reklameejas - FastNET ( www.fastnet.lv )
Par to gan neko nezinu. . .
Harijs
Es jau piezvaniiju tiem Fastnet, piesleegshana bez maksas, ja ir bijis kaads cits piesleegums, pagaidaam vel gruuti spriest par rezultaatiem: )
Bet atrast var www.providers.lv , peec ielas
Izraadaas, ka pati jau gudra paliku, bet nu tieshaam nedomaaju, ka piesleegties internetam buus taada probleema.
Bet par tiem iepreeksheejiem ir taa, ka Pronets peerk no maksineta Ip adreses un straadaa zem vinjiem. AAtrums nekaads it sevishkji vakaros. Maksinetaa straadaa pilniigaakie idinji(maigi sakot), man pusmeenesi centaas pieleegt bez rezultaatiem, veel iesprauda citu tiikla karti, kaut gan maneejaas straadaaja. Un mits ariis straadaa zem Maksineta. Var teikt viens liels bardaks: )
Nu man ir Baltkoms un es nesuudzos. : ) Protams, filmu nevar pa 30min novilkt, bet za to stabils ir konkreeti- tipo parasti taads aatrums kaads soliits (gan ar LV, gan ne-LV, kas imho ir ljoti svariigi).
Kovacs