paardodu vai iziireeju dziivokli

3 istabu dziivoklis purvciemaa [ieriku iela], lietuvieshu proj. , pirmais staavs, paarplaanots, iebuuveeta virtuve, klusaa vietaa, pie maajas veikals, autostaavvieta, skola, beernudaarzs. leeta iires maksa. bez meebeleem [iznjemot iebuuveeto virtuvi], baltkom tv, baltkom internets, telefons [izdeviigs, leets]. labs remonts [ne eiro].

cena - 130 Ls + kom vai paardodu par 21 000 Ls.

tel. 6010396

Re: paardodu vai iziireeju dziivokli

a uz izpirkshanas nosacijumiem nepiekriiti? ? ? ? ? ?

--

Best regards,

Marss2003 mailto: marss2003¤navigator.lv

ko tas noziimee

Re[2]: paardodu vai iziireeju dziivokli

tas nozime ka mes nosledzam ligumu kur es tev katru menesi maxaju noteiktu sumu un beigas kad summa ir apmaksata dzivoklis ir mans ipashums.

RE: Re[2]: paardodu vai iziireeju dziivokli

Saucaas "liizings"; )

Re: Re[2]: paardodu vai iziireeju dziivokli

var jau runaat arii taa. cik buus pirmaa iemaksa

jm2¤parks.lv

kaa var apskatiit?

RE: Re[2]: paardodu vai iziireeju dziivokli

Diezgan atsaldeets variants, ja paardeveejs nav liizinga firma vai banka: DD

Ja es buutu paardeveejs un cena buutu daudzmaz reaala (ar domu: es vareetu cereet, ja nepirks shis, nopirks cits), es gribeetu, lai pirceejs man samaksaa visu uzreiz un truukstosho naudu aiznjemas kaukur citur - bankaa, pie draugiem, pie bandiitiem vai pofig kur.

Citaadi diezgan daudz gemoroja var sanaakt - kjeepaaties ar pirceeju, ja vinjsh izdomaa nemaksaat, tiesaaties, mest aaraa, striids par ieguldiijumiem un zaudeejumiem, nu i nafig: ) un pats pirmais jau - ja tu to naudu gribi izmantot kaukaa cita iegaadei, tev to vajadzees uzreiz, nevis peedeejo dalju peec 10 gadiem: )

JanisPuu, savu dziivokli paardevis, nu var gudri runaat: ))

Re[4]: paardodu vai iziireeju dziivokli

nu, tas vareetu dereet tad, ja paardeveejs ar pirceeju ir paziistami un savstarpeeji uzticas: )

Rich, shkjiet, 2 gadus turpinaas maksaat par iipashumu taga; )

Re[4]: paardodu vai iziireeju dziivokli

es pardomaju tas tachu ir pirmais staavs. butu ar mieru vismaz tresho stavu.

Re: Re[4]: paardodu vai iziireeju dziivokli

kaadas probleemas ar pirmo staavu.

RE: Re[4]: paardodu vai iziireeju dziivokli

Taadas, ka ir dziivots augstaak par 2. staavu, tad ljoti gruuti pierast, ka esi zemes liimenii un katrs garaamejoshais var briivi paarredzeet tavu istabu, kaa arii visticamaakais jaaliek restes un sajuuta visu laiku taada it kaa buutu cietumaa. : )

Kovacs

nu man gan taa nav. 10 gadus nodziivoju otrajaa staavaa un tagad dziivoju pirmajaa, nekaadu diskomfortu neizjuutu. un kaadeelj jaaliek restes arii nesaprotu, jo dziivoklju profiem restes nav skjeerslis. toties droshi, ka pirmaa staava dziivokli caur durviim neapzags, jo kaa jau pirmajaa staavaa visi nemitiigi staigaa garaam.

Nu pirmie staavi ir dazhaadi, ir augsti, ir zemi. Logi ir blakus trotuaaram vai uz kaadu mazapdziivotu kruumaaju. Bet vakaraa logi arii austaakos staavos caurskataami. Viens ir skaidrs ka ja ir lodzhija, tad noteikti jaaliek tai restes.

M. gadus 8us dziivojis pirmajaa staavaa, visproblemaatiskaak ir ka nevar atstaat logu veedinaaties kad pats neesi maajaas, bet ja restota lodzhija, tad lodzhijas durvis var tureet valjaa

P. S. Un pieklaajiig buutu mailiem galvas padzeest, nav jau nekaada lietiskjaa sarakste: )

Taadas, ka ir dziivots augstaak par 2. staavu, tad ljoti gruuti pierast, ka esi zemes liimenii un katrs garaamejoshais var briivi paarredzeet tavu istabu, kaa arii visticamaakais jaaliek restes un sajuuta visu laiku taada it kaa buutu cietumaa. : )

Kovacs

Re[6]: paardodu vai iziireeju dziivokli

po tas visas restes pa Kriminal Inform paskaties tur aptuveni no visam dzivoklju laupishanaam kas notiek ir tieshi 1 vai 2 stavaa.

nekad nepirkshu dzivokli 1 vai 2 stava>> taas manas domas

Jaunākais forumā