Notaars

Labriit!

Varbuut kaads var ieteikt kaadu skariigu un ne daargu notaaru Riigaa, kursh vareetu aatri sagatavot rokasnaudas liigumu.

Paldies jau ieprieksh!

Putekliic

Re: Notaars

Tikai ne Ingu Muciņu. Viņa taisa tādus rokasnaudas līgumus, ar kuriem rokasnaudu praktiski nav iespējams dabūt atpakaļ, gadījumā, ja pārdevējs līgumu lauž.

vai patieshaam tik briesmigi?

Kaaa notariem veidojas cenas visiem ir aptuveni skaidrs: cik par liguma sagatavoshanu, ir vai nav notarials akts, ar kviti vai . . . Taa kaa garantijas par cenas galaiznaakumu ir gruti dot. .

cik esmu dzirdeejis, tad labaak liigumus staadiit pie advokaata, kas taadaas lietas ir specs, jo notaari parasti tik ljoti labi nezin. . .

veel viena viltiiba, ja notaars apstiprina kaut kaadu pirkuma liigumu, tad njem % no summam (tjipa paliidz sastaadiit arii tekstu un uznjemas atbildiibu par txt).

a vajag dariit taa - apstiprinaat pie notaara tikai parakstus, ka ir iistaas personas, bez atbildiibas par tekstu (maksaa ~8ls par lapu), bet tekstu aiziet sastaadiit pie advokaata. . .

shitaa ietaupiiju ~60Ls

Peace,

MMK

Laikam MMK nodarbojas ar nekustamiem ipashumiem. . . . .

Notars vismaz teoretiski ir neitrals, kamer advokats darbojas vienas puses intereses

RE: Notaars

Teoreetiski jaa.

Faktiski - gandriiz nekad.

Re[2]: Notaars

Nu ja kas tad nekustamaa īpašuma pirkuma liigumu nav obligaati apstiprinaat pie notaara pietiek, ja nostiprinaajuma luugums ir apstiprinaats pie notaara. . . . . un veel pie striidus risinaashanas ieteiktu rakstiit shkjiireejtiesu viena tiesnesha sastaavaa, ko izveelas nu tad peec izveeles Liidzeji, Rokas naudas deveejs vai

Rokas naudas njeemeejs. . . . . nu protams striidi tiek izskatiiti balstoties uz shiis skjiireejtiesas reglamentu

--

Best regards,

Pablo mailto: pauls.l¤inbox.lv

Re: Re[2]: Notaars

nenjirgajies par cilvekiem ar shkirejtiesu viena tiesnesha sastavaa! !

RE: Re[2]: Notaars

Viss jau atkariigs no taa, kuru skjiirejtiesu izveelas. . .

es neticu nevienai shkirejtiesai.

tapat es vairak ticu notaram, nekaa advokatam.

Pareizi.

Un vispaar - visi juristi ir cuukas un nelieshi.

Taa gan jaa.

Nost ar juristiem.

vai tad pats neesi jurists?

: DDD

Es savukaart ticu Tautas bankai un Bankai Baltija: ))))

Ja nopietni, buutu interesanti uzzinaat, kaapeec shaads viedoklis?

JanisPuu, advokaats; p

Lai nu kam, bet personiigajam advokaatam ir jaatic - IMHO peedeejais cilveeks uz pasaules, kam ticeet, kad kaads meegjina piechakareet: ) NEKAD neejiet uz jebkaadu tiesu bez laba advokaata, citaadi aatri uzzinaasiet, cik zaudeejaat, meegjinot ietaupiit. Zobus arii pats sev neviens nelabo.

Notaars gan vairumaa gadiijumu ir A4 kopeetaaja pakalpojums ar nezheeliigu tarifu.

JA

pret Jaani man iebildumu nav, padomaa kada ir shkiireejtiesu registraacijas kaartiiba L-jaa; kads ir shkirejtiesu sastaavs, vai ir godigi ka uznemums liiguma paredz striidu izshkirshanu shkireejtiesaa, kur uznemuma darbinieks piestrada par tiesnesi . . . . . . . . utt.

Piekriti, ka nav tachu ar shkirejtiesaam viss tik jauki

Personigais advokaats ir viena lieta, bet kad naakas iireet kaadu no malas. . .

Zinu konkreetu gadiijumumu, kur striids bija par gana biezam summaam (~300 KLs) kad daargais un cieniijamais advokaats ar vaardu vienkaarshi saostiijaas ar otraas puses advokaatu un vienkaarshi stiepa lietu garumaa, pamaniidamies pielaist pavisam beerniskjiigas kljuudas un ljaudams preteejai pusei sekmiigi aizsargaaties un pa visu varu vilka uz izliigumu, lai arii lieta bija vinneejama.

Kad saakaas aizdomas un tika ievaaktas zinjas no vairaak informeetiem avotiem, tad izraadiijaas ka vinjam tas ne pirmoreizi. . .

Taa ka pat liela takse nav pieraadiijums advokaata lojalitaatei. . .

M.

Es ne par shkjiireejtiesu, tur es tev vareetu pat piekrist.

Es par to apgalvojumu " es vairak ticu notaram, nekaa advokatam" - shitais man nav iisti skaidrs.

JanisPuu

Lai ari gan notars savaa darbibaaa pielidzinams valsts amatpersonai, kameer advokaats nee. . . . . . . . Tadejadi izveloties no 2 pashnodarbinatam personaam, kaa objektiivaaks savaa darbiibaaa man liekas notaars.

>Laikam MMK nodarbojas ar nekustamiem ipashumiem. . . . .

ikdienaa ar to nenodarbojos, tachu, kad gribas ko nopirkt, tad vajag atrast pareizos veidus. .

Jaunākais forumā