gaazes lietas

pie kaa var griezties, ja virtuvee vajag gaazes trubas paarlikt? LG cik noprotu ar to nodarbojas, bet tas noteikti nav tas leetaakasi variants.

lg lapaa ir kaut kaadi sertificeetas firmas, bet tur paarsvaraa visi nodarbojas ar kaut kaadaaam gaazu magjistraaleem lielos apmeeros vai arii vienkaarshi veca info.

Meklee kaukaadaa zl. lv vai tamliidziigi, peec gaazes iekaartaam vai vinju apkalposhanas. ir daudz mazu un netikmazu kantoriishu pa visu riigu, kas ar taadaam lietaam nodarbojas. Man paartaisiija kantoriitis kas vienkaarshi gjeograafiski atrodas tuvu, tas bij laikam kreslera ielaa 5, varbuut ne 5.

Njem veeraa ka arii caur taadiem kantoriishiem tas viss maksaas nelogjiski daargi. Man ailee "materiaali" ierakstiija laikam ap 50Ls, kaut reaali jauns bij tikai viens vieniigs ventilis, visu paareejo paarvietoja to kas te jau bija, un veel nogrieztos trubu gabalus savaaca.

Cik ir dzirdeets, vispraatiigaak esot kjert pie pogas LG meistarus, lai vinji uztaisa vajadziigo haltuuras veidaa. Man taa negribeejaas.

man te viens lg pieteicaas, ar vinju parunaajot, minimaalaa cena ir 50 par mazaa skaitiitaaja kustinaashaaa. man ir lielais un vajag diezgan speeciigi paarbuuveet. vispaar tur taadi kaktu dakteri, varot pat bloimbes paartaisiit un skaitiitaajus novietot kur vajag, nenjemoties tikai tad, ja gaaze atsleegta deelj nemaksaashanas.

Man ir kainiņš, kas nodarbojas ar gāzes vilkšanu(profesionāli). Viņam ir cilvēki, kas var izdarīt visu ļoti kvalitatīvi. Tikai atceries cena veidojas šādi: darbs/materiāli + papīri ar saskaņošanu + pieņemšanas komisija (komisija ar papīriem ~100Ls, man izmaksāja pirms ~ 3 gadiem), jo bez saskaņošanas Tev vēlāk var atslēgt gāzi vispār. Saskaņošana nepieciešama arī, ja maina gāzes katlu(modeli). Viņiem iekš LG tas arī ir reģsitrēts. Bet viss labāk vari aprunāties ar viņu, viņš pateiks precīzi, kas un kā.

Ja ir intrese varu nosūtīt koordinātes.

Jaunākais forumā