Tam ko esmu lietojis vajag lai ūdens pats pienāk ar kkādu spiedienu, kā spiediens nokrīt tā šamais noglušījās
man ir kaut kaads sistema. tipa vaacu. ebajaa pa leeto iepirkts.
padodu no uudensvada. bet esmu redzeejis, ka karcher lieto arii ar shljauku mucaa. vajadzeetu iet. var jau mucu nolikt augstaak, ja shis pats nesuuc iipashi.
par to kaadu njemt - vajagot 120 bar vismaz. paareejie esot speeljmantinjas. man ir 120 un ir ok.
Ir kārčers. Lietoju kādus 3 gadus.
Sūc viņš no mucas bez jebkādām problēmām. Nevajag nekādu spiedienu (zobu dodu 
Galvenais lai ūdens ir tīrs (var pielikt nelielu filtru) un lai šļūdete nepaliek plakana, kad sūc. Sūkšanas šļūtenēm ir stiegrojums, kas neļauj tai saplacināties. Karčer tirgo pat speciālu sūkšnas komplektu ~ 50 Ls.
Nopirku, es ~ par 2xxLs. Paredzēts arī ka drīkst lietot 70C ūdeni, tāpēc arī maksāja par ~20% vairāk.
Godīgi sakot, ja plāno lietot ~1x nedēļā priekš mašīnas un vēl dažiem sīkumiem pietiek ar pašu mazāko. Lielie paredzēti tikai biežākai lietošanai. Pārējais ± vienāds visiem.
Definē mazie/lielie robežu lūdzu, a to nav atskaites punkta
Līdz 100 Ls - mazie
100-250- vidējie no 2500 - lielie.
Tagad ir stokkeram akcija
Karcher K2.900
www.stokker.lv/content/viewer/...
Man likās pieņemams.
Man arii systema, tik nu itaalju vinsh ir, ne vaacu. Pievirpoju klaat paareju, taga der arii karcher instrumenti galaa. Visaadi citaadi itin ok verkjis.
Baidos ka no spainiisha suukt negribees, ja jau barojot reizeem vinjam ar 1/2" shljauku likaas par shvaku, 3/4 gribeeja. Betnu bij ar kaukaads jaudiigais, un tika dzenaats uz pillu klapi.
fvz, mans ar 1/2" iet svilpodams. prikola peec vecos daarza vaartinjus nomazgaaju. vinji nekraasota koka. peleeko virskaartu smuki nonjeema nost un vaartinji kljuva smuki dzelteni
par instumentiem - kas tie tev par shtrumiem taadiem? man pietiek ar to, kas komplektaa bija - paaris uzgalji mazgaashanai un viena bundzha ieziepeeshanai
pamataa tik vienu uzgali izmantoju - to roteejosho.
oi, visu ko lietoju, defaultaa roteejoshaa birste man diezko nepatika.
Bet systemai klaat nopirkt nevar pilniigi neko, imho pashas systemas ar vairs cenuklubs netirgo.
Bet taakaa jeepa vairs nau, mazgaajamais vairs nebuus iisti vajadziigs un pofig par shtrumiem
Ja nu kaadam interesee, tad briivdienaas biju Stokker un panjeemu shitaadu te www.karcher.com/int/Products/H...
Par to iesuukshanu - paardeveejs teica ka pats gluzji no mucas tomeer panjemt nemaakot - vajagot to uudeni padot vismaz pashtecee. Ja grib barot no mucas, tad mucu vajagot pacelt augstaak kaa aparaatu.
Iztaisiiju maajaas aatro ekperimentu - taa arii bija. Ja shljaukas galu vienkaarshi iemeerc spainii, nestraadaa. Ja sljauku pielej ar uudeni un spaini pacelj drusku augstaak viss straadaa ideaali. Taapat paardeveejs teica, ka ja varot atljauties vajagot njemt vismaz 3.
seeriju - 2. seerijas apraatiem esot ljoti mazs resurss un biezji jau garantijas laikaa tiekot nobeigti motori. Starp citu tie maajas lapaa mineetie "izpaardoshanas" modelji veikalaa vairs nav dabuujami, it kaa esot iztirgoti.