: D
1) Man ir kaiminjiene - praata speejas jamai atrodas kaut kur starp sho pasauli un alternatiivu realitaati. Rores iet lejaa uz vinjas dziivokli.
2) Santehnikjis izteica teoriju, ka ja kjersies taam roreem klaat, vareetu naakties mainiit trubas liidz lejas radiatoriem (un te es atcereejos kaada ***** ar to duru kaiminjieni bija, kad vajadzeeja gaazes rori zaagjeet un beigaas pie vinjas taa arii nenozaagjheeja, lai gan pasai puse sienas atbriivotos, kur shobriid lepni staav gaazes rores apendikss) secinaajaam, ka nuina
3) Neesmu paarliecinaats vai taas rores nebuutu ar kooperatiiva iniciatiivu jaamaina, taa lai ukazs "no augshas" naak un nekjeerc, bet tad jaamaina visur, kas kaut ko maksaas, par ko atkal taapat kjeerks un nekas nesanaaks
4) Ja es ar to sievishkji meegjinaatu runaat, 99% ka tas beigtos ar tekstu no seerijas "nu tu jau jauns, tu vari, tev liekaas ka visu vari, es jau nevaru, man dziivoklis ir izremonteets, meistari atnaaks un visu salauziis, iedirsiis stuurii un pashu veel izvaros, ko tad es iesaakshu ar piedirstu dziivokli kuraa remonts buus sabojaats un izsisti logi, jo tie meistari jau ir taadi slikti, man te kaiminjiene teica, un vispaar mans deelinjsh arii ir ljoti aktiivs, visaadi paliidz...., bet ne, nu es nezinu, man bail ka man te visu remontu sabojaajs, un tie meistari ir slikti, zog arii vinji, kaa tad es te vinjus pieskatiishu, tad jau man jaaseezj klaat, bet es jau nemaz taa nevaru, man daudz kas daraams (liriska atkaape - televizors un seriaali 16hx7d nedeeljaa), un tas ka taas trubas var arii paarpliist to jau tu tikai taapat saki lai piespiestu mani taas rores atljaut mainiit, un citiem tak nav bijushas probleemas, un vispaar es atceors kas bija kad elektriibu vilki un visiem sadega elektronika (liriska atkaape: bija lieta, 2 dienas peec tam kad man 3-faazenieku pievilka nocepaas puse elektronikas tajaa treptelpaa, jo 0 bija vienkaarshi paarogljojusies, jo kaadreiz uudens pa shahtu gaazies, saaka faazes peec slodzes liidzinaaties, bet mana vaina tur 0 procentu, man jau tad savs vads bija anyway) un kas tad tagad mums visiem dziivoklji taapeec paarpluudiis, ko tad es teikshju kaiminjiem, es taa nevaru, tad man nebuus kur palikt........................ \" utt utjpr un peec 20minuuuteem shitaadas sarunas man buus paarlieciiba, ka labaak nebija saakt, un arguments
4) Ir dziivoklja iipashnieka civiltiesiskaa apdroshinaashana un dziivoklja apdroshinaashana parastaa
Citaadi es pats ljoti labpraat jau sen buutu i rores nomainiijis, i vecos radiatorus nafig un normaalus vietaa, bet skat. p-tus 1-4.
Sarezjgjiiti...