Vajag stiklu

Ja kādam mētājas kāds logs, vai tmldz. - nepieciešams viens stikls vismaz 64.5x137.5cm.

Var būt kāds var ieteikt kādu lētu stikla kantori/bodi, kur var isparastāko stiklu iegādāt par pieņemamu cenu?

Lauž 20 LVL tērēt pagaidu variantam uz mēnesi/diviem.

pakliisti pa daudzdziivoklju maaju pagalmiem, ja paveicas, var logu atrast kameer veel vieteejie inteligjenti nau sadauziijushi.

Man te pagalmaa kaareiz vakar kaudze ar stikliem, veel veseliem, staaveeja - bet izskatiijaas visi diezgan shauri, 64cm nesanaaks.

pats vakar, aizvakar izlidinaaju vecos logus ar visiem stikliem, bet shoriit jau atkritumu savaaceeji visu bija savaakushi, bet ir aizdomas, ka kaiminju maajaa veel nav savaakts. pavazaajies pa iljgjuciema mazajaam ielinjaam, es tur diezgan daudz logus peedeejaa laikaa manu.

Taa vazaashanaas/mekleeshana nesanaaks sarezhgjiitaaka kaa aizbraukt un nopirkt kautvai ieksh Depo? Dabuus preciizaa izmeeraa, nebuus pasham jaagriezh (a te garaa mala ir pietiekami gara, lai ar nepieshautu roku vareetu visu pasaakumu smuki sapleest) pa latiem zem 10.

Mums darbaa tagad logus maina, kaareiz tev vajadziigais izmeers ir biezaa slaanii dabonams. Jaarunaa gan buus ar pashiem darbu veiceejiem, jo es pats neesmu tajaa lietaa krutaaks kaa no ielas naaceejs, tobish, stikli ir, bet, vai dabuusi - nezinu.

Jau divus 3 mm saplēsu ar savu līko roku: D

Neizāju, ka iekš Depo ir, neredzēju, būs jāuzzvana. Nez kādēļ biju iedomājies, ka tas prieks izmaksās virs 20 LVL.

Vazāties apkārt uz labu laimi toč nav laika/gribēšanas.

Vai nevar paņemt izglāzēto rāmi un aiznest stikliniekiem lai iestiklo?

(nezinu, kurā rīgas pusē tu esi. Piem, pie vefa viens kantoris ir zem gaisa tilta)

Piem., ieksh Bergju Depo pie zaagjeetavaa/piegrieztuvee ir dazhnedazhaadi skaistumstikli un arii parastais 4mm.

Vakar 3 loksnes, biku shauraakas gan (~ 130 x 42), pa Ls 15 sagriezu.

130 mm ar leeto griezniiti un bez pieksruuveeta atdures lineaala parasti sapliist... Liidz metram veel var normaali nogriezt.

Būs jāpalūr, jo tieši tur netālu arī ir mans perēklis (Teika)

Jaunākais forumā