virtuves galda virsma: atziistos liikrociibaa.

Hello All!

vopshem, sagribeeju es sev smuku subj. veselu. ar iegrieztu iekshaa izlietni un pliiti. nopirku (3 metri). atvedu. piemeeriiju.

apzaagjeeju. atziimeeju kur ko gribu un izzaagjeeju. noliku "pazhaaveeties" ar ieskruuveetu izlietni un gaazpliiti... piekaartu aiz galiem. un, protams, iipshi daudz ljauna neko nedomaadams, salauzu.

pietika viegli piedurties... ((

vopshem jautaajums: kaadaa veidaa tauta pastiprina virtuves virsmas pret ieluushanu visaadaas shauraas vietaas ?

jautaajums aktuaals, jo gribu tomeer _vienlaidu_ virsmu 2.4 m garumaa, un visaadus "skapiishus" zem taas veel neesmu izdomaajis. t. b.

visticamaak, ka kaadu laiku buus tuksha pagalde. kaajas klaat domaat arii kautkaa negribaas. stiprinaat gribu aiz galiem un 3-4 vietaas (var arii vairaak, ja vajag) pie pakaljeejaas sienas.

Pie sienas skruuvee taisnu liisti klaat, ja gribi pa drosho - taisi atdures uz leju liidz griidai, kas liisti tur pie vietas. Tas pat buutu pareizi, jo ar laiku taa paljurka vareetu paseesties drusku uz leju, ja smagu krausi virsuu.

Ja priekshu negribi ar kaajaam stiprinaat, tad aliek taisns izturiigs materiaals. Ja virsma 2.5 metri garumaa, tad koku vajag pabiezu (kaut ko tuvaak apstraadaatai brusei bezmaz prasaas, kas atkal galos stiprinaas uz kaajinjaam, taas var arii shauras). Otrs variants, mazaaks - parasts lenkjadzelzis, smuki apstraadaats.

Es pats sataisiiju kronshteinu ar dureem apakshaa, jo pats apakshaa nepaliidiisi, izlietnes lorinji nav diez ko skaisti, un ja tur ieliek dures priekshaa, tad tur visaadu barahalku var sasviest, saakot ar plastmasas maisinjiem, birsti ielikt, miskasti utt. Blakus zem virsmas veel nobaazu vesheni, lai kaut cik telpu ieguutu. Traukmashiinai gan vietas nepietika...

kaajau skaidene, vinja ir neticami neizturiiga. Ja nesaluuziis, tad laika gaitaa ielieksies pilniigi noteikti.

Man "pagaidaam" (paaris gadus jau ) liidziigs setups staav uz liela izmeera plauktu kronshteiniem, pieskruuveetiem pie sienas. Galos gan normaali atbalsti ir. Liidz skapiishiem joprojaam neesu dadziivojies...

Jaunākais forumā