Zaales pljaaveeji

Ir pienaacis tas briidis, kad arii pasham steidziigi jaadomaa par zaales pljaaveeja iegaade, jo jaunieguutajaa iipashumaa zaale jau liela un aiznjemties to bыtu tikai pagaidu risinaajums. Tad luuk - dota sameeraa labi kopta un liidzena mazliet mazaak kaa 1000 kvadraatmetru platiiba, kuru vajadzees rugulaari appljaustiit. Pats esmu izdomaajis, ka gribu pljaaveeju ar iekshdedzes dzineeju - nepatiik, ka tas vads vazaajas liidzi - un savaaceeju - taa kaa gatavojos dziivot tajaa pljaujamajaa platiibaa, tad pieljauju, ka labprвtвk es paskraidiishu ar kherru nekaa kasiishos ar graabekli. Veel ir skaidrs, ka man ir iespeeja buutiski leetaak nekaa citas markas pljaaveejus, nopirkt tieshi stiga vai dolmar pljaaveejus. Tad nu jautaajumi:

1) vai par stiga / dolmar nekas slikts nav dzirdeets saliidzinaajumaa ar konkureejoshiem izstraadaajumiem?

2) vai ir jeega njemt taadu, kas pats iet uz priekshu (liidz shim esmu lietojis tikai taadus, kas jaastumj)?

3) vai nav jeega platiibas stuuriishiem piepirkt klaat arii kaadu mazjaudiigu trimmeri?

Prusaks

Dolmar - nuuuuuuu...

Cik zinu par tiem pašgājējiem - nav vērts ar mazjaudīgu motoru, un ja 1000m2, tad tur arī s**** ko darīt, tik daudz var arī pats pastumt.

Vispār varu ieteikt aiziet parunāties uz veikalu Sils (blakus nodegušajam SuperNetto Brīvības garvē), tur var arī tikai parunāties, džeki padomu neliedz un ir zinoši. Manuprāt tā ir lielākā bode Rīgā. Sakarīgākā arī.

1500Ls automāts, kas visu izdara tavā vietā

www.eservis.lv/content.php?id=...

www.youtube.com/watch?v=11SrDV...

aha, staipi nu draati dobeem apkaart...

Manaa gadiijumaa taa draats staipiishana varbuut arii nebuutu taa trakaakaa lieta, bet mani stipri bazhiigu dara shaadas lietas:

1) cena - par to sanaak vismaz 5 "parastie" plhaaveeji;

2) attieciibas ar mitrumu - izskats ieksh video mani nepaarliecinaaja, ka lietus laikaa tas aparaats nepiekheps un spees veiksmiigi straadaat;

3) veel viens aspekts attieciibaas ar mitrumu - laadeeshanas ietaises kontakti arii neizskataas paarlieku droshi un man maajaas tomeer ir mazi beerni, kuriem noteikti gribeesies pakraameeties ap jauno rotaljlietu;

4) taa kaa nekaadi nesanaak visu noljaut vienaa gabalaa, tas noziimee, ka man nвksies to aparaatu staipiit un pieskatiit pljaujot ielas malu shaa kaa taa;

5) aparaats zaali sasmalcina - staasta jau, ka tas dod meeslojumu zaalaajam un tamliidziigi, bet tas pilniigi noteikti noziimee netiiras dreebes gadiijumaa, ja veelies atlaisties zaaliitee divas dienas peec taas nopljaushanas.

Var jau buut, ka manis uzskaitiitie faktori ir tikai aizspriedumi, bet pagaidaam kaut kaa stipri shaubos.

Prusaks

PS. Ja es buutu vecpuisis, kas zaalaajaa uzturaas tikai draugu kompaanijaa, nopietni padomaatu par shaada aparaata iegaadi

Nu pēc pieredzes 1000 m3 var arī pats izstumdīt, pašbraucošais nav vajadzīgs, ap 3~4h tas varētu aizņemt kopā ar visu zāles mešanu ķerrā un ķerras vešanu.

Trimeris noteikti ir vajadzīgs, jo pat ar labāko pļāvēju nevar gar māju, dobēm, sētu, un tml. vietām izpļaut.

cik esmu dzirdējis, tad tad ja katru reizi atstāj nopļauto zāli kā mēslojumu tad tas ar laiku var arī sākt kompostēties - nepatīkami aromāti un ne visai estētisks skats, ja grib tādu amerikāņu mauriņu.

nopļauto zāli var atstāt, bet ne katru reizi, pārējās reizēs nopļauto zāli labāk novākt.

Jaunākais forumā