Nezinu cik prasa dizainers.
Bet zinu ka der paskatīties apkārt un padomāt, pastaigaat pie draugiem un pazinjaam, pieveerst uzmaniibu iekaartojumam. Par tiem dizianiem, kas tagad ir baigi labie un zjurnaalos nonaak - tur var panjemt kaadu detalju ideju, bet pashi man jamie ne visai. Lielas tukshas un veesas telpas, kas raksturiigi - shausmiigi maz vai nemaz vietas graamataam.
M., pats izdomaaja vienkaarshu un funkcionaalu dizanu.
Paskatoties lnt raidijumu dzivoklja jautajums naaku pie secinajuma: jaa, dizainers ir vajadzigs. Es tik forshi neizdomaatu. Un ari prasiit ir no kaa 
V.
P. S. Protams, vinju iemiljotaas regjipsha konstrukcijas, ee, hmm.
Paskatoties to raidiijumu naaku pie secinaajuma - da nu 
Par dizaineru nez, bet taadus "meistarus" toch da nu 
Nu jaa. Meistarus
))
Bet ka zinams - na haljavu uksus sladkij.
Un gan jau kadus paris gadus tas remonts pavelk 
Dizaineri ir vērc ņemt ja ir daudz naudas un/vai dzīvoklis ir domāc rādišanai citiem nevis dzīvošanai tajā.
Es sākumā paņēmu dizaineri, bet un domāju ka viņš visu izdarīs tā kā man vaig!
Brt realitātē sanāc tā ka dizaineris gribēja taisīt tā kā viņam patīk un uz manis nopelnīt naudu. (dizaineriem patīk taisīt super puper interjeru kas der fotogrāfēšani nevis dzīvošanai)
Kā rezultātā dizainera cena ir atkarīga no dzīvokļa kvadratūras un patērētajām stun`dām ar viņu vazājoties pa buvmateriālu un citiem veikaliem iepērkot apdares materiālus un interjēra priekšmetus. Un dizainerim vienmēr liekas ka tās dārgākās flīzes/tapetes izskatīsies labāk. Kā arī tā bezgaumīgā lampa un vāze ir noteikti jānoliek tikai ytajā un ne citā stūrī.
(Labam dizainerim ir blats buvmateriālu veikalos un viņš no veikala saņem komisiju par katru atvilkto klientu nevis piedāvā tev izmantot viņa atlaides)
Mans ieteikums
1) izdomā ko tev vajag un ko tu gribi
2) saliec to visu uz papīra apskaties vai kas nav lieks
3) atmet to ko nevari atļauties
Man dzīvokļa plānojumā bija 3 svarīgas lietas
Vannasistaba/tolete - lai tur viss saiet ko man vajag pods vanna duša veļmašīna izlietne veļas žāvētājs
Virtuve - Plīts cepeškrāsns, nosūcējs truku mazgātājs ledusskapis un lai ikdienišķi priekšmeti atrastos vienmēr pa rokai. Labi ka pēdējā brīdī traukmašīnu pārliku citā vietā citādi pēc dakšinām vienmēr būtu jāskrien blakus leduskapim, kaut arī traukmašīna no izlietnes labajā pūsē butu bijusi ērtāk. Par virtuves iekārtas furnitūru nenoskopojos un tagad ir prieks ka atvilnes pašas smuki braukā un neklapējas kaut arī piekrautas ar tarukiem līdz aukšai.
Gardarobe - gana liela lai tur saietu visas drēbes. - nu gan arī tā ir pilna bet lielāku vairs nevarēja.
Gultu var vienmēr pārbīdīt ja apnīk
Televizors ar nav pieaudzis un ar atrodas citā vietā nekā sakotnēji bija paredzēts`. Gimenes pieaugums tomēr ievieš savas korekcijas mebeļu izkārtojumā.
Mans ieteikums
1) izdomā ko tev vajag un ko tu gribi
2) saliec to visu uz papīra apskaties vai kas nav lieks
3) atmet to ko nevari atļauties ------------------------------
Pieliktu klat
4) pasauc dizaineri lai uztaisa savu versiju par teemu.
))
V.
-mans tirais funkcionalisms butu baltas tukshas sienas/griesti, bet zinu, ka nepiemekleetu fishkas lai rezultats izskatitos reali Smukki- -fanoju par raidijumu "Grand designs" ieksh diskovera. Tiem anglju ipashniekiem pietiek gan laika gan naudas izkjiikjereet idejas un taas ari realizeet dzivee-