Shodien atklaajaas probleema - stiklaa ka ar skroti izshauts caurums. Jautaajums - kaa var nomainiit stikla paketi un kur labaak to pasuutiit?
PpZz
Shodien atklaajaas probleema - stiklaa ka ar skroti izshauts caurums. Jautaajums - kaa var nomainiit stikla paketi un kur labaak to pasuutiit?
PpZz
Apdrosinaats miteklis nav?
liistes no iekshpuses njemas nost, sakariigaak gan laikam uzjautaat tam kantorim kas tev lika paketes.
buus kaads negjeelis iemetis. taa gadaas. pasuutiit laikam agn vislabaak turpat, kur pasuutiji pashus logus.
btw, visus shitos pa stikliem meteejs vajadzeetu asbaazt vienaa maisaa un... pa ciskaam taa ritiigi. vot muusu laikos, kad peert driiksteeja, pa stikliem kautkaa mazaak mauca... jeb man taa tikai liekas ?
-- rowers, ik pa laikam redz skolaa iztestus stiklus...
Man te viens negjeelis uz auto stikla ar kaaju bija 29. dec naktii uzkaapis. Ar prasiitos paaudzinaat...
kaa jau mineets, njem nost liistes un maina.
probleema vareetu buut ar to liimi - silikona laikam.
tur sanaaks lauzhamais darbs, peec kura paliks kaudze ar siikiem stikla gabaliem potenciaali buus iespeeja arii nedaudz sachakareet raami.
Cik ir dzirdeets no tiem, kas lieto portablos kondishkas - vinjiem ir sagatavotas 2 paketes - viena ar caurumu, kur izbaazh kondishkas karstaa gaisa galu, otra - parastaa. Stiklu liceeji ierodas, nonjem liistes, iznjem paketi, ieliek paketi, pieliek liistes un aiziet. Vairaak par pus minuuti vinjiem tas darbinjsh neprasa. Nekaadas liimeeshanas tur neesot, viss vienaa bliiveeshanaa.
a shie tochno nemana ar visu raami to pasaakumu?
toc nee..
Kad saaku domaat man logu ar pa daljama lika ielika raami tad paketi un liistes pa virsu nekaadus hermeetikjus liimes vai ko citu nekjelleeja....
koka raamjiem liime ir, plastmasniekiem jau nu gan itkaa nau redzeeta
aanujaa, es no koka logu pieredzes runaaju, taisniiba ![]()
Ja plastmasas/metaala logs tad atskruuvee liistes un nomaina, bez hermeetikjiem parasti, jo tur bliivgumijas piedalaas loti labi. Ja koka paketnieki un taisiiti normaali (liistes pieskruuveetas nevis pienaglotas) tad atskruuvee liisti, pleesh liisti nost no hermeetikja, liek jaunu hermeetikji (parasti silikonu) un liek paketi. Njemtne drusku lielaaka.
Logs plastmasas, skruuvju nav. Kaa taas liistes piestiprinaatas uz kaa turaas? Gribu saprast, no kuras puses jaabaazh skruuvgriezis un un uz kuru pusi liiste jaastumj nost, lai peec iespeejas mazaak sachakareetu plastmasu. Profili shuko, ja tas ko izsaka. Pa ziemu diez vai njemshos, bet zinaat gan gribeetos. Kaut, ja taas liistes viegli naak nost - var nonjemt, nomeeriit, pasuutiit uz Maskavenes, kur pashi taisiitaaji suutiijushi un peecaak apmainiit. Vispaar atcereejos, man tak klasesbiedrs Shuko straadaaja, jauzzvana.
nebuus vienkaarshaak paluugt lai tie kas paketi taisiis, vinju arii nomaina?
Uz berzes spēku tās turas, jāņem nost virzienā no paketes uz sevi. Man kad lika logus, piedauzīja tās līstes ar gumijas āmuriņu, nekādas līmes hermētiķus nelietoja. Ja arī pabojā, domāju, maksā viņas ne daudz.
Mums skolaa no arpuses ar akmeni ielika pa logu, ka rezultaata apdrosinataji par loga nomainu samaksaja 90lvl. Logs nebija baigi lielais.
Nopērc internetā lietotu logu un trennējies līstīšu nonjemšanā ![]()
Neaizmirsti padalīties pieredzē ar pārējiem, jeb vēl labāk nofilmē, kaut vai ar telefonu un ieliec youtube. com, lai pārējiem ir no kā mācīties!
Starp citu, bija ideja savas mācēšanas (piem: kapara trubu lodēšana, grīdas klāšana, u. t. t.) safilmēt un salikt youtube. Kā Jūs domājat vai kādam tas būtu vajadzīgs?
D
P. S. Sorru par offtopiku, šodien baigi labais garīgais
cilveeks ar liikaam rokaam no video neko neiemaaciisies, savukaart ja rokas ir kaa vajag - sapratiis arii no neskaitaamajiem tiiklaa esoshajiem texta materiaaliem...
IMHO taadas lietas kaa kapara trubu lodeeshana utml - daudz no pieredzes atkariigs. Ja esi lodaamuru rokaas kaadreiz tureejis un no taa kaut kas ir arii sanaacis - tad buus krietni vieglaak. Citaadi - gruutaak.
nu naz, ja _pat_es_ vareeju salodeet un joprojaam netek, tad droshviens jebkursh var ![]()
Man prieks par Tevi! ![]()
A ja nopietni - nutak, ir cilveeki, ka tiek galaa un ir cilveeki, kuriem jaaparaada vairaakas reizes kaa jaauzliek uzgriezju atsleega uz uzgriezja un kaa notiek uzgrieznja atskruuveeshana...
Un kaa taadam paliidzees vidjiks? Mosh labaak lai pelna naudu ar to ko maak, un maksaa kaadam kas izdariis to ko vinsh nu galiigi nemaak.
Listes ir ar gumojotu malinu piespiestas pie paketes ar vienu malu un ar otru malu - pie ramja. Skruvgriezi (bet es pzt izmantoju nazi, lai neatstвtu rievas) liek starp listi un rami (es parasti lieku pa viduci) un uzmanigi piepacel. Svarigi skruvgriezi neiebazt parak dzili, lai nanolauztu stiklam gabalinu ;) Liste ir elastiga, tiklidz varesi dabut sarp rami un listi pirkstus, nem to lenam nost. Atpakal tiesam uzliek vienkarsi ieliekot vieta, piespiezot un, reizem, piedauzot ar gumijas amuriti vai ko radniecigu.
Prusaks pirms n-gadiem piehalturejis liekot paketniekus