Latgaliite, Elektronams uz Briiviibas ielas, gan jau visos buuvnieciibas veikalos ir - par labumu nezinu.
Karst taapeec, ka kontakts apsuubeejis vai slikti pievilkts, iesaku paarbaudiit, lai sarkanais gailis netiishaam nesaak rosiities.
Es gan uzliktu automaatus, kam tev tie apaljie, skruuveejamie. Uz sliedes gabalinja var uzlikt droshinaataajus vai arii ja pavismam skaisti vajag, ielikt vinjus plastmasas kastiitee (kur iekshaa ir "sliede" uz kaa vinjus spraust).
tie kas buuvveikalos ir atkritumi.
Man gan itkaa netika maniits ka baisi karstu - bet peec kaada gada saaka sleegties aaraa kaukaa aizdomiigi biezhi, beigaas vairs vispaar nevareej iesleegt. Sashkjaidiiju pret sienu un ieskruuveeju parastos kuustoshos...
Pilniigi piekriitu, taadeelj arii taa jautaaju. Patreiz lietotie ir vieniigie, kas savulaik bija Senukaia (kas vinji veel bija Alfaa). Cik biju skatiijies visos veikalos bija tieshi taadi pashi.
Man ir kaut kas liidziigs. Visu laiku bija normaali, bet peedeejaa laikaa ieveeroju ka " sit aaraa" pilniigi bez pamatojuma, vai nesit aaraa, ja slodze noteikti ir par lielu. Un tad kas izsit, tad ir ljoti nokarsushi.
> kam tev tie apaljie, skruuveejamie.
Taadeelj, ka dziivoklis iireets un par savu naudu netaisos veikt nekaadus lielus uzlabojumus. A saimniekam po - kad ievaacos droshinaataajos vispaar bija sabaaztas naglas. 
Ja neatrodaas _labi_ automaati tad imho leetaak palikt pie kuustoshajiem - mainaamie ieliktnji maksaa ~0.20Ls. Ja paaraak biezhi jaamaina, tad tur jau saakotneeji kaukas nau pareizi.
hvz, tiek shur tur lietoti veel no padlaikiem. viss ir ok.
cik nu atceros, bija paaris gadiijumi, kad saaka pashi no sevis lidot aaraa, bet tur atskruuveejot vareeja kaut ko bish pielociit vai tamliidziigi. nekalibreeju, bet aaraa sit tad, kad vajag 
tur gan gala kontakts vinjiem ir dazhaada diametra un garuma (dazhiem savukaart ir ar atsperi) - varbuut tieshaam vienkaarshi nekontakts kaut kur ?
tie no padlaikiem bija pusliidz ok, tagadeejie kjiinieshi sux.
Uz kiinieshiem savulaik naacaas paariet tamdeelj ka nebij padlaiku automaatu uz 16A.