Jautaajums speciem:
Kaada veida skanjas izolaaciju uztaisu dziivoklii, lai es netrauceetu apkaarteejiem un man netrauceetu citi. Varbuut ir kaadi speciaali risinaajumi studijaam...
Jau ieprieksh paldies
Jautaajums speciem:
Kaada veida skanjas izolaaciju uztaisu dziivoklii, lai es netrauceetu apkaarteejiem un man netrauceetu citi. Varbuut ir kaadi speciaali risinaajumi studijaam...
Jau ieprieksh paldies
www.akustika.lv/raksti.html
uztaisiit jau var. tikai tas samazinaas kvadratuuru un griestu augstumu. ja taa visa ir paarpaareem tad vienkaarshi.
Pasham paneljmaajaa liktens, skan jau labi. Dariiju cik vareeju, bet kaa jau te koleegas raksta - kvadratuuras cena. Zem griidas saliku putuplastu, gan siltumam gan skanjai, bet vajadzeeja arii putas shkjirbaas sapuust. Palika labaak bet liidz galam nav. Pat neesmu drosh, vai katastrofaali nezaudeejot telpu var ideaalu skanjas izolaaciju panaakt. Var tikai drusku uzlabot situaaciju, bet ja maaja ir celta ignoreejot skanjas izolaacijas prasiibas tad buus gruuti.
No risinaajumiem - putuplasts, putas, korkja tapete (zem parastaas), taa pati siltumizolaacijas vate. Ja griidu paartaisiit, tad jaapanaak lai pieurbjot laagas pie griidas nebuutu tiesha kontakta ar paneli (kaa metaaltehnikaa 2 detaljas sastiprinot starp taam ieliekam gumiju un neljaujam arii skruuvei pie metaala pa tiesho skarteis bet lietojam gumijas sheibas), sarezgjiiti....
putuplasts neder skanjas izolaacijai. akmens vate ir labaaka.
ja grib vienreiz un nopietni, tad vajag sanjemties un nopirkt speciaalu izolaaciju no recikleetas gumijas. tipa no vecaam riepaam taadas skaidas plaatnee sapreseetas. biezums 2 cm laikam. un taadaa garaa.
www.isolgomma.lv siikaak
Mums te jauns materiaals paraadiijies, itkaa skanju absorbeejot, bet vairaak pashaa telpaa cik saprotu. Taada parasta pape, tikai vinjaa ir siiki irbumi, liidz vidum tievaaks, peec tam resnaaks ... Nav iisti eksperimenteets kas un kaa notiek, izoleejot telpas vienu no otras.
To materiaalu ir paredzeets veel ar kko paarklaat?
Izklausaas tiiri ceriigi...
Pagaidaam tehnologi speeleejas ar lakaam u. c. Satikshu cehaa izjautaashu vairaak.
Dzivokli parnest uz vismaz 10ha lielu eglu privatmezu.
Egles baigi shalc, vajag liist zem uudens. Tur vajadzeetu buut klusaak!
Un tie bezkaunīgie putni vasarā...
Aspraashi ![]()