kadam laikam liksies stulbs jautajums, bet gribaz zinat ar ko sakt vajag nokrasot tapetes, ieklat linoleju, nokrasot logu, mainit gazes pliti un gazes trubas un skaititaja atrashanas vietu.
kadam laikam liksies stulbs jautajums, bet gribaz zinat ar ko sakt vajag nokrasot tapetes, ieklat linoleju, nokrasot logu, mainit gazes pliti un gazes trubas un skaititaja atrashanas vietu.
RE: Remonts - ar ko sakt
vispirms es nomainiitu gaazes trubas un paarliktu skaitiitaaju tad nokraasotu tapetes (pirms tam griestus) tad logu, tad ieklaatu linoleju un pashaas beigaas ieliktu jaunu pliiti: )
M.
Un vispaar pac svariigaakais - atejai ir jaabuut pashai maajiigaakajai vietai dziivoklii! ! ! ! ! !
Peteris, iespamo
Es arii labpraat dzirdeetu ieteikumus - tikai veel plashaak:
Taatad, situaacija - ir rigipsis uz sienaam, izvilkti elektriibas vadi, betona griida, logi, radiatori.
Kaadaa seciibaa taalaak? Mans mineejums: : )
1) ieliekam durvis,
2) aizshpkteleejam rigipsha shkirbas,
3) griesti (ir doma liimeet tapetes? ),
4) tapetes uz sienaam,
5) griida (laminaats - peec ilgaam paardomaam tomeer palieku pie taa).
Paraleeli vannas istabaa:
1) siltaa griida,
2) griesti (nezinu veel, kaadi),
2) fliizes uz sienaam,
3) fliizes uz griidas,
4) santehnika.
Luudzu labojiet, ja nepareizi. Varbuut kaut ko svariigu esmu piemirsusi?
Jaa, veel atcereejos - vajag tachu uudeni, lai darbotos - kur to piesleegt, kameer nav santehnikas? Taatad, vannasistaba jaataisa pirmaa?
Ieprieksh paldies,
Vineta p. s. Nee, es netaisos pati visu dariit - buus jaanjem arii meistari, bet tomeer kaut ko var arii pashi padariit, vismaz tapetes esmu liimeejusi dafiga: )
Griida ir jaaliek pirms tapeteem. Liekot laminaatu, linoleju vai veel ko lielaaku un cietaaku, noteikti gadiisies ar kaadu stuuri iebakstiit pa sienu, un ne vienreiz vien.
To es tochna zinu: -)
Janis
Nevella. Man lika pec tapeteem un nenozheeloju jo man pazinjam lika peec tapeteem un vinsh pec tam griidu ar naziiti kasija - tapeshu liime vazi.
imho, teorija saka, ka viss jaasaak no augshas uz leju. Logi un durvis ir iznjeemums.
Kaspars
Istabas tieshi taadaa seciibaa kaa ir, un griida peedeejaa! ! !
Bet vannas istaba gandriiz otraadi! : )
1) Santehnika (1. ! ! ! )
2) Griida
3) Sienu fliizes
4) Griidu fliizes
5) Griesti
HK
Re: Remonts - ar ko sakt
Priekshtam sapraatiigi cilveeki uz griidas akutko uzklaaj, lai nenosmeereetu
KPL
Re: Remonts - ar ko sakt
Tapetes uz griestiem? tas ir labi?
Laminaac. . . nu jaa leec, var izraut peec dazhiem gadiem un ielikt ko citu vai jaunu. . .
Santehnikji sauc pirms apdares darbiem, iespeejams ka sadomaasi arii radiaatorus nomainiit tad visa galunaa apdare cietiis.
Santehnikjis izveidos piesleegvietas visaam plaanotajaam vietaam, tad apdare un tad podi kraani. . utt
AgriX skalji domaa
Vispirms, paldies visiem par padomiem!
>Tapetes uz griestiem? tas ir labi?
A kas ir labaak? Man kaadreiz tapetes uz griestiem - nekaadas vainas.
>Laminaac. . . nu jaa leec, var izraut peec dazhiem gadiem un
>ielikt ko citu
>vai jaunu. . .
Par laminaatu jau te bija diskusija. Peec ilgaam paardomaam tomeer noleemu likt laminaatu. Bet ne leetu.
Vineta
> Bet vannas istaba gandriiz otraadi! : )
>
> 1) Santehnika (1. ! ! ! )
> 2) Griida
> 3) Sienu fliizes
> 4) Griidu fliizes
> 5) Griesti
Visu saprotu, bet kaapeec griesti peedeejie? 8)
Vineta