Messagekaads nav nesen palaidis trauku mashiinu daugavas labajaa pusee?
uudens cietiibu vajadzeetu zinaat.
un aizmirsu uz kurieni bija jaazvana, lai to noskaidrotu.
Messagekaads nav nesen palaidis trauku mashiinu daugavas labajaa pusee?
uudens cietiibu vajadzeetu zinaat.
un aizmirsu uz kurieni bija jaazvana, lai to noskaidrotu.
Sveiks, es lietoju saali un liidz ar to par cietiibu neuztraucos, jo cik saprotu tad taa saals miikstina nepiecieshamajaa daudzumaa.
taa jau nu nav. taapat saakuma ir jaauzstaada uudens cietiiba.
vecriigaa ja kas ir 1.3-1.5 milimoli per litre
uzzinaaju jau/
a nau pofig???
--
KPL, nekaadus milimolus nekur nau staadiijis
nekur neatradu savas trauku masinas instrukcija par udens cietibas uzstadijumiem... un ko tie iestatijumi maina?
aamen, es tachu nezinu, ko tas maina. iespeejams glaazhu spodriibu utt..... vismaz taa raksta manuaalii....
es esmu palaidis divas traukjenes un pati pirmaa darbiiba abaam bija uudens cietiibas parametru iestatiishana.
Es to jautaaju tiiri aiz intereses, lai pazinjaam paliidzot izveeleeties traukjeni vareetu saprast kas, kur un kaapeec? ...
Varbuut kaads cits kam arii ir taads reguleejums iespeejams vareetu pastaastiit kaut ko vairaak...
agriss zinjkaariigs
nevienu no manis redzetajam trauku mashinam udens cietiba neuztrauc, ja vien tiek lietota saals (kas ir obligaati).
Lietojot tabletes 3 in 1 (tagad jau ir 5 in 1) nevaig neko iestādīt un nav jāķepājas ar sāļiem pulveriem un skalotājiem.
vinjas daargi sanaak. letakais pulveris kadu var dabur (liekas zem 2ls) iet divreiz ilgak un mazgaa ideaali (tik tiiras glaazes pat veikalos nav).
Maina dozejamas sals daudzumu - jo cietaks udens, jo vairak vajag.
RTFM katrai konkretai traukjenei!
Pēdēja laikā lietoju Zilgmes tabletes kas ir 2x lētākas par Calgonitu nomazgātie trauki ne arko neatšķiras.
Nu nez, par cietiibu neesmu intereseejies, bet ar taam leetaakaam tableteem x in 1 reiz tiku iegraabies. Nezinu ko biju nopircis bet zivju smaku taas likvideet nemaaceeja, trauki par laimi neoda un bija tiiri, bet pati trauku mashiina gan smakoja. Un taa paka ar mazo traukmashiinu kurai 1/2 tableti reizee vajag gaaja nezheeliigi ilgi.
Tagad labaak izveelos paarbaudiitu razhotaaju.