Labdiena!
Pirms kaada laika jautaaju par spogulja grieshanu. Tagad varu pastaastiit kaa man gaaja.
Grieshana: iisumaa - viss bija daudz vieglaak kaa domaats. Nopirku DEPO parastu griezhamo. No daargaa gala. Maksaaja ~3,5 Ls.: o) Maajaas spogulim novilku pa nepaarklaato pusi 1-2 reizes un smuki kaa shokolaadi nolauzu. Spogulis ~5mm biezs. Baumas par to, ka nenolauziisu vai nenogrieziisu neapstiprinaajaas, jo izdevaas pat smuki nolauzt ~3 cm platu striipu. Jaa - ok, malas nav ideaali gludas, bet man tas iipasi svariigi nebija. Ar smilshpapiiru noriiveju kantes, lai nesagriezh pirkstus, uzkraasoju virsuu caurspiidiigu nagu laku (to google man pateica) lai mitrumaa nebojaajas un viss skaisti.
Trakaak bija ar stiprinaashanu. No saakuma meeginaaju abpusliimeejosho lentu. Mans ieteikums - LABAAK NEMEEGINIET!!! Spogulis notureejaas ~7 sekundes un tikai pilniigas veiksmes deelj paspeeju vinju kritienaa nokert un paglaabt no sapliishanas. Vai nu kaartiigaak vajadzeeja notiiriit spoguli, vai nu gludaaku sienu vajadzeeja vai arii vajadzeeja izveeleeties pareizaaku liimlentu, bet rezultaataa tajaa pasaa DEPO nopirku speciaalus spogula stiprinaajumus un tagad spogulojos laimiigs.
; o) ============================Ha va nais dei!
Martins Pakalnins.