Spogulja grieshana un montaazha - pieredze.

Labdiena!

Pirms kaada laika jautaaju par spogulja grieshanu. Tagad varu pastaastiit kaa man gaaja.

Grieshana: iisumaa - viss bija daudz vieglaak kaa domaats. Nopirku DEPO parastu griezhamo. No daargaa gala. Maksaaja ~3,5 Ls.: o) Maajaas spogulim novilku pa nepaarklaato pusi 1-2 reizes un smuki kaa shokolaadi nolauzu. Spogulis ~5mm biezs. Baumas par to, ka nenolauziisu vai nenogrieziisu neapstiprinaajaas, jo izdevaas pat smuki nolauzt ~3 cm platu striipu. Jaa - ok, malas nav ideaali gludas, bet man tas iipasi svariigi nebija. Ar smilshpapiiru noriiveju kantes, lai nesagriezh pirkstus, uzkraasoju virsuu caurspiidiigu nagu laku (to google man pateica) lai mitrumaa nebojaajas un viss skaisti.

Trakaak bija ar stiprinaashanu. No saakuma meeginaaju abpusliimeejosho lentu. Mans ieteikums - LABAAK NEMEEGINIET!!! Spogulis notureejaas ~7 sekundes un tikai pilniigas veiksmes deelj paspeeju vinju kritienaa nokert un paglaabt no sapliishanas. Vai nu kaartiigaak vajadzeeja notiiriit spoguli, vai nu gludaaku sienu vajadzeeja vai arii vajadzeeja izveeleeties pareizaaku liimlentu, bet rezultaataa tajaa pasaa DEPO nopirku speciaalus spogula stiprinaajumus un tagad spogulojos laimiigs.

; o) ============================Ha va nais dei!

Martins Pakalnins.

: D !!! es arii meginaaju ar TESA dubulto, to kas tur kautkadus tur 50KG, notureeejaas ljoti labi kaadu pusstundu. Izmeeginaaju visaadi vai nekritiis - bija okei. Paliku apakshaa miikstinaajumam dvieli samurciitu, protams pec kadas stundas nolidoja un sasita man izlietnei stuuri

Es darīju ar stiprināšanu vienkāršāk - uztaisīju smuku melnalkšņa rāmi. Spoguli pašu pasūtināju Rīgas stiklā, cenas starpība bija gandrīz necik, ja ierēķina ka man nestandarta forma (augšējā mala izliekta, nevis taisna), ar daudz atgriezumiem sanāk.

a es, a es, piemonteeju spoguli vienk ar standarta profiliem, kas domaati paklaaja stiprinaashanai. Tumshi peleeks anodeejums ar tumshaam skruuviiteem, gana zoliidi un 100% droshi.

a es pieliku ar fliizhu liimi- notureejaas 2 meeneshus un tad pie viena durvju aizcirtiena divas daljas atdaliijaas... bet tika nokjertas un ''pieskruuvinaatas'' peec KPL principa

Bison speciālās montāžas līmes nemēģinājāt? Pielīmēts spogulis turas jau otro gadu

Ar flīžu līmi paziņa pielīmēja, tak līme spoguļa folliju no stikla "noēda nost" - tagad vinam spogulis ar krutu apakšrakstu)

Pie viena runājot par stikliem...

Vai kādam ir pieredze ar rūdīta (lamnēts laikam nederēs) stikla izmantošanu vannas istabai sienas izveidošanai.

Nav vēlmes pēc kautkādiem ravakveidīgiem, jo viss kas interesē ir stikla starpsiena kas iemontēta alumīnija??? profilā grīdā un sienā un atdala dušu no veļasmašīnas.

a man a es, a, uiiiiii :-)

Ot dikti sen kad par to spieģeli domāju, kā reiz par līmēšanu domāja.

Kautkā sabijos... Tāpēc izvēlējos tradicionāli - rāmi. Ot bailīgs esmu...

Erny runā taisnību - vajag izmantot speciālās spoguļu līmes, arī flīžu līme ir speciāli spoguļiem.

Par stikliem - diezgan pabiezu vajadzēs droši vien. Vienkāršāk nebūtu polikarbonātu stikla vietā izmantot?

vot, vot- nafig nelietot to kas shaadai nodarbei speciaali paredzeets.

vieniigi moments, kas man bija, ka tad kad to spoguli pieliek pie fliizeem vinjam no saakuma, kameer liime sakalst ir tendence sliideet lejaa (peec tam viss ok), taapeec vajag palikt/pieskruuveet no saakuma kaadu liisti vai citu liidziigu atbalstu apakshaa.

au. jau pietiek te ar dazhiem mazaa fontinjaa html rakstiitaajiem - BET KAAPEEC ZILI BURTI?

Jaunākais forumā