Dziljurbums

Sveicinaati!

Radusies vajadziiba paarskataamaa naakotnee izurbinaat caurumu zemee, lai tiktu pie uudens. Vai kaadam ir kas iesakaams, kas to vareet izdariit, vai tieshi otraadi, ar ko nekaadaa gadiijumaa nevajadzeetu sapiities? Boreesim Ikshkjiles apkaartnee..

Tjigra

tas pasaakums tagad saucaas - nevis ko ieteikt, bet kas var... pie maniem paziistamiem rindaa uz paaris meeneshiem jaastaav....

Nu, paars meeneshu rinda nebuut tas trakaakais, ja galarezultaats ir veelamais. Ar paars meeneshu gaidiishanu es reekjinos, ja vien paars meeneshi beigaas neievelkas uz pusgadu vai vairaak. Man veel nesvilst, tjipa, bet uz vasaras otru pusi gan saaks svilt: D

Cik nez tads pakalpojums tagad maksa?

Svilini labaak vasaras saakumaa!!!!

Tiiri no pasha pieredzes: Kad buus izurbinaats caurums zemee tad saaksies visaadas citas dariishanas ap to uudeni.... jaarok apkaart bedre, jaaizbetonee apaksha, jaaliek grods kuraa jaaietaisa izejoshais caurums (vai no apakshas jaaielaizh truba), jaazaagjee taa truba nost tuvaak pie apakshas, jaametina "flancis" jeb atloks, jaalaizh suuknis iekshaa, jaapievieno trubas, jaanosiltina grods, jaaizveido siltinaats vaaks grodam... u. c. izgaajieni ap to uudens buushanu. Un tici man, rudenii to izdariit buus ljoti NEviegli, ja buus saakushies lieti un gruntsuudenji.

turklaat tas prasa ne mazums laika un liidzeklju.

45-60/m

Vismaz 60 Ls metrā. Un domāju ka vēl kāps

Pagājušo gadu beigās izrakām pa 40Ls vēl.

Rinda ap pusgadu. Raka skrundieši.

Ar ko siltināji grodu?

ar putuplastu

Ei tu dirst! Shitaads cennjiks. Kaut kad sen apakalj bija kaut kaadiem pazinjiem interese par sho pasaakuma, maksaaja tad 7Ls metraa.

Instigater (manaami paarsteigts)

Taas leetaas cenas bija sen un toreiz mees veel nebijaam ES. Ar tiem pieejamajiem maksaajumiem uzreiz cena metraa palecaas. Es savulaik pa 10

Ls/m neizurbu, taa vietaa pats izraku sev aku. Izgaajshgada rudenii/ziemaa veel bija 55 Ls/metraa. Tagad arii benziina cena kaapj, a tie urbeeji pamataa uz taadaam mashiinaam, kas pateerinju "neskaita".

Ikshkjiles pusee urb taads Raimonds, vecs onka, dziivo Daugavas pusee starp Ikshkjili un Saulkalni, urb jau no padlaikiem, ap Ikshkjili urbis lielaakajai dalai maaju, t. 26344415.

Ja ir iespeeja, atlikt nevajadzeetu, kaut vai cenas deelj.

Mans staav rindaa no novembra un veel nekaadas kustiibas

Gaidu rindu firmaa "Urbshanas centrs". Soliija jau februaarii, bet nu veel nav rinda pienaakusi

Cenas ap 50 Ls/m Viss atkariigs no trubas materiaala un urbshanas gruutiibas un dziljuma, protams.

Urbinaat gribu Kjekavas pusee. Taa kaa ja ir kaads, kas var aatraak izurbinaat - info welcomeeta.

Sen "atpakalj" un "tagad" nav korekti salīdzināt, jo sen atpakalj visi nebuuveeja sev maajas kaa traki pieriigaa.

un "exkluziivajos" rajonos, kaa juurmalaa, esot veel kaadi 20% pie cenas klaat. Tasjaunekas ka iemiitnieki tur jau kuraa paaudzee dziivo, nevis jaunu muizhu pa ljimoniem uzsleejushi.

Jaunākais forumā