A nav leetaak izboreet spici nekaa rakt grodus? Uudens arii buus no dziljaakajiem, teoreetiski tiiraakajiem slaanjiem.
teoreetiski savaadaaka piemaisiijumu satura, ne tiiraaki buus tie dziljie uudenji 
nedomaaju viss....
jebkuras infiltraacijas trubas var likt zemee un nekaada ietekme nebuus jau 50m attaalumaa..
esmu lasiijis instrukcijas kas ir tiem septikjiem... tur pat ir teikts ka 35m vajadziigi lai nepiesaarnjotu piemeeram aku.
bet ja buus tie caurumi saanos... skjidrums tecees prom!
a raceejam nebija miiziens tur apakshaa straadaat..???? .... a ja nobruuk kaada mala..... psc!!!
> un ja kaiminjsh samaksaa kaadam...
tad tas savukaart samaksaa kaadam lai kaiminjsh paarvaacaas uz dziivi tajaa bedree pashaa apakshaa.....
Spici neboree, spici dzen ar dziishanu un maalaa tu neatradiisi nevienu kas ir ar mieru mociities un dziit spici, dzeks pie ceesiim jautaaja spichu cilveekiem kad uzzinaaja kaada grunts teica ka ceriibas mazas iedziit un pa to cakaru taapat nespeehsot samaksaat, kjipa pa to laiku pieriigaa smiltinjaas varot 3 -4 iedziit svilpojot.....
A dziljurbumu urbt.... tas jau ir cits budzets....
Var priecaaties ka nav ieseedinaajis grodus uz 20 metriem, par kuriem ir jaaizmirst.....
nu... tur vareetu ieriikot aukstumkambari/pagrabu: D vai daargumu telpu ar lamataam un taa.
Mans ieteikums - ieroc blakus 1 vai 2 grodus nosedakai (slegts dibens), un no tas izteci uz tavu 10metrigo bedri. Tikai izteci nosedakaa taisi T gabala, lai sanak tjipa taukkerajs - viss pa virsu peldoshais paliek nosedaka. Aiztekoshajam tiesam uz tiem 10m vajadzetu pasham talak iespiesties gruntii (ja necelas gruntsudens).
Par grodiem 10m bedrei - labak jau ielikt, bet varbut var lena gala kaut kur sagadat lietotus, bus letak.
Un nosedaku reizi 1 vai 2 gados izsukne.
A tas ir kaa? Ar kuvaldu? Es zinu divas tehnikas, pirmaa ir ieskaloshana, otraa ir boreeshana, kaiminji boreeja pieriigas smiltinjaas 27m, muljkji, aizboreejaas liidz saaljuudenim ar puvushaam aljgjeem. Man pasham 8m spice veel no pirmajiem Ulmanjlaikiem vai mosh pat veel vecaaka. Uudens ir tik labs, ka cieminji atbraukushie slavee.
> kaiminji boreeja pieriigas smiltinjaas 27m, muljkji,
> aizboreejaas liidz saaljuudenim ar puvushaam aljgjeem.
ko ta uzreiz mulkji? Tas ka Tev paveicaas, nenoziimee ka visi citi mulkji.
Figu tur var zinaat, kas apakshaa ir un cik dzilji. Senchiem (kauguros )arii krievu laikos spechuki urba, ieurba 18m a tur uudens njinji.
Beigaas palikaas tikai 11m, kur uudens ir, bet nu taads kjemeru seeruudenjradis...
Diezvai kaads jebkad tur vairs maksaas tos tuukstoshus lai liidz dziljaakiem labaakiem uudenjiem tiktu