var meegjinaat mekleet aarpusriigas galdniekus un peec pasuutiijuma taisiit prastu, bet izturiigu pasaakumu
lai gan nupat arii aarpusriiga ir diezgan smuki noslogota...
superiigas gultas zem 100ls no masiiva priedeskoka ir `priedes koka mebeles` uzreiz aiz deglava tilta, blakus eliizai (rupnicas stila eekaa).
N.
Pasuutot sarunaa lai iemontee tur deeliishu vietaa auto atsperlaagas
--
KPL
Ieej JYSK un izvēlies ko vēlies un guli kur izvēlējies.
Tur ir arī metāla gūltas.
Ja bail par dēlīsu izturību tad starp orģinālajiem ieliec papildus dēlīšus.
Ja dēlišus pirkt žēl sev un sievai nopērc abonimentu uz sporta klubu 
Kur pirki madracīti un kādu?
V.
nopeerc biezo finieri un saskruuvee pac! finieri tev sagrieziis peec vajadziigiem tev izmeeriem pirkshanas vietaa.
izmaxas... smiekliigas.....
Nav arii tie deliishi nekas dizhs ...
Sportojot luust, chiikst un citaadi "nealjo" 
Pozitiivaa nebuus, vislabaak jau noluukot gultu zhurnaalos vai veel labaak izstaadees un tad pasuutiit kaadam lietprateejam...
Un kurā žurnālā vai kurā izstādē tu esi nolūkojis gūltu bez tiem dēlīšiem ?
Cik esu manijis tad atšķiras tikai dēlišu biezums materiāls un kvalitāte bet dēlīši kā tādi ir jebkurā gadījumā.
ai! varbuut var tomeer meegjinaat rakstiit "gultu", "abonementu' un "tualeti" =)
"deeliishi" - tie nav deelji.
Ir atskjiriiba starp priedes deeliiti 15 x 100 x 1000, kursh ar skavaam pieshauts pie neizturiigas lupatas lentes un 25 x 150 x 1000 no kaut kaa elastiiga un pienaaciigi apstraadaata, vai ne?
Sveiks, mees arii bijaam izveeliigi gultas iegaadee- izbraukaajaam visus lielos meebelju veikalus... beigaas atbilstoshu atradaam vecajaa ''Meebelju namaa''. Preces gan tur jaunas, bet viss saakaas briidii kad tu esi piebraucis veikalaa otraapusee peec preces- tad nevar saprast par kuru tiehi gultu iet runa, tad izraadaas ka par gultu viss ir skadrs, bet ar taadu cenu ir vairaaki matrachi... tad tiek mekleets paardeveejs, kad atrodas paardeveejs, tad atbildiigais par matrachiem ir pazudis. utt.
karoche es pat neraajos- man pat naaca smiekli... viss kaa filmaas un senos padomju laikos.
agriss bet gulta man patiik
Ir tāds sia 'pēteris' kautkur aizputes pusē. tie razoja diezgan labas gultas no masīvkoka. vismas manējā kalpo labi jau kādu 5 gadu. pirku kaukur purvciemaa (iespejams mēbeļu namā)- cena bez matrača bij ap Ls 100.
Egars
Nez. Gulju es savaa 2.40 x 2. hervinjzincik. Samopals, kopaa ar senci taisiits. No osha. Zem gultas 2 miiilziiiiiigas izvelkamas kastes, uz gultnjiem saliktas uz koka sliedes. Gultaa no augshas deeliishi ieklaati, puscolliigie, shauri, katrs pats pa sevi dikti lokaas, bet kopaa - kaa staastaa ar zjagaru buntes laushanu. Tiesa, pa vidu iet 'balka', deeliishi sanaak divaas rindaas un ap metru garumaa. Bez balkas pa vidu buutu slikti, jo tas deeliitis 2m garumaa pa vidu dikti izliektos. Sportiskas izklaides, ieleeksha gultaa utml ir jau sen izmeegjinaatas, i neko, tur un neluuzt. Liidz ar to - nelamaajam plaanos deeliishus, jamie tur! 
M.
nu beidziet,- ja cilveeki kopsumma 230kg ieskrienas un ielec gultaa... vai piemeeram no skapjaugshas sinhronaa lekshana gultaa...
nu neturees deeliishi,- buusim godiigi un atziisim to 
r. gulj uz deeliishu tipa pamatnes un nedomaa par to.
Nu, varu šovakar izdarīt eksperimentu. Pats esmu ap 100, mīļotā gan vieglāka, bet virs 150 kopā toč sanāks. Kaimiņiene apakšā gan varētu protestēt, bet tās jau detaļas... 
Un no skapjuagšas ja gribas sinhroni gultā lēkt, tad šito jau labāk privātnājas pagrabā, mazo dungeonu iekārtot... : D
Deeliishi vareetu arii netureet, bet taas spec liimeetaas saplaaksnja streemeliites gan izturees, un jaanjem veeraa ka svaru matracis izliidiznaas uz pamatiigu laukumu....
Es gan domaaju ka kaads cits savienojums neizturees nevis tie deeliishi un liistiites, kuras ir visvieglaak samainiit pret veselaam.
* matracim garaniju gan var pakaast ja leekaa pa gultu...... atsperes jau nav kaa sociaalismaa izturiigas
--------------
Arnis Rukis
un kapec gan ne? svars izliidzinaas, ne jau uz viena deelisha tu lec.
N.