Tas noziimee, ka istabaa nedriikst buut mazaak par 20 graadiem, jo citaadi vasaraa no karstuma nomirshu;)?.
Eju biezji uz pirti. 70 graadu slapjajaa pirtii, uz laavas parasti esmu >2vas stundas (lasu graamatas). nez vai vasaraa buus siltaaks.
Maris
braukshu uz kurortu kautkur ziemeljos...;)
pirts ta pirts, taa ir iislaiciiga. ko tu dariisi ka tavaa darbistabaa nu nekaadi nevarees nodroshinaat zem 25 graadiem, tads bija jautaajums
N.
> ko tu dariisi ka tavaa darbistabaa nu nekaadi nevarees
> nodroshinaat zem 25 graadiem
Vismaz es tad mirstu nost, taapeec man miiljaakais gadalaiks ir ziema!
Instigater
Reku tas suns aprakc!
Tu visu laiku salsti (kermenis atdziest) tajos 14 grados un tapec tev jaiet regulari tas 2 stundas pirti atsildities.
Tiem kas visu laiku dzivo 20-22 grados tiem neprasas tik regulari atsildities. Visam ir jabut lidzsvara.
Un vasara kad ir karsts rosisanas atrumu vajag samazinat tad nav karsti.
Paskatieties ka to dara siltajas zemes dzivojosie. Dienas vidu kad ir viskarstakais parvietojas leni un liegani bez asam kustibam kas nodrosina komfortablu uzturesanos augstakas temperaturas vide.
vai juus te nedzenat nenormaalu tuftu?: D latviski runaajot, kaut kaada piepishanaas notiek temperatuuru deelj.
ir sanaacis nodziivot vienu ziemu taa, ka atbrauc maa, ir 0. uzkurina uz +2, iet guleet. kad aaraa ir +5, rauj logus/durvis valjaa, lai siltums naak iekshaa. (ak jaa, veel arii shis ljauj noveerteet flanelja gultasvelju).
citas ziemas ir paarbaudiitas pie videejaas temperatuuras +6~ un +12~ - lielaakais diskomforts ir riita dusha, pie taam vareetu buut pagruushi pierast 
bet - ir viena baigaa "fishka". pirmajaas 2 (un bish arii treshajaa) ziemaa nebija nekaada slimoshana, vispaar nerunaajot par iesnaam. arii sniega tiiriishana tkreklaa baigi ok paraadiiba ;)
taa ka tas viss ir diezgan daudz pieraduma jautaajums. man komfortabla temperatuura telpaas atkariibaa no daraamaa darba, mitruma un citiem apstaakljiem variee no +12 liidz +24.
piesieshanaas kaadam "a ko tu dari vasaraa? A? nu? kaa i' ?" shkjiet... diivaina 
> Un vasara kad ir karsts rosisanas atrumu vajag samazinat
> tad nav karsti.
jaa, un nedomaat, un, jo iipashi, nebraukt sabiedriskajaa transportaa.
vispaar, labaak ir guleet vasaras miegu. beidziet dziit tuftu ar shaadu subject ;) ...
--
Rich
Neko nedariishu.
Braukshu peldeeties.
Aukstaakaa vieta maajaa - pagrabs.
Maris