Pie sienas liekamo plauktu konstrukciju sisteemas

Sveiki,

Remonta laikaa tika izveidots iebuuveetais skapis un tagad iisti netieku skaidrs par taam metaala lonstrukciju sisteemaam. Vai tās ir savietojamas- vai atstarpes starp caurumiem ir vienaadas? Depo redzeeju ELFA sisteemas- shkjiet ka leetaak nekaa K-rautaa GS-systems, bet nevienaa no tiem veikaliem nevareeju ieraudziit visu lai vareetu nokomplekteeties pilniibaa, tad nu saaku domaat, vai var pirkt vienaa vietaa dalju, otraa paareejo?

agriss naudu jau izteereeju, bet jaasaak plaanot naakamie teerinji

Vispaar taas sisteemas ir redzeetas 2 standartos, taakaa konkreeti jaaskataas vai sader. Vieniem tie caurumu statnjos ir garaaki, otriem iisaaki. Depo un nelsos laikam bij elfa un kaukas kas kopee elfu, pie tiem tad arii vajadzeetu pietureeties. Tas kas kopee, kopee briizham shtruntiigi, man vismaz naacaas shur tur kronsteiniem aakjus pieviileet, lai zoliidi aakjeetos kopaa.

Ja atminja nevilj, tad GS systems kaareiz bij tas otrs standarts, kam caurumi un atstarpes krietni lielaaki.

Ja nemaldos tad tie standarti ir dažādi un miksēt nevaig jo var arī nesanākt.

Man ir Elfa bet esu ljoti apmierināc jo paņēmu ar augšējo sliedi un līdz ar to plauktus un vertikālās sliedes var pārāķēt savādāk ja kaukas nepatīk.

Ne viss kas Elfai ir vienmēr ir veikalos pasties www.elfa.com varbūt ka viņi visu ko tev vajag ražo tikai jātrod veikals kurā tas ir.

Elfa vel ir iekš Senukai un uz baznīcas ielas vienā iebūvējamo skapju veikalā.

Ak jā Elfai man nekas nekur nebija jāvīlē lai saliktu.

tie ne-elfas kronshteini elfas sliedees, taapeec bij jaapieviilee.

Varbuut man vienkaarshi prasiibas paarspiileetas, kaa parasti, bij vajadziiba lai tos kronshteinus buutu iespeejams demonteet pashauraa vietaa.

Bet teoreetiski standarts vionjiem sakriit, depo vinjus pat kopaa vienaa chupaa tirgo. Elfa ir visdaargaakaa...

--

KPL

Bet ja nemaldos Elfa vienīgā piedāvā visu sistēmu kārt uz vienas augšējās sliedes nevis kā citi kad vertikālās sliedes tikai jāskrūvē pie sienas.

Protams Elfas vertikālās sliedes arī var skrūvēt pie sienas.

Ja sienas skapī nav paredzēc mainīt iekārtojumu (plauktu stieņu grozu sistēmu) novietojumu laika gaitā labāk un lētāk likt parastus plauktus.

Ja gribas sienas skapi ar iekšējā izkārtojuma modifikācijas iespējām atbilstoši vajadzībām tad ir vērc skatīties uz ELFA un citam sistemam.

> Bet ja nemaldos Elfa vienīgā piedāvā visu

> sistēmu kārt uz vienas augšējās sliedes

Iespeejams, bet es diezvai atljautos karinaat visu sisteemu uz dazhaam skruuveem, kas koncentreetas vienaa vietaa.

> Ja sienas skapī nav paredzēc mainīt iekārtojumu

> (plauktu stieņu grozu sistēmu) novietojumu laika gaitā

> labāk un lētāk likt parastus plauktus

Bet tad vajag droshi zinaat kas kur vajadziigs. Diezvai visi esam vareni meebelju dizaineri, un peec kaada laika var izraadiities ka kautkas tomeer mazliet nav eerti.

Man gan uz tiem plauktiem auga staadi un karaajaas lampas, un plaukti bij jaapaarvieto augshanas aatrumaa

--

KPL

Vaitu kurpes arī aizsien ar divām kurpju šņorēm katru baidoties ka viena no tām pārtrūks ?

Nē jo tava pieredze rāda ka tas tā nav bijis.

Tātad tev ir bijusi pieredze ar krītošiem plauktiem ja tu no tā baidies.

Vai arī ābsolūti nav priekšstata par materiālu izturību un to kā pie attiecīga materiāla sienas to sliedi piestiprināt.

Nee, es esmu redzeejis sava dziivoklja sienas saakot no nesoshajaam konstrukcijaam, un nemuuzham nepaljautos uz vienaa liinijaa sadziitiem diibeljiem, jo ljoti ticams ka dalja vinju traapiis kaadaa shuvee vai kjiegjelja dobumaa, un zaudees nestspeeju.

Vertikaalajaam vadotneem skruuvju sanaak krietni vairaak, un taas ir atdaliitas ar pamatiigu attaalumu, summaa vajadzeetu sanaakt droshaak.

Ja siena no regipsha, tad veel jo vairaak.

Pa siikumiem vien tajos plauktos savaacas milzoniigs smagums...

> Vai arī ābsolūti nav priekšstata par materiālu

> izturību un to kā pie attiecīga materiāla sienas

> to sliedi piestiprināt.

Diemzheel paarlieku laba izpratne par padomjlaiku celtnieku darba metodeem Shodieneejie jau gan nau labaaki...

--

KPL

Akjaa, manaa riiciibaa esoshajaa katalogaa nav noraadiiti skruuvju attaalumi tai horizontaalajai sliedei, bet izskataas ka nebuutu probleemu saurbt veel. Ja taa, tad varbuut ka var tikt cauri vienkaarshaak.

Nu sorr, esmu pieradis pie darbniicas tipa plauktiem ar attieciigaam slodzeem

--

KPL

> Vaitu kurpes arī aizsien ar divām kurpju šņorēm katru

> baidoties ka viena no tām pārtrūks ?

man ir bijis.

bet arguments - strawman plaukts un taa stiprinaajums pie griestiem ir pilniigi cita lieta.

tu laikam arii atomelektrostaciju veidotaajiem shaadu argumentu nekautreetos izteikt, redzot kaada droshiibas pasaakuma dubleeshan, tripleeshanu vai n-kaarshu nodroshinaashanos ...

--

Rich

Katrai bīstamībai ir vajadzīga sava drošība.

Bet ja stiprinājums ir atbilstoši sienai un slodzei veidots tad vienkāršai lietai kā plauktam nevajag 10x drošības koeficentu.

Ja ieliek pareizu diibeli un pareizu skrūvi un to pareizi pieskrūvē tad tā sliede plauktus turēs nevis līdz skrūves cirpšanas spēkam bet gan uz berzes spēka starp sienu un sliedi plus sirpšanas spēku. Un tas ir tas ko daudzi aizmirst un nezkapēc domā ka katrā skrūvē kas iebakstīta sienā un ljurkājās ir jāvar pakārt buldozeru.

Pie griestiem stiprināts plaukts izturēs tieši tik cik iztur katra skrūve uz stiepi tātad teorētiski pustonnu smagus plauktus varētu iekārt pāris 2mm skrūvītēs, bet kurš ta tādas liek.

Liek jau enkurus un 10mm skrūves ar 100x kaartīgu rezervi. Ja pēc tādiem principiem būvētu ātomreaktorus tad tā elektrība būtu zelta vērta un reaktors izturētu pat ātom sprādzienu.

tas darbojas tad ja diibelis garanteeti turas savaa vietaa, bet to tu nekad nevari zinaat. varbuut tajaa vietaa sienaa ir shuve, dobums, kaukaads cits defekts.

Ja man nodroshinaat lieku izturiibas rezervi neko daudz nemaksaa, tad es labaak ieskruuveeju kaadu skruuvi lieku, un gulju mieriigi. Kautvai zem taa plaukta.

Te nav runa par miljoniem, bet driizaak par dazhiem santiimiem.

Bet tas peec katra pasha ieskatiem.

--

KPL

Sveiki,

Man pasham dziivoklii apmetums ir taads ka es urbju iekshaa ar akumulatorurbjmashiinu, un iztieku pez perforatora...

Otra lieta kas speelee lielu lomu ir sakariigi diibelji, jo peedeejos ko nopirku izraadijaas taadi su... ka ir doma to kastiiti vienkaarshi izmest.

agriss

> vienkāršai lietai kā plauktam nevajag 10x drošības

> koeficentu.

vajag. 10x - tas kaareiz, ja tev pasliid kaaja un tu uzgaazies plauktam ar visu masu. a 10 kg veljas katraa plauktaa iemaukt - kaa njefig dariit, vazi...

> Ja pēc tādiem principiem būvētu ātomreaktorus tad tā

> elektrība būtu zelta vērta un reaktors izturētu pat

> ātom sprādzienu.

ir bijushi muusu cilivizaacijas pasaulee paaris gadiijumi, kad taada pieeja buutu atmaksaajusies. ar uzviju. nesenus piemeerus mineet?

..

rowers, knjigu po sopromatu chital.

Jaunākais forumā