Man domāt, ka jābūt iespējai iepirkt nerzhas cauruli un izlocīt kā vajag uz jebkura cauruļu lokāmā stanoka, jebshu es kļūdos?
Es taisiiju tajaa pagalmaa. Uztaisiija labi, nopuleeja labi.
Izdomaajaam turpat uz vietas taisiit nevis kaa parasti leishiniekos ir tievaa 3/4 truba, tad riktiigi resna, tad atkal tievaa, bet gan visu no 3/4, tikai UU nevis U konstrukcijas (nokompenseejaam tilpumu un vienas cilpas vietaa uzlikaam divas mazaakas).
Zvaniit tur hulji-tolku, jaabrauc uz vietas un jaaiet ar vadiitaaju parunaat un pasuutiit veelamo. Ja taisa nestandartu (kaa es), tad kautkaadu pikji prasa priekshapmaksaa.
M.
Ar njerzhu nau tik vienkaarshi, jamaa nikjiiga ir. Un taapat, gali jaametina klaat lai vareetu kaukur pievienot, kas arii ir specifisks process.
Nemaz nerunaajot par to, ka uz "jebkura stanoka" sanaaks visai paskiibi un neregulaari, labaak jau patiktos ka cilveeki jau dazhus simtus reizhu buutu to dariijushi. Smuki gribaas
--
KPL, labpraat gribeetu sev taadas tehnologjiskaas iespeejas, bet pagaidaam nesanaaks
Metinaat ar shie tur var cerams?
Man gan defaultaa rore jau ir UU, gribeetos kaukaadu UUU vai, ja shie var uztaisiit, tad B veida, kur taisnaa truba viscaur nepaartraukti iet, un cilpas tikai piemetinaatas.
> Zvaniit tur hulji-tolku, jaabrauc uz vietas
aha, tikai nokljuut tur laikaa kad tur kaads veel vareetu buut uz vietas....
--
KPL
Vinji tur visu dara. Pavazaajos pa darbeni - metina, virpo, loca, pulee. Kaartiiga mehaaniskaa darbniica pilseetas centraa. A uz vietas tur darba laikaa kaads ir. Liidz seshiem jau nu toch bija. Nupat paarshkjirstiiju pieziimes, priekshnieka telefonu neatradu. Ja dikti interesee varu pamekleet maajaas.
M.
Paldies, nevajag, pa telefonu man ne1 trubu neuztaisiis.
--
KPL
Nu tieshi taa. Taa ka sanjemies uz aizbrauc! 
bet patiesiibaa (un ar liidziigu siltuma atdevi) dvielju zjaaveetaaju var liekt arii no daudzslaanju caurules (labaak jau uponor, sho esmu redzeejis konkreetaa izpildiijumaa). vieniigais miinuss, ka vinja ir baltaa kraasaa, bet par paareejo - vechi speciaali meegjinaajushi vinju kaut kaadaa veidaa salauzt, neizdevaas... ja njem vinju standarta 32 mm cauruli, taa peec ieksheejaa diametra atbilst 25-niecei. starp citu, pirms paaris gadiem njerzja maksaaja 4 ls/ metraa, kas man likaas nedabiigi leeti pret taadu pashu, tikai salociitu un ar uzgrieztaam viitneem abos gados par 40 ls...
andris, sho un to lociijis pats (bet ne dvielju zjeeveetaajus)
Man tas dvieljzhaaveetaajs ir staavvada posms, un imho 40mm truba, taakaa nesanaaks. Plastmasaam man arii nav iipashas uzticiibas.
Lieliski saprotu ka njerzhas zhaaveeklis maksaas baisu pikji, bet cerams nekad vairs nebuus pie shii jautaajuma jaatgriezhas.
Lociijis es arii esmu, bet ja vienai rorei vajag 2-3-4 liikumus rindaa, taa lai gali tomeer buutu uz vienas ass - tas ir ljoti sarezgiiti. Tad es labaak toch buutu metinaajis lokus klaat pie veselas taisnas trubas, kur gan arii buutu jaaiespringst, jo taa truba samestos liika no metinaashanas.
--
KPL
Ir shitadi ar
VMD SIA
Gaismas internātskola, Stopiņu pagasts, SALASPILS, RĪGAS RAJ, LV2121
29267250
K.
a nav vieglaak salociit no garaaka gabala un tad nogriezt tos galus, lai ir vienaa liimenii?
)
rowers, trubas lociijis gan nau, bet stienjus visaadus - ir.