Garaazha ieksh maajas :)

Visiem Veiksmiigu un laimiigu 2007. gadu!

Jautaajums taads - droshi vien daudziem no Jums ir maaja un arii garaazha.

Daudzi saka ka auto tomeer nelabojami smird un tapeec nav ieteicams taisiit maaju kopaa ar garaazhu - garaazhu vajagot taisiit atsevishkji. Tiesa n-tie projekti ir tomeer kopaa ar garaazhu.

Kaadi ir ieteikumi? Riskeet un celt garaazhu (diviem auto) kopaa ar maaju, vai labaak buuveet atsevishkji?

nevajag pirkt smirdiigus auto: D

Manupraat no praktiskaa viedoklja vairaak plusi ir apvienotajam variantam - lielaaks komforts, zemaakas celtnieciibas izmaksas, veel garazhu var apvienot ar "tehnisko" (apkures, uudens attiiriishanas utt iekaartu) telpu. Atseviskajaa variantaa savukaart var dot izpausties arhitektam un praktiskaak izmantot pagalma teritoriju - buuveet iisaaku iebrauktuvi no vaartiem liidz garaazhai, kautkaa taa...

Mana pieredze ir taada ka esoshjaa garaazhaa dziivo mocitis, zaalespljaaveejs, richuki un visaadas citas saimnieciibaa noderiigas lietas un prieksh abiem auto tiks buuveeta nojume pagalmaa

Maris

votvotvot. gluzhi manas domas, par tiem smirdigajiem auto )) nav ko taisit servi savaa dzivesvietaa.

es droshvien taisiitu valjeeju nojumiiti mashiinaam pagalmaa, un garazhas platiibaa iekartotu ko citu. piem, saunu+baseinu.

v.

Nēsu redzējis nevienu garāžu kurā būtu bijusi kārtība. Visas tās ar laiku pārvēršas par nevaidzigu mantu noliktavām.

Mans ieteikums un drošvien ja man būs māja tā arī darīsu.

Taisīt saimniecības telpu kurā veikt saimniecības darbus un atsevišķi vien vai divvietīgu auto nojumi atkarībā no auto skaita.

Automašīnai ziemā pilnīga atkaušēšana katru nakti ir daudz kaitīgāka nekā nepārtraukta uzturēšanās salā. Sāls katru rītu tiks klāt pie sausa silta autiņa.

Ja gribas aukstā ziemā iekāpt siltā autiņa tad automašīnas autonomā apkure ir ērtāks un lētāks risinājums.

Bet ja taisa mājas 2vietīgu servisa boksu tad neaizmirsti to ka griestus vajag vismaz 4m augstus lai servisu varētu nokomplektēt pilnvērtīgi ar visu pacēlāju. Bedres tomēr ir nepraktiskas un nav modē ja nu vienīgi apvienojumā ar vienceliņa 6m baseinu.

Ak jā bremžu stendus tagad ar var dabūt. Tas tā lai pirms izbraukšanas pārbaudītu vai bremzes šancē.

1. par tiem smirdiigajiem autinjiem

2. parasti garaazhas ieeja nav pa tiesho virtuvee, bet caur kaadu saimnieciibas/apkures telpu vai divaam. nekad nav dzirdeets par smakas argumentu vispaar, arii tad, ja garaazhas ieeja ir uzreiz priekshnamaa.

--

Rich

Re: Garaazha ieksh maajas

Nu kā var tik ļoti mīlēt dzelzs gabalu lai tam būvētu māju.

Auto nav auksti, auto nav dvēseles, auto nesāp nu vismaz kamēr vel mākslīgais intelekc nav izdomāc tas tā ir.

Mīliet sievu/vīru bērnus celiet priekš viņiem māju bet auto ir lai ar to brauktu nevis pārvērstu par ģimenes locekli un ļautu dzīvot mājā.

nu tad staigaa pliks un dziivo mezhaa, jo viss paareejais ir maaksliigas materiaalas lietas prieksh kam tev vinjas?

garaazha nav paredzeeta lai automashiinai buutu silti un eerti. driizaak lai pasham buutu silti, kameer tur uzturies. plus lai buutu kur noklikt visadas ar auto saistiitas lietas.

N.

Garaazhas meedz izmantot par darbniicaam; Maaju buuveejot ljoti biezhi var rasties vajadziiba kaadus siikus darbus padariit, kam garaazha buutu ideaala vieta. Protams, ja runa par uuberbiezu tautu, kas var vieglu roku samaksaat kaadam par katru siiko darbinju, tad cita lieta.

Par auto smakaam gruuti spriest, diezvai buutiski trauceetu. Citi apsveerumi - ugunsdroshiibas deelj labaak laikam lai garaazha tomeer buutu atstatus. Ja garaazhaa paredzeets kautko kaadreiz padariit, tad arii labaak lai atseviskji, jo mazaak maajaa tiktu ieneesaatas skaidas, mazaak tiktu paarvadiiti mehaaniskie trokshnji - vareetu pastraadaat arii tad kad citi maajaa jau gulj.

Bet toties ziemaa jaavelk virsdreebes, kad vajag paarvietoties starp maaju un garaazhu...

--

KPL

Tapēc jau es ieteicu taisīt nevis garažu bet saimniecības telpu/darbnīcu, kur pašam uzturēties un rosīties. Jo tad tā telpa speciāli tam arī tiks veidota nevis ar domu kad izbraukšu ārā mašīnu es tur kauko varēšu padarīt.

Tas ir apmēram tā pat kā cerēt ka tad kad no guļamistabas izvilkšu gūltu man tur būs laba sporta zāle.

Es varbūt esu atpalicis bet kurš no jums modernajiem auto spēj izdarīt vēl kauko vairāk par logu mazgāšanas škidruma pieliešanu un logutīrītāju nomaiņu lai specīali priekš tā taisītu garāžu?

Cilveeki tak ir dazhaadi.

Ne visi brauc ar modernaakajaam mashiinaam, un daudzi tomeer meedz pashi kautko paskruuveet.

Jo seviskji njemot veeraa peedeejaa laikaa katastrofaali kritushos servisu liimeni un pieejamiibu.

--

KPL

Sveiki!

nav pa teemu, bet es peedeejaa laikaa censhos servisam uzspiest savu klaatbuutni remonta laikaa, lai nebuutu paarsteigumi celjaa...

Pats kad buuveeshu maaju, auto likshu koka nojumee-garaazjaa kas buus sasaistiita ar maaju

Es veel bez iepriekshmineetajaam lietaam dazjreiz pats nomazgaaju auto un apskatos eljas liimeni... ;) agriss

Nu nez, man aarpilseetas maajaa ir garaazha starp priekshnamu un starp darbniicu, manupraat ljoti eerti. Pat ja nenotiek nekaadi megadarbi ar auto. Kut lampeli nomainiit vai skjidrumus pieliet ...

Par smakaam vispaar gruuti iedomaaties - es tachu neatstaaju iesleegtu motoru pie aizveertaam garaazhas duriim ...

Nu doma no visiem meiliem skaidra - cik cilveeku, tik viedoklju.

Bet nu leemums ir pienjemts - taisiishu maajaa, jo bija jau patedzeets, ka starp maajas iekshtelpaam un garaazhu buus saimnieciiskaa telpa (kurtuve utt.)

Par to, ko kursh speej un ko kuram vajag - nu uzskatu ka diezgan muljkiigi ir viennoziimiigi pateikt, ka labaak miiliet sievu nevis blekji utt. Kaareiz deelj sievas miilestiibas tiek celta maaja un garaazha buus maajaa, lai vinjai nav ar smalkaam kurpeem jaaskrien vel n-tie metri no garaazhas uz maaju it iipashi

Latvijai raksturiigajos laikapstaakljos. Pie tam sievas prasiiba ir garaazha nevis nojume utt, jo vinja arii atbalsta to, ka, piemeeram, lampinjas jaamaina pasham, ritenji no vararas uz ziemas ir jaamaina maajaas, nevis jaatup debiilaas rindaas peec pietaksta, ja gadiijumaa negaidiiti uzsnieg sniegs utt.

Diivaini, bet vinja man taada logjiska buutne, lai gan blondiine )))

Jaunākais forumā