Panjem zobos engji un ej uz meebelju furnituuras veikalu. Tur piemeklee uz aci.
Viss meebeleem Ciekurkalnaa vai muukusalas ielaa atkariibaa no tavas atrasanaas vietas.
www.hafele.com/us/services/698... - te paskaties ja ko deriigu un liidziigu katalogaa atrod tad vari skriet uz veikalu.
Labaakais variants kaa jau te mineeja ir paraugu kabataa un uz veiklau prom un pirkt jaunas visas un komplektaa arii skruuves.
Padomjlaikaa taas viras bija vairaaku veidu dazaam analogi ir redzeeti dazaam nee....
mani savulaik no furnituuras veikala (Dailjrades laikam) pasuutiija uz ruupnieciibas prechu tirgu vai taa sauktajiem "saimnieciibas prechu veikaliem", kur paardod visaadu stafu, kas bija pieejams padomju laikos.
beigaas iztiku bez enjgjes, tagad, jaucot aaraa vecaas meebeles, divas prieksh skapja izskruuveeju. bet par to enjgju luuzshanu - tas nu ir patiesiiba, izdist taas arii ar gadiem, luuzt gan paarsvaraa tikai tad, ja nav pareizi iestiprinaatas (visaam enjgjeem jaabuut vienaadai slodzei)
andris
esmu redzeejis kruuzaa, senukai. gan jau veel viskautkur liidziigos veikalos ir atrodamas.
Alfas senukai kaareiz tirgo visaadus meeslus "a lja CCCP" - tur kauko taadu atrast vareetu buut reaali. Jo visi tie meesli kaukur ukrainaa/baltkrievijaa joprojaam taadi pashi tiek razhoti, un senukai nu njem un tirgo.
Varu dereet ka latgaliitee tas pats shtrunc maksaas vairaak, peedeejos gados tur viss bijis daargaaks nekaa veikalos turpat aiz stuura
nu piemeeram aagenskalna tirguu var dabuut. maksaa skjiet 70s.
dafiga daargi, senukai toch leetaak.
Ja taas ir engjes uz 35 MM urbumu tad man skiet ka veikalaa vinjas maksaa jau sen zem 0,5 Ls gab(leetaas).
nujaa, taatad atdziivinot pavecaaku teemu
enjgji nofocheeju sen, tikai piemirsaas nosuutiit :
lukss.lv/stuff/img_2337...
vecajaas padauzaas shitaadu nebija, citur arii it kaa nemaniiju.
prasta jau liidz vaajpraatam, bet - nav...
...
--
Rich
nu vismaz Talsos tadas var nopirkt. Veikals ir no Tapro tоkla...
a-hha. diemzheel riigas tapro necelj teleffon - nav palicis atminjaa, cik ~ maksaaja ?
> nu vismaz Talsos tadas var nopirkt. Veikals ir no
> Tapro tīkla...
nu ta beidzot nesen tika izveikts iepirkshanas process, paldies par info. kaa izsktaas, taa ir vieniigaa vieta latvijaa, kur var dabuut 
cena gan par 2 blekja gabalinjiem shkjita bish paliela (0.85), bet nu nostraadaaja piedaavaajuma truukums...