Labriic!
Peedeejaas aukstajaas dienaas izteikti kraajas uz logiem kondensaats un reizeem pat visa palodze slapja sateceejusi. Kas tam par iemeslu un kaa ar to tikt galaa?
Labriic!
Peedeejaas aukstajaas dienaas izteikti kraajas uz logiem kondensaats un reizeem pat visa palodze slapja sateceejusi. Kas tam par iemeslu un kaa ar to tikt galaa?
Telpaa paaraak mitrs gaiss un/vai loga ieksheejaa virsma paaraak auksta.
Ventilaacija vajadziiga.
Janis
Man tā pati problēma!
Kā man 1c logu speciālists teica, ka
1) Telpā nav (ir slikta) ventilācija kā tāda.
2) Logam palodze ir par platu un siltums no radiatora, kurš atrodas zem tās, pareizi necirkulē.
Kā iespējamo risinājumu piedāvāja, ar figūrzāģi izzāģēt robus palodzē un ielikt tur atbilstošas dekoratīvas restītes (nopērkamas būvmateriālu veikalos), tādejādi uzlabojot siltā gaisa cirkulāciju loga virzienā. Kas mazinās - noteikti šo problēmu, bet vai atrisinās - VVZ, atkarīgs no radiatora siltuma atdeves un loga lieluma ![]()
Pats gan šo operāciju izveicis vēl neesmu, bet ir paredzēts! Palodzes mainīt uz šaurākām galīgi neceļās, logus ne-tik.
jaa... par to plato palodzi nebiju iedomaajies. kaa reiz pats taadu veeleejos, lai ir kur visaadu drazu sakraameet.
swolotch, pamaniijis, ka ziemasveedinashna risina probleemu, bet ne vienmeer ir piemeerota.
Peern sho probzu atrisinaaju savaadaak.
Palodze iemonteeta ar ~15mm spraugu zem taas, un ~10mm spraugu pie loga raamja. Rezultaataa - dalja siltaa gaisa no radiatora iet palodzei pa apakshu un izpluust pie pasha loga.
Tas viss gan nebija deelj kondensaata, bet deelj taa ka dienvidzemju augiem nepatika auksta palodze un aukstums pie loga stikla.
Nu man gan palodzes, gan logi jau bija bonusā pērkot dzīvokli, bet vasarā pērkot dzīvokli par tādām lietām pat neidomājies !!! ![]()
Bet nu ... uz palodzēm var dauuudz salikt