Suuda lokanaa uudens truba

Moins!

Dots: uudens boileris, un uudens ievads/izvads sienaa. Boileris pie sienas ievada/izvada shobriid ir piejuugts ar lokanajaam shljaukaam. Kaarteejo reizi taa shljauka ir saakusi teceet, izskataas, ka gumijbliive ir izbeigusies. Vot jautaajums: kaa to pasaakumu padariit stabilaaku? Ir kaadas alternatiivas lokanajai shljaukai (tai, kas ar metaala vijumu apkaart)? Cietaaka gumijbliive un taa pati shljauka?

M.

Cik smuki taas sljaukas pliist........ vienreiz esmu redzeejis taadu joku savaa dziivoklii. Bet pileejushas nekad nav.......

-----------

Arnis

Ir nopeerkamas standarta uzmavas, un taam piemeerota 10mm resna hromeeta metaala cauruliite, droshvienjau no vara taisiita. izloki kaa vajag, un paliekoshi un nekustiigi pieskruuvee vietaa.

Parasti shito visu izmanto gumijas shljauku vietaa, pievadot uudeni izlietneem un skalojamaam kasteem. Nopeerkams katraa normaalaa santehnikas veikalaa, ja jau pat nelsaa bij redzeets.

Es ar taadu joku piedziivoju 24. decembra vakarā, tā apa plkst.17:00... Galds saklāts, visi laimīgi un peekshnji kaukaada shnjaakonja virtuvee...: o) Bet nekas. Apbraukāju ar taksi dažus veikalus un dabūju.

Varu ieteikt trīs lietas:

- var likt jaunas bliives.

- ja šļauka tek skrūvējuma vietā, tad var vītni papildus notīt ar to balto blīvējamo materiālu, kas peec izskata atgaadina izolaacijas lenti - paardod taados rulliishos.

- var likt kapara trubas apvienojumā ar kārtīgām blīvēm un vītnju bliiveejumiem. Vislabākais, bet viscakatrīgākais un laikam jau arī visdārgākais variants. Bet toties uz ilgu laiku.

kungi, jums laikam spiediens baigi labs tajaa uudens sisteemaa )

man taadas trubas turas jau gadiem (tfu-tfu-tfu) tomeer uzskatu, ka tas ir pagaidu variants lai "aizlaapiitu" kaadu " tukshu" vietu uudens struuklas celjaa.

Bet musdienaas jau var ielikt vara trubinju 12 vai 16 mm un izlociit kaa gribi. salodeet arii nevajag lielu maaku.

a/

Spiediens tu ir kaa briinums - ta ir, ta ir daudz, ta nav un rauj iekshaa gaisu...

a shitaas ir redzeetas pliistoshas peec paaris meeneshiem, un blakus - tur gadiem.

principaa tagad uudenim pamataa lieku 3slaanju trubas, viegli uzlikt, pusliidz izturiigas un taa.

Apstaasti ka par to 3slaanju - taa ir taa kaparene, kurai pa ieksu plastmasa un pa aaru plastmasa? Vai kas cits? Un kaa to montee?

A to man piekrieziisies tas bachoks ar shljaukaam, panjemshu 2 rorenes un ieshu taisiit 'pamatiigi' ar pakulaam un kraasu un 2/3'' roreem

nu jaa, plastmasas iekshaa/aaraa, lokaas sameeraa labi.

montaazha elementaara - savienojumu vietaas skruuvee (uzmava + saspiedoshs gredzens), pa sienu var stiprinaat klemmees veel.

esnez, tas laikam arii viss par montaazhu nu, veel ir veerts nopirkt par latu-un-bishkjiit to griezeeju, sanaak smukaak nekaa ar nazi (un nav jaabojaa nazis ;) ).

filtriem, piemeeram, uzrakstiits "use teflon tape only". kaapeec - nezinu gan ...

--

Rich

triisslaanju cauruleem, ja taas ir plaanots likt zem apmetuma vai regjipsha, ir viena nelaime - skruuveetie savienojumi, iespeejams, kaadreiz buus jaapievelk (iespeejams, ka arii nebuus), zem apmetuma shiis caurules savieno, preseejot ar speciaalu presi. bet, ja virs apmetuma, tad viss ir elementaari - panjemam vajadziigos savienojumus, ar nazi nogriezjam cauruli un savienojam. es gan ieteiktu uzmaniities ar

Kjiinaa razjotaam cauruleem un savienojumiem, labaak izveeleeties 2x daargaakus upanor vai henka materiaalus, uz to boleri starpiiba buus paaris latu. caurule ar 16 mm maksaa kaadus 65 santiimus metraa bez atlaideem, savienojumi -veel paaris latus, presi var iznomaat par 3 ls dienaa, ja ir taada vajadziiba. bet, ja viss ir redzams, peec taa nav nepiecieshamiibas, var arii skruuveet. materiaaliem ieteiktu veikalu

Paardaugavaa, Slokas ielaa 52 (gilius vai kaut kaa taa bija nosaukums), tur straadaa ljooti sakariigi krievinji, kas visu paraadiis & apskaidros.

daudzslaanju caurule nav kaparene, pa aaraa ir plastmasa, tad alumiinijs, tad arkal plastmasa, taadeejaadi tiek apvienotas plastmasas un metaala caurules labaakaas iipashiibas. lociit shiis caurules var diezgan vienkaarshi, bet nu nevajag paarcensties (Kjiinas caurules lociit var, bet, ja reiz salociiji, tad neloci atpakalj, uz Eiropas razjotaajiem tas neattiecas).

andris, arii uz laiku kljuvis par santehnikji - neveeleejos maksaat 400 ls par divu dienu darbu murmulim, kas urbina degunu, slavee Kjiinas savienojumus un saka - nu, jaa, varam dariit arii taa, bet es to veel nekad neesmu dariijis, pameegjinaasim.... rezultaataa maajaa pats mainu apkures sisteemu

labaak un droshaak tomeer ir lodeet vara trubas. kaut gan man pasham apkurei ir tieshi alumiijs triju slanju un nav ne vainas.

tkaa kuram patiik.

ar taam vara savelkamajaam roreem ir taada probleema, ka taas nedriiks paarvilkt - tad luust ar lielu troksni. bet to savilkshanas speeku zin tikai tad, kad jau pirmie 10 savienojumi izdevushies

a/

mosh plastmasas bliivi?!

Skaidrs, paldies visiem par padomu. Vakaraa meegjinaashu tikt galaa pa vienkaarsham (negribas nedeeljas vidu iesexot ar trubaam liidz melnai naktij).

M.

Jaunākais forumā