matrači

Sveiki. Kādas tagad novitātes šajā sakarā, kas ražo, kur lielākā izvēle.

Esmu mazliet acis uz šo uzlicis. Slepwell. Ražo Igaunijā, ražotne pieder zviedriem. www.lord.lv/matraci/index.php

Ir kāda pieredze?

Jānis

Dz_@FKTK.lv (@)

Vai kādam ir pieredze ar Vitana Plus matračiem?

www.matraci.lv/cenas.php?lang=...

Guļu uz www.pilsm.com matrača ljoti labi.

Labs matracis ilgtermiņā ir labāks ieguldījums par veselības problēmām ko sagādās gulēšana uz neērta matrača.

Noteikti nevaig skatīties uz jebkura branda pašu lēto galu tur ir tikai pirolons un atsperes.

Gulēt uz Vairas varētu būt ērti bet stāstot par to publiski vienmēr nāksies skaidroties.

Dz_@FKTK.lv (@)

Vai lielīties Drīgs beigsies termiņš, tā ka politiskā pieskaņā pazudīs

Man vairāk imponē Jūra, vai Linda. Olga arī liekas laba.

j

manu iepriekšējo draudzeni sauc Līga. Kā lai pamatoju jaunajai matrača ar identisku nosaukumu iegādi?: D

Kā tad lai atšķir labo matraci no sliktā?

Izņemot cenu, varbūt.

Laba matrača īpašības.

1) cena

2) nejūt atsperes

3) ir atsperes

4) bez porolona ir vel kautkas jo vairāk kārtu un jo dažādāki materiāli jo labāk

5) caur matrača galu nespīd atsperes

6) pārvalka materiāls ir nodilum noturīgs

7) matrača malās ir cietākas atsperes

Pārsvarā visos normalos veikalos ir tie pārgrieztie matraču paraugi.

Ja matraci pērk ilgakam laikam noteikti vajag pagulēt uz matrača parauga veikalā un ne tikai uz muguras bet arī uz sāniem, jo ne visiem patīk pārāk mīksti vai pārāk cieti.

Vertikāli novietota matrača bakstīšanai ar pirkstu un pārdevēja slavas dziesmām uzticēties nevaidzētu, izņemot gadījumu ja ar pārdevēju kopā pēctam tajā gulēsiet.

Nu kaukā tā.

Kāpēc ar atsperēm un neviss ar lateksu pidīto?

~5 gadus atpakaļ iegādājos matraci ~200Ls (160x200) viena puse ar ~5cm kokosu ( tipa augstā) otra ar kaut kādu vilnu (tipa siltā). Pildīts ar lateksu. Lietojam tikai augsto un ja pirktu vēlreiz matraci, tad abas puses pirktu ar kokosu.

Pašlaik nekas nekur nav izgulēts.

Dainis

nu tapec ka nezin ko runaa. protams jo vairak atsperu jo leetaaks matracis. ko tad shitie tempur un visi lateksi tik daargi maksaa ja jau tik slikti?

nu man personigi ir RELAT matracis, kas skaitas tas pats kas PILS matracis, tikai divreiz letaks. man patiik. ja nu njem ar atspereem, tad tikai taam kuras katra savaa `kabatinjaa` un sashuutas kopaa. latekss ir ljoti laba lieta, jo vairaak jo labaak. man ir arii lateksa spilvens, kas vispar ir kautkas burviigs. to gan PILS matrachos pirku.

N.

veel ir kolosaala firma metaalserviss. stopinju iela 5.

leetaak par pils matrachiem. baumo, ka kvaltitaate aptuveni taa aptuveni.

man zinamaa un izmeegjinaataa buutiskaaka atskjiriiba starp poketniekeim un atsperniekiem ir sekojosha:

-poketnieks lokas kaa vajag.

-atpernieks ne su*da nelokaas tas ir svariigi, ja nopeerk (2x2.20) un peec tam saak meeriit ieejas mezglu maajaa.

labi, ka bija poketnieks- ar atspernieku es guleetu uz ielas.

jaa jo liekas atsperniekam ir raamis rinkjii, a poketnieks ir tieshi tas - sashuti kopaa maisinji ar individuaalaam atspereem. turklaat tas dod to individuaalaas guleeshanas efektu - dzivesbiedra miiciishanaas nav juutama iipashi.

Pirku (preciizaak - pasuutinaaju izgatavot) matraci paardaugavaa, kaut kur Zundas meebelju rajonaa, Daugavgriivas ielas tajaa pusee, kas taalaak nost no Daugavas, tur ir meebelju veikals, tajaa, otrajaa staavaa. Tur taapeec, ka vajadzeeja specifisku izmeeru (kas peecaak VW

Transportierii tikai locot iegaaja iekshaa). Ar kvalitaates/cenas attieciibu esmu apmierinaats. Shkjiet, ka pirku kaa reiz kaut kad pa

ZS/jaungada atlaizju vaajpraatu (ir tak cilveekiem praats atrast pareizaako laiku lai paarvaaktos, ne?

M.

tas ir tas pats relat k www.relat.lv/lv/index.php

man ir matracis no viņiem - ar kokosu abās pusēs un kabatām. ir ok un cena arī patīkamāka kā pils. viņiem serviss un pr taču kaut kā ir jāapmaksā.

piemēram, mēbeļu salons skabārdis, ņem no relat un pieliek kaut kādus Ls 15-20 klāt.

h

Tas veikals "zundas meebelju rajonaa" tak arii ir pats zundas meebelju veikals

--

KPL, neveelas investeet guljamvietaa, un kraac uz sagrabeejusha un nekam nederiiga diivaana

Savulaik pirms matrachu iegades ar mekleju atsauksmes, un bija stipri mazak ka tagad sheit

Piekritu Daina jautajumam. Radiniekiem ~ 5 gadu laika, padargs atspermatracis ir izgulejies ne pa jokam, tapec pashi skatijamies tos bezatsperu.

Beigu beigas gulam uz Matherm matraca (dargs gan), bet siikie uz eeee... kaa nu sauca, nu tiem ko TVshop reklame. Tie Tvshopa ir mazliet stingraki (cietaki?), bet nav ne vainas, un nemot vera cenu/garantijas attiecibu ir ljoti OK.

K.

dormeo? cilveeki suudzeejaas ka meeneshiem jaagaida pirms vinjii atsuuta to dormeo, tapec tur nemaz nemeeginaajaam. bet nu ja jau ir okei, tad zheel ka nemeeginaajaam

lai arii mans Relat-K ir pietiekami labs.

jap. Dormeo. Mes pasi aizbraucam pakal uz TV-shopa veikalu Vienibas gatve.

Tiesa, ar piegazhu organizaciju viniem pieklibo, jo ejoshie izmeri biezhi vien nav uz vietas.

Citur, kur tirgoja citus matrachus, visi vieba degunu par Dormeo un "itka bija dzirdejushi" ka baigi sliktie. Nezinu, pagaidam neko sliktu neesam atjklajusi

K.

Jaunākais forumā