Re: maaja
ar tevi bij jauki, bez tevis veel jaukaak: )
reinis
RE: maaja
Man savukaart nav skaidrs, kaa var kaut ko paardot, neko praatiigu par paardodamo lietu nepasakot. Izlasi tachu pats savus meilus un paskaties, vai un ko no tiem var uzzinaat par konkreeto projektu. Jaanis, tas kursh
Beerzinjsh, uzrakstiija sho pashu domu citiem vaardiem. Ja Tev veel nav skaidrs, ko no Tevis grib, tad jau Tu esi stulbaaks par savu deelu!
Un no taa, ka Tu aiziesi no listes, tici man, NEVIENS necietiis: P
JanisPuu
: )
Sveiks Regnar, ko tik dusmigs shodien? : )
> Sveiks Regnar, ko tik dusmigs shodien? : )
taads ar taadu satikaas: )) maara
> Kursh vainigs, ja Tu moci savu deelu un liec vinjam saprast
> visu, kaut visu nepasaki lidz galam.
Par shito ZHETONS: )))))
JanisPuu
Pie sausiem cipariem atgriezhoties:
10 Ls/m2 zemes - ja normaals gabals ir kaut kur ap 1500 m2 zemes = 15000Ls
280-350ls/m2 maaja - ja daudzmaz normaala maaja ap 150 m2 (tas ir min manaa uztveree) = 45000Ls (videejo 300Ls/m2 njemot)
Uz cik gadiem jaanjem krediits, lai atmaksaatu shos 60000Ls, ja ienaakumi ir
600Ls meenesii un pienjemot faktu, ka ar kaajaam, pliku pakalju un tukshu veederu tu liidz Riigas centram no turienes i stundaa neatnaaksi?
JP
PS Cita lieta, ja tev IR tie 60kLs, tad ar 600Ls meenesii vajadzeetu pietikt, bet diezvai kaads ar liekiem 60kLs seezh dziivoklja listee. . .
seezh gan un ne viens vin IMHO
ja ir lieki 100k$ nenoziimee ka gribaas kaadam tos daavaat, maaju ko taisos buuveet ~200m2 man dazhaadi darbonji ir solijushies uzbuuveet saakot no 40k$ liidz 120k$ - dazhaadi kantori, dazhaadas cenas
SX skops maita
darbonji Re: maaja
Liste jau taadeelj ir, lai Regnaaram iemaaciitu pieklaajiibu, bet SX izdziitu skopumu: )))
Par kantoriem runaajot, vai ir zinaami darbonji, kas manaa vietaa skaraidiitu pa valsts iestaadeem un biidiitu papiiru lietas?
Pameegjinaaju pats, neiepatikaas. Taga paardomaaju, kas vairaak zheel - savu nervu vai naudas: ( Turklaat zinaashanu par tiem papiiriem pamaz.
Karlis
Re: darbonji Re: maaja
Sveiks, Kaarli.
Protams, ka man pie pieklaajiibas buutu jaapiestraadaa. dazhkaart esmu tik agresiivi noskanjots, ka pat padomus uztveru kaa shausmiigu paarmetumu, bet nu neviens mees neesam pilniiba!
Patiesiibaa es listee censhos neko nereklameet, kaa man to laipni ieteica sheit esoshaa publika, es tikai minu diezgan nenoteiktu objektu ar skaidraam paziimeem par to un klaat speciaali pielieku savu tel. nr. , lai, ja kaadam uz doto objektu ir interese par pilniigaaku infu, vareetu man piezvaniit un jautaat konkreetus jautaajumus, nevis seedeet pie datora un pelt mani par to, ka neesmu pietiekami daudz izstaastiijis.
Prortams neceru uz listes sapratni, bet tomeer centos izteikt preciizi savu domu formuleejumu!
Ar cienju, Regnars.
>Sveiks Regnar, ko tik dusmigs shodien? : )
Sveiks, Ingus.
Bija mazliet dusminja, bet nu jau taa paargaaja: )
R.
RE: darbonji Re: maaja
Sveiki!
Tu liecies man taads makten labdabiigs un greeku nozheelas pilns, lai notiek, uzvareeja labais! Tev tiek piedots, mans gaishais beerns un Tu driiskti turpinat lasit listi un pa laikam iesuutiit arii kadu jaunu infu (uzsvars bija uz _jaunu_, ar domu, ka svaigu)
Jans : -)
RE: darbonji Re: maaja
. . . . . . . . kursh gan nekljuudaas: ) galvenais ir apzinaaties kljuudu un neatkaartoties: ) paldies: ))
R.
Cva: )
Es taa isti nesaprotu, ko Tu gribeeji - paardot, pirkt, mainiit, ieteikt vai veel ko citu.
Maris, arii vakaraa ar dullu galvu - nav veel guleejis peec pagaajusjaasnakstneguleesjanas ; ).
secinaajumi:
listnieki ir degradeeti ljautinji, kas nespeej uztvert no viena teikuma visu par kaut kaadu maaju kas kaut kad buus gatava un tai klaat tiks pievilktas kaut kaadas komunikaacijas: ) un kas pelna algu, kura nav normaala - zem Ls 600
man tieshaam domaat, ka paardeveejam pasham ir jaadod maksimaali daudz info, iipashi normaali pelnoshiem cilveekiem, kam nav laika uzdot jautaajumus par katru siikumu.
Jaa, tad veel vajag uzrakstiit par Raamavas regiona apbuuves iipatniibaam (Kolonnas/Kruuminju etc ciematos, kas ietilpst Raamavas/Depkina muizas veesturiskajaa teritorijaa), tad pateikt, kaa ir beigusaas sarunas ar LG par piesleegsanos, vai Kolonna laus piesleegties vinu izbuuveetajam kanalizaacijas vadam; Pastaastiit, kas projektees maajas, kaadas konstrukcijas,
kaada apdare.
Ja ir zinaams, kaa no Valsts Kult. piem. aiz. komitejas izsist iespeeju tur nebuuveet maajas ar kaarninju jumtiem (smuki, bet daargi), laipni luudzu padaliities.
UL,
ar pirmdien dienas laikaa Kjekavas pagastaa ieguutu buuvatlauju. . . un maajas projektu ar dakstinju jumtu; -/
a kaaads tur ir tas kolonnas kanalizaacijas vads?
vispar jau incanti ar to kolonnas Maakonjkalnu man ir gadijies but pazistamam ar to cilveku kurs bija ta zemes gabala ipasnieks pirms kolonnas. vins tajaa darijumaa, kad kolonna no vinja pirka tika diezgan pamatiigi apjaats, respektivi tika piespiests noslegt to darijumu uz sev neizdevigiem nosaciijumiem; un shobriid choms ir attapies , dabujis normalu advokaatu un rosaas, lai kolonnu sudzetu tiesaa. . .
Sveiks.
Kaa jau es mineeju, manis piedaavaatais nav " kolonnas" " maakonjkalns, bet gan blakus pieguljoshais, druscinj labaakaa poziicijaa (taapeec, ka augstaakaa plaknee) zemes gabals. Es ar kolonnu neesmu sadarbiibas attieciibaas. Un shiem zemes gabaliem buus savs, atsevishkji no kolonnas, kanalizaacijas izvads, kaa arii savs dziljurbums. Visi shie komunikaaciju izvadi saaks buuveeties peec nedeeljas. Taa arii shim ciemam buus sava apsardes sisteema (gan sargi, gan kameras, gan pultis utt. ), apgaismes elementi (4m laternas) un brugjeeti celji.
Maju projekti ir ljoti daudz: Leishu - apm. 60, personiigie (kuri jau kaut kur ir uzcelti) - apm. 50, kaa arii buuvfirma var uztaisiit projektu peec katra individuaalaam veelmeem. Noteikums ir ka celj tikai vinji pashi, tachu ir iespeejams par to veel runaat. . . . . . : )
Ar cienju, Regnars.