maaja

Sveiki, listnieki: )

Vai kaadam nav veeleeshanaas uzcelt maaju superiigaa vietaa 2 km no

Riigas (no turienes liidz Vecriigai ar auto 10 minuushu brauciens - pats paarbaudiiju) par baigi izdeviigiem noteikumiem? ?

Ja kaadam ir taada veeleeshanaas, tad detaljas izstaastiishu personiigi pa telefonu vai tiekoties, jo uz mailiem neatbildeeshu (tas ir paaraak nopietns projekts, lai es teereetu laiku drukaajot! ! ! ! !

Ar patiesu cienju, Regnars ( mob. 6377742).

p. s.

visiem jauku nedeelju: )

1 2 >

maaja

sveiciens.

Vai tad maaja (280-350Ls/kv. m. ) ar visaam piesleegtaam komunikaacijaam (gaaze, uudens, kanalizaacija un pastiprinaata elektriiba), ieksheejo apdari, podiem, vannaam, durvju rokturiem utt. nav izdeviigs pasaakums uz zemes (10Ls/kv. m. ) 2 km no Riigas Bauskas virzienaa (10 min. liidz Vecriigai), 300-400m no

Daugavas? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? : ): ): )))))))

Regnars (6377742).

Re: maaja

vai tad ir >? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ! 11! ! ? ? ! /! /! ? ? ! /? ! ? ! ? ! ? ! ? ? ? !

: : D; dLD; : DLD: D; LD: LD: DL: DL: DLD: LD: DlD: LD: DLD

Rich ------------

> Vai tad maaja [blablabla] nav izdeviigs pasaakums uz zemes

> (10Ls/kv. m. ) [blablabla]

tavs jautajums ir nelogisks, jo spriest par tevis piedaavaataa pasaakuma izdeviigumu var tikai tad, kad ir zinaama arii cena. pa

100usd/m neabshaubaami labs piedavajums. . . ; -P

RE: maaja

Cena izklausaas norm. Videeja normaala tirgus cena. Atkariigs gan no konkreetaas specenes - no kaadiem materiaaliem celta maaja, kaadi logi, griidas, utt. , garaazha, seeta ir/nav? Utt, utjpr.

10 min liidz Vecriigai tikai pa nakti sanaaks, pa dienu netiksi nevienam tiltam tik aatri paari.

Kursh ciematas ta tas ir? Kaulinji, Kalninji vai kaa tie saucaas, kas uz taa grants celja buuveejaas? Reklaamaas bija te nesen kaut kaadas cenas

80-100kUSD par maaju.

JanisPuu

P. S. Luudzu nepaarprast, man nevajag.

Sveix, skeptikji: )

Preciizi 10 min. liidz Vecriigai (pats uznjeemu laiku, nepaarkaapjot csdd noteikumus), braucot zem venshu tilta uz akmens tiltu! ! !

Materiaalus no kaa buuveet piedaavaa peec izveeles un gaumes!

tur kur bija reklaama, taa maaja neattiecaas uz sho projektu!

R.

Sveiks, Kaarli.

arii Tu pie skeptikjiem, jeb pie maakleriem piederi? : D: D: D: D: D

R.

Re[2]: maaja

sorry, nepamaniiju, ka bij cena tajaa aprakstaa. . . nu jaapiekriit

JaanimPuu, ka labums atkariigs no taa, kas tad iisti tur ir. . . vai karkasniece ar laminaata griidaam un plastmasas pakeshlogiem vai kas labaaks. . .

no bauskas sjosejas uz akmens tiltu zem vansju tilta. . . a kaapee taads liikums jaamet? : ))) braucu regulaari no riita kekava-kjiipsala un sanaak 20min TIKAI tad, ja pirms astonjiem to daru un 30-40km/h paarkaapjot gan uz sjosejas, gan pilseetaa.

maara, sarosiijaas piiliisjpuuteeju ieraugot: ))

Visi, kas nekliedz " Uraa, shitais ir megapiedaavaajums! ! ! " , taatad ir skeptikji, ja? : D

Un pie kuriem tad Tu piederi, realia straadaadams? : PP

JanisPuu, absoluuti neskepso, bet kaut kaada pieredze ar nek. iip. ir un kaut kaada nojausma par cenaam arii.

P. S. Ja jau Tev shkjiet, ka Tavs piedaavaajums ir tik labs, dajosh listee siikaaku aprakstu, kartes, cenas, lai varam noveerteet. Man pasham, kaa teicu, nevajag, bet vairaaki pazinjas maajas meklee, mosh tiem var ieteikt?

Sveika, varone, Maara.

Ar kaadu mashiinu tu brauc?

Es jau septiito dienu peec kaartas braucu uz to zemi un atpakalj uz centru dazhaados dienas laikos, bet nu nekaadi man nav izdevies braukt ilgaak par 12 minuuteem!

R.

Jani, nevajag jau mani nostaadiit lomaa, ka mana taisniiba ir vieniigaa: ) esmu pats saskatiijis tur izdeviibu, taapeec personiigi iegaadaajos zemi un tuuliit saaksies maajas celtnieciiba, taa luuk, veciit. Par tavu praksi iipashumos nespriediishu, jo neesi tu man zinaams, bet vienu gan teikshu - tik tieshaam shaads projekts nebuus paaraak izdeviigs cilveekiem, kuri pelna zem 600

Ls/meenesii. Tachu cilveekiem ar normaaliem ienaakumiem un veeleeshanos dziivot labaa vietaa un savaa maajaa, tas ir izdeviigs!

Ar cienju, Regnars.

atsjkjiriibaa no Tevis - ar AUTOmashiinu: ))) maara, netikai veca, bet arii varone: ))

Maara, Tu esi nepaarspeejama: D: D

Bet tomeer Tev laiks nomainiit AUTOmashiinu: ))

R.

Re: FW: maaja

Ja veel nav ieveerots, shis " maakleris" " straadaa"

tikai ar nomaaliem " veciishiem" Un vispaar nebaazies vinja dariishanaas, ja tavi ienaakumi ir zem Ls 600 meenesii.

Prusaks kuru traucee regnaara izteiksmes veids

PS Jaa, ja gibeesi mani aplikt (kaa parasti centies dariit ar kritizeetaajiem), atceries, ka es neesmu " veciits" .

un tad Tu saaksi izmantot vantenieka vietaa zakjenes tiltapaksju, braucienam uz akmens tiltu? : )) maara, veel ari nepaarspeejama, ak! kas sjodien tik nenotiek: ))

Re: FW: maaja

Prusak, nu ja taa pilniigi godiigi, tad man ir diezgan vienaldziigi gan tavi ienaakumi, gan kaada cita ienaakumi un nevienu es " neapliku" . Man protams prieks un visu cienju, ja " shis maakleris" straadaa ar normaaliem " veciishiem" , lai vinjam veicaas, bet tas nedod tiesiibas kritizeet mani vai manu darbu vai sarunas stilu. Neviena dariishanaas baazties man arii nav interesanti un manus uzskatus (no praktiskaa viedoklja), kurus es izteicu (vairaak gan saistiibaa ar krediitprogrammu maajas celtnieciibai), liec mieraa un neinterpretee savaa variantaa.

Pateicos par uzmaniibu.

R.

bet protams, Maara, katram vadiitaajam buutu jaaizplaano savs iisaakais un aatraakais celjsh: ))

R.

> Jani, nevajag jau mani nostaadiit lomaa, ka mana taisniiba ir

> vieniigaa: )

: )) nekaadaa lomaa es Tevi nenostaadu: )) par projektu Tu neesi devis nekaadu papildus info, nav iespeejams noveerteet Tavu taisniibu vai netaisniibu.

> esmu pats saskatiijis tur izdeviibu, taapeec personiigi

> iegaadaajos zemi un tuuliit

> saaksies maajas celtnieciiba, taa luuk, veciit.

Ar ko arii apsveicu! Nopietni.

> Par tavu praksi iipashumos

> nespriediishu, jo neesi tu man zinaams,

Paldies! : )

> bet vienu gan teikshu - tik tieshaam

> shaads projekts nebuus paaraak izdeviigs cilveekiem, kuri

> pelna zem 600

> Ls/meenesii. Tachu cilveekiem ar normaaliem ienaakumiem un

> veeleeshanos dziivot

> labaa vietaa un savaa maajaa, tas ir izdeviigs!

Shitais saucaas - ja Tu buutu gribeejis kaut ko siikaak pateikt, buutu jau sen pateicis. Izlasi veelreiz manu iepr. meilu - ja tas projekts tieshaam ir tik interesants, nu iedod siikaaku aprakstu. Un ne privaati, bet listee, gan jau te ir kaadi ljaudis ar ienaakumiem virs 600 latiem meenesii, kuriem tas vareetu inceet.

Ja Tu neko siikaak neraksti, tad nebriinies par ljauzhu skepsi, mums jau nav iespeejas noveerteet.

Viss.

JanisPuu

labi, godaataa liste, vai ir interesanti kaadi detalizeetaaki fakti (kuri veel nav zinaami) par ciema " kruuminji 2" celtnieciibu, par apbuuves gabaliem (1200-

1800), par infrastruktuuru (kura noteikti tiks attiistiita), par komunikaacijaam (visaam) vai veel ko citu?

Ja ir, centiishos visus atbildeet listee, nevis katram individuaali.

R.

Ja nebuutu ko dariit, vareetu rakstiit un intereseeties par faktiem, kuri veel nav zinaami, par infrastruktuuru, kura tiks attiistiita, un par komunikaacijaam (visaam), kuru arii veel noteikti nav un kuras droshi vien tiks attiistiitas kaut kur Daugavas kreisajaa krastaa.

Ja gribi cilveekus ieintereseet - uzraksti par to savu projektu pats. Citi pat webaa saliek bildes, kartes, plaanus utt. lai tikai interesi piesaistiitu.

A Tu tikai nobljaujies - man ir megaprojekts, kam > 600 Ls meenesii - uzdodiet jautaajumus par detaljaam, paareejos luudzu netrauceet.

Btw, tie 600 Ls/meenesii ir domaati pirms vai peec nodokljiem, videeji uz 1 gjimenes locekli vai kaa; -)

Janis

nu kaa to njem, ja no maaklera ar n-tajiem starpniekiem, tad OK, bet ja gribaas sev un gribaas leetaak, tad tie cipari buut normaali ~sekojoshi:

1) zeme liidz 6Ls m2 (nesen iegaadaajos taadu Maarupee (400m liidz skolai, gabals starp K. Ulmanja gatvi un Kantora ielu, gaaze buus 01/08/2003, viss paareejais jau ~ ir, samaxaaju par to prieku 9. 5$/m2)

2) maaju ja grib pieklaajiigu nevis \m/ un meklee cenas, tad 280Ls/m2 ir jau daudz;

3) Vecriiga 10min IMHO nav reaali dienaa un bez CSN paarkaapumiem, me agraak dziivoja uz Bauskas ielas pie pashas Ulanjgatves un no turienes liidz streelniekiem vai preses namam, neparkaapjot CSN, bija 5-6 min vakaraa atkariibaa no luksaforiem

4) veel par taam minuuteem, a tu neesi iedomaajies to laiku pameeriit ~8. 30 - 9. 00 no riita? tad taa vairaak tautas dodas centra virzienaa straadaat (mosh ka arii potenciaalais pirceejs arii kaut kur straadaas un arii tajaa laikaa gribees braukt), tad IMHO vareetu sanaakt visas 25 - 30min

SX agraak redzeeja to korkji logaa, tagad mitinaas centraa un staigaa kaajaam, rudenii dziivos maarupee un braux ar skuuteri

Laikam jau listee ir bezjeedziigi kaut ko staastiit: ( peec " publiskaa tulkojuma" izskataas, ka runaa degradeeti cilveeki, kuriem ir jaaizskaidro vissiikaakaas detaljas, kuras itkaa buutu saprotamas arii manam deelam, kursh veel tikai pamatskolaa: ( beediigi, bet naaksies ietureet krietnu distanci no listes: (

Bet lai Jums veicaas savos skeptiskajos mutuljos: )

R.

o!

maara p. s. vajtik nesanaaks kaa kempelam ar alisti; )) nezcik reizju klabinaaja, ka aiziet uz neatgriesjanos: ))

Kursh vainigs, ja Tu moci savu deelu un liec vinjam saprast visu, kaut visu nepasaki lidz galam.

: D: D: D kolosaala pretreakcija: D: D vai tad ir gruuti uzdot konkreetus jautaajumus, ja jau nav saprotams?

R.

1 2 >

Jaunākais forumā