Parasti mājā ir vismaz 2 durvis - parādes durvis un "melnās durvis" vai kā nu viņas sauc. Liekas, ka pat pēc ugunsdrošības noteikumiem tā bij jābūt.
Es bi šādā situācijā paņemtu veikalā pieejamas visparastākās durvis daudzmaz atbilstoši izmēriem, savukārt parādes durvis uzliktu pagaidu, nu ķipa kaut vai ar dēļiem aiznaglotu, un īstās liktu tad, kad būtu labas un gatavas dabūjis. Tas pie noteikuma, ka mājā jau jādzīvo. Ja nav jādzivo - tad visur var aiznaglot
.
R
Ir 3 gab vajadziigas - katraa maajas pusee pa vienaam (aardurviim) un pagrabam. Ja dereetu standarta izmeeri, es neshaubiitos ne mirkli, bet ailes "masteri" ir atstaajushi 110cm.
Un taas plaanaas, veikalaa ar reizi nopeerkamaas ziemaa, iekspusee noteikti paarklaasies ar ledu... brrrr;)
Ir man pieredze, ka celtnieciibaa viss kaveejas, droshi, ka taas 4...5 nedeeljas paarveertiisies 5...7 nedeeljaas un tas ne pavisam vairs nav labi;(.
Maris, apjucis
man logus uztaisiija pa 2nedeeljaam, bet bez ielikshanas pakalpojuma. ja buutu ar ielikshanu tad arii 4-5 nedeeljas jo brigaades kas liek iekshaa esot paarslogotas. taapeec ja ir kaads kas ieliek tad var meegjinaat tur pasuutiit.
Kr. Barona iela 136 "Logu Servisa Centrs Riga" Tel. 7842533 vai Mob.29333377 meiteni ar kuru kontakteejos sauc Jana... diezgan atsauciiga ja vinjai kaadu labu vaardu pasaka... piem.:.. dzirdeeju ka juusu firma ir vislabaakaa... juus te vis aatraak apkalpojat.... kvalitaate spiidosha.... juus tik laipna, atsauciiga...... utt.
SIA "Logu Servisa Centrs Riga"
Kr. Barona 136, Riga, LV-1012
Fakss: 7842534
Tel.: 7842533
Mob.: 9333377
SIA "Logu Servisa Centrs Riga"
Kr. Barona 136, Riga, LV-1012
Fakss: 7842534
Tel.: 7842533
Mob.: 9333377
Paldies, tikko zvaniiju, sola 2,5 nedeeljas - ieshu tuulinj skatiities, kaa un par cik.
Maris
Ja tajaa LSCR pasuutiisi, monteeshanu gan uznjemies pats, vai sameklee kaadus citus. Izmesta nauda.
Es labi padomaatu, pirms taadiem " speciaalistiem" uzticeet buuvgruzhu stiepshanu.
Pashi logi bij ok, un attieksme birojaa arii.
--
KPL
SIA "VIP Projekts"
Katlakalna 9 lit.8Rīga, LV-1073
Tālrunis 7138008
Var prasiit Daini (prieksnieks) - cik zinu, tad specializeejas tieshi uz durviim...
Man VIP projekts vairaakus meebelju gabalus un virtuves iekaartu taisiiija, paarpratumi un piedziivojumi bija, tomeer gala produkts ir perfekts.
Janis
Vakar Brīvibas ielas Kuršos redzēju smukas limeta (bez zariem) priedeskoka durvis durvis maksaaja ~70Ls
Bija arii 1m platas (plikas durvis) durvju slengji(karba) neizskatijas ipashi biezaka par 5cm uz katru pusi.
Ja tev nav kaukac nestandarta augstums tad 110cm ailee derees.