chiibas

labs riits!

taa kaa vaaczemes brauciens tik driiz neplaanojas, tad jautaajums, kur riigaa nopirkt normaalas chiibas, ideaalajaa variantaa ar korkja peedas dalju un aadas augshdalju. saaku ar to, ka iegaaju maxima xxx un nosecinaaju, ka tur viss slikti. kur, atshkjiriibaa no maximas, buutu veerts ieiet?

swolotch

stulbi, bet taisnība ir, ka Latvijā nav normālas čības nopērkamas. Pēc 3 gadu neveiksmīgiem meklējumiem Rīgas apavu bodēs, atradu Minhenē, pilsētas centrālajā shopingstreetā, pa 5 EUR. Kvalitatīvi pašūtas un ērtas. Paņēmu 2 pārus

Kaut ko var meegjinaat pamekleet tirguu. Bet vai veerts par chiibaam taa iespringt - tas peec definiicijas nav ilgspeeleejosh apavs, higieenas apsveerumu deelj

Z.

springt vai nespringt - bet kaajaas ta kaukas jaavelk... Vairumam droshvien taa nav, bet vismaz manaa maajoklii basaam kaajaam staigaajot var dabuut kaadu nejauku sveshkjermeni peedaa - kas ir saapiigi. Skaidas, skruuves, utml, zinietvai bet vajadziigaa izmeera chiibas latvijaa nopirkt nevar. kaukaadaa ecco laikam bij par ~40Ls - kas nelikaas praatiigi.

Piespiedu kaartaa naacaas pirkt gumijas chiibas pa 20Ls - jo tobriid neko citu nevareej kaajaa dabuut; Parasti arii gumijas chiibas tik lielas nemeedz buut.

Bish reaalaaks variants bij pasuutiit chiibas caur kaukaadu no katalogiem, kas maajaas meetaajaas - sanaaca pa ~9Ls, pusliidz normaalas. Korkja tur laikam zolee nav (nezinu), bet dabiigaa aada gan ir. Un pat 48 izmeers bij!

--

KPL

taas, kas man tagad kaajaas, kaa reiz no minhenes, tikai maksaaja laikam kaadi 25 eur, kaa nekaa no kaufhof galerie. redz cik pasaule maza :-)

swolotch

paldies! ecco taps ieveerteets, ja patiks, panjemshu arii par 40 ls.

swolotch

p. s. iespringt vai ne, bet man patiik labas lietas ap sevi :-)

Njaa, tas laikam nav iistais gadiijums, bet es pats esmu iecieniijis aitas vilnas / voiloka izstraadaajumus, iepirku Olimpijas otrajaa staavaa. Eerti un silti...

Prusaks

risinaajums ir. galerija centrs, roots. tieshi tas, ko mekleeju. maksaa gan 25 naudinjas. bet tas jau laikam adekvaati, njemot veeraa to, ka vaacijaa liidziigas maksaaja 25 turienes naudinjas. likaas gan, ka taas vaacijaa pirktaas ir labaakas, bet tas, iespeejams, subjektiivs viedoklis, radies pieraduma iespaidaa ;)

veel interesants variants shkjita origo, eiropas apavi (vai tomeer euroscor), peedas dalja no kaut kaadaam kluugaam vai niedreem, bet driizaak kluugaam. nez, man neiepatikaas, bet arii kaut kas dabiigs un taads, kas nav dabuunams katraa maksimaa.

biju arii divos ecco, bet chiibu nevienaa no tiem nebija vispaar.

swolotch, prieciigs par pirkumu :-)

Esmu redzeejis savaam aciim kaa roots kurpes sadalaas pa frakcijaam 3 meeneshu laikaa peec to iegaades, cerams tev chiibas kalpos labaak....

------------

Rukicc

nu sorre, man somijas apavi un ecco praataa ir viens un tas pats, moshka tajaa pirmajaa bija, bet kaukur bija. Laikam dezinformaacija sanaaca

--

KPL

kaviaars un cigaars liidzi naak ?

kaut kaa atgaadinaaja staastu par maskavu, kur viens otram blakus veikali "pacaniem" un normaalajiem. vienaa chiibas maksaa 10 rblj, otraa - 300 rblj taas pashas, protams.

...

--

Rich

cerams, cenu seciiba otraada?

--

KPL

oi, pat neiedomaajos, ka var iedomaaties otraadaak =)

--

Rich

> biju arii divos ecco, bet chiibu nevienaa no tiem nebija vispaar.

nekas, pastaigaaties esot veseliigi :-)

swolotch

nu citur, kur iegaaju, nebij. taatad cena ir adekvaata.

swolotch, nepeerk neko tikai taapeec, ka ir atlaide, bet to, ko grib, nopeerk par vienalga kaadu cenu

Jaunākais forumā