tochka

Sveiki.

Kaiminjdziivoklii taatad tochka. Spirts tiek tirgots vopshem. Ir doma rakstiit iesniegumu pashvaldiibas policijai, un taapeec gribeetos zinaat taadu lietu - ko reaali pashvaldiibas policijai _buutu_jaadara_ shinii sakaraa. Vai ir kaadi administrativie/kriminaalie panti, peec kuriem piekjershanas gadiijumaa buutu tochkas tureetaajam kaadas nopietnas sekas?

Tas, ka _reaali_ ljoti reti kautkas notiek, zinaama lieta, bet nu vismaz pameegjinaat vajadzeetu, jo taapat vien bljaut ka PP neko nedara arii nau iisti pieklaajiigi - cik man zinaams, tad nekaadi iesniegumi bijushi nav.

spaiks

RE: tochka

varbut Tev labak nemt lietu pasham savas rokas un biski to tochkas ipashnieku apstradat. .

ja kas, " jaanisjaanis" kadu bridi atpakal beisbola nujas tirgoja: ))

I.

Re: tochka

Es nedomaajot iesaakumam piezvaniitu uz 02, tas buus pietiekami efektiivi un nebuus taa ka tu to tirgoni ar savu parakstu nodod. Vismaz gadiijumaa ar narikiem trepees 100% straadaa, 10 minuushu laikaa visus sasleedz kandalaas un aizved prom.

AgriX nemeklee sev dziivi sarezhghoshus risinaajumus peec gadiijuma kad vienu alkaanu nometot pa trepeem gandriiz nomushiija. . .

EVAKUEE: )))

(atvainojos par offtopic, bet nevareeju notureeties)

10 minuushu laikaa visus sasleedz kandalaas

>un aizved prom.

Neesi nu naivs - viens ir sasleegt, aizvest un patureet nakti, lai izguljas, cits - likvideet tochku.

Mums blakus kaaapnu telpaa jau gadiem ilgi ir narkomaanu tochka. Domaa, policija nezina? Un kaa veel zina. Vai kaiminji suudzas, to gan nezinu, bet ir aizdomas, ka iipashi nav par ko suudzeeties - nekaadi jandaalinji tur nenotiek - tik tas, ka vairaak tautas apgrozaas. Bet tas jau nav aizliegts.

Vineta

Re: tochka

Nu nez vai 02 ko liidzees.

Evakueeshanas noluukos jau ir zvaniits, kad kaads alkaanis apm**zies un apd***ies gulj kaapnjutelpaa. Un pashvaldiibas policija arii ap taam tochkaam ir spietojusi, un ja jau n-tos gadus tas pasaakums darbojas, tad jau ir arii zinaamas taas iestaades policijai noteikti.

Tikai. . . nekas jau nav pieveerts, pasaakums darbojas. . . un ir _apnicis_. Vienreiz tas vadzis luuzt: )

No paraksta likshanas es nebaidos. Iesniegumu es rakstiishu anyway. Es tik gribu to procesu ieshuupot taa " uzstaajiigaak" , liidz ar to mosh var provaideet kaads pozitiivu pieredzi? Un galvenais - tos apntus visaados likumos un noteikumos, peec kuriem shos tirgonjus var kaartiibsargaajoshaas iestaades njemt pie zvaniem. No pieredzes zinu, ka ja uzreiz ir kautkas no likumiem noraadiits, tad relatiivi aatraak nonaak liidz iesaistiito personu apzinjai.

spaiks

Re[2]: tochka

veestule pp, ar kopiju panoraamas tamtur ruporam, bez tabu, mosh veel kaut kam, kaut kaadai riigas balsij piem. hvz, mosh paliidz vairaak, nekaa vienkaarshi veestule pp, ja pp redz, kas veel to ir sanjeemis. . .

veestulee vari noraadiit, cik ilgi darbojas utt

ja noteiktaa laikaa nav rezultaata, veelviena veestule (sameklee kaadu augstaaku pp shefu, un tam personiigi), ar taadaam pashaam kopijaam, pievienojot ieprieksheejaas veestules kopiju un nosuutiishanas laiku.

Rich ------------

Re: Re[2]: tochka

mosh atstaaj nejaushi shiem pie durviiim kaadu iepakojumu metilspirta?

izpaardos to, alkaani apspraags un polichi aatri tochku piegrieziis

: ))

Jaunākais forumā