Nja ... atceros, toreiz baigi cepos par teemu
Da nu ...
R, ies ka labaak maajaas
ok,
uz to dereetu viens normals peecpusdienas atslaabuma alus
patuseejot svaigaa gaisaa gjimenes pulcinjaa ar beerniem, pacepot desas, kas apvienots ar kaadaam nebuut fiziskaam nodarbeem 
m
>Tas, ka viens maksaa 3 Ls/kg, a otrs 30000 Ls/gab, principaa,
>nenoziimee neko iipashu. Buutiiba ir vienkaarsha - abi kantori
>nodarbojas ar starpnieciibas pakalpojumiem,
kaut kas te neiet kopaa- cik nodarbinaato un ieguveeju ir no starpnieciibas veikalaa (noliktava, iire, noma, kasieres, prechu izliceeji utt utt) un cik otraa piemineetaa nozaree..
agriss
VZD vinemeer ir bijusi lielaakaa bremze jebkuros projektos, parunaajiet ar arhitektiem, celju buuveetajiem, projekteetaajiem utt. VZD= sviesc, labi ka shii gada beigaas daljeeji tiek likvideets...
Tajaa iestaadee bez rubljiem sujaa nekas terminjos nenotiek- paarsvaraa.
agriss
A kaada starpiiba, cik ieguveeju? Un vispaar - vai tad kasieris ir ieguveejs? Vinsh tak tiek ekspluateets pa leeto
taapat kaa paareejie iesaistiitie. Ieguveejs galugalaa ir viens burzhuaa 
R, sha izbeigs shiisdienas verbaalo caureju 
Nu re, kaa vienmeer. Nokaartoju es visus papiirus VZD normaali - nee, vienalga, man meegjina pieraadiit, ka _iisteniibaa_ normaali nemaz nebija
)) Nekas, viss, vienmeer, nekad ... nu kautkaa neticami sanaak beigu beigaas 
R
mans kantoris katru dienu VZD pasuuta kaadu topeni vai izpildsheemu, un, ja nezinaatu kuram un kuraa briidii jaapiezvana, jaaiedod, tad 90% kantoru process notiek ieveerojami leenaak, ilgaak un vispaar bez jebkaadas intereses.
1. jaapiekriit jau lielaakajai daljai - ja procents shkjiet par augstu, paardod pats vai meklee citu starpnieku
(bet es gan nesapratu uzklupshanu par meegjinaajumu iztirzaat starpnieku ieguldiijumu. nezkaapeec reizeem dazhi cilveeki momentaa saak breekt "negribi - nepeerc !", lai gan sarunas teema nemaz nav garaam. bish atgaadina kaut kaadus uz-ielas-sporta-apgjeerbu-tirgotaajus vai ubagus, kas uz piedaavajumu nopirkt maiziiti saak uzreiz lamaaties un draudeet)
2. par vzd-zg saldo paariiti pirms kaada laika shajaa listee tika komenteets, ka viens no shiem kantoriem nezkaada iemesla deelj neietilpst valsts iestaazhu kategorijaa, kas nedriikst pieprasiit info, kas jau ir citas iestaades riiciibaa. attieciigi izzinju staipiishana no viena kantora otram (kas, protams, ietver zaudeetu laiku, ilgu gaidiishanu un finansiaalus izdevumus) daudziem ir izraisiijusi pamatiigu riebumu.
--
Rich
atcereejos vienu sarunu ar VZD kad kaarteejo reizi ievelkoties objekta uzmeeriijumiem tika pajautaats, vai nav bail ka kaads privaats kantoris tevi te izkonkurees- tad atbilde bija gatava uzreiz- vinjiem peec buuvnieciibas likuma taapat ir jaasaskanjo topene ar VZD liidz ar to es vinjus taapat izdraaz... u lai nelien kur nevajag- uz ko naacaas tikai pasmaidiit...
agriss pasham protams arii ir atstraadaata taktika darbaa ar shiem kantoriem un lielu dalju shobriid jau paziistu savaa miestaa personiigi, taapee laika aiztures tiek ar rubljiem noveerstas