RE: laminaats
Ja 5mm izlidzinoshais slaanis i labi sasaistiijies ar apakshaa esosho ~20cm dzelzsbetona paneli, tad tieshaam kaiteet var tikai lauznis: -)))
Un 2cm vienk. betona var diezgan ieveerojami atshkjirties no taadas izliidzinoshaas masas gan peec sastaava, gan tehniskajiem raadiijumiem
Ja sasaistei ir domaata gruntskraasa, tad taa diezi vai liidzees betonu sasaistiishanai, nu varbuut mazliet. Bet varbuut mees runaajam par vien un to pashu lietu tik saucam katrs savaadaak.
Re: laminaats
laminaats nebriest ja tas nav leetaa gala. . . . . .
paarsvaraa vinji visi ir piesuucinaati pret nelieliem mitrumiem.
Savukaart kartons lieliksi uzsuuc mitrumu un daudz. . . . . . . . . . . . .
KO taa slapjaa komprese tur apakshaa dariis vvz. . . . . es domaaju gadiijumos kad uudens aiztecees gar griidliisteem gar sienu uz leju zem griidas -----------
Rukicc
Par to ka tas nav labi ir skaidrs anyway, par to jau negaaja runa. Bet par to kas notis ar to materiaalu kas ir zem laminaata: P
Nesaki vis - man ir daargaa gala laminaats - gaitenii tika tureeti uz griidas slapjie zaabaki un peec laicinja laminaats saaka savienojumu vietaas "uzpuusties".
Vineta
Sveika,
Hm. . . . . . . diiviani. . . .
Apluukojot to kas man tika klaats uz klipsiem. . . . izskatiijaas peec
MDF(Medium Density Fibreboard) a var buut pat HDF ar zaljaaam malaam, kaa miturmizturiigajam regipsim. . . . . . nav pa rokai bet vareetu intereses peec pameriit iebaazt uudens bljodaa uz 24 stundaam un pameeriit atkal. . . . .
----------
Rukicc